Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
24.124
Cevap
113
Favori
679.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Dün akşam çöken PSN serverı bu sabah düzeldi; oyunu yeniden yüklemeye başladım..PSN yüzünden dün oynayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dun babam mac baslamadan cok tv nin elektrik fisini cekmis cektiginde 3-4 gb download yapmisti ps3 tekrar actigimda her zamanki gibi sostem duzgun kapatilmadi uyarisini verdi dosyalari duzelttikten sonra downloada devam ettim sabah evden cikarken 13+14 gb olmustu simdi indirme bitince kesin kurulumda hatami verir yoksa sansimizami kalmis
    Akk devreye girmeseydi 1 gecede indirmistik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Beyler dun babam mac baslamadan cok tv nin elektrik fisini cekmis cektiginde 3-4 gb download yapmisti ps3 tekrar actigimda her zamanki gibi sostem duzgun kapatilmadi uyarisini verdi dosyalari duzelttikten sonra downloada devam ettim sabah evden cikarken 13+14 gb olmustu simdi indirme bitince kesin kurulumda hatami verir yoksa sansimizami kalmis
    Akk devreye girmeseydi 1 gecede indirmistik

Şansına kalmış umarım hata vermez. Bir kez %16'da bir kez %25'te bir kez %33'te sıfırlandı şimdi yine %33'te toplasan %107 olmuştu. Üç gündür indiriyorum fakat gel gör ki yarısına bile gelemedik.

Orijinalden alıntı: rentacar2

Kutudan cikan zeplin kodu hatali diyor beyler sizde de oyle mi

Herkeste öyle sanırım online açılmadığı için.
  • Beyler bu indirmesi sifirlananlar hangi psn uzerinden indiriyor benimdi sabah 8 gibi baktigimda indirme devam ediyordu sifirlananlar ne zaman sifirlandi soylerse iyi zaten akk devreye girmis zor iniyor ins hata sifirlanma felan olmaz

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Striptiz kulüpte başlayan flört gece kızın evinde bitti.
    Evden ayrıldıktan sonra kızdan resimli mesaj geldi

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

Ben kıza üç kere dokununca kapıdan şutladılar, nasıl becerdin. Flörtü yani.

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Şerefsizin teki facebook Video Games have changed my life sayfasında oyunun sonuyla ilgili resim paylaşmış bütün hevesim kaçtı daha oyun inmeden.

Gel beraber aglayalim
    Ben de bayagi kotu bir apoiler yedim belki aynisidir icime oturdu.
    Gta 4de anca %35 bitirdim onu da sahneleri skipleyip gectim sonra keske yapmasaydim dedim,gta vte en gereksiz cutscenei bile izleyecegim ama spoiler can sikiyor.

Bu arada belki bilen vardir belki yoktur baslarda para kasmak isteyenler bir taksi bulsun binince Lye(ps3te l3)e bassin.Size musteri bulur ilk basta az gelir gelen pqra ama duzgun surerseniz 500-2000 zenginine gore alabilirsiniz,hem de gezmis olursunuz.

Araba surusu muthis olmus sirf bu surusten yaris oyunu cikar.Drift gta 4de cok begeniyorlardi ben nefret ediyordum aylarca alisamadim bunda muthis otesi olmus.Ucak surusu gercege fazlasiyla yakin,canin azalmasi oldukca iyi.
    Tek sorun bazen arabanin kapali yerlerinden mermi giriyor tamam girsin de daha az azaltsin cani.Ucagin tek motoru patladi,havadayken digeri enfeksiyon kapip tum motorlar durdu catiya indirdim ucagi hemrn kendimi attim ucak dustu filan tam akrobasi filmi gibiydi.2 saatte bunlar olduysa 50-60 saat sonra ne olur acaba?
    Beyler strip xlub cok gercekci ben kucak dansindayken odaya annem girdi anne oyun bu gercek degil mi diyeyim xboxin tusuna mi basayim arada kaldim gordu herseyi biraz laf etti allahtan kulaklik vardi da duymadim
    Bir de havaalanindaki sari kargo ucagina binileviliyor mu?]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 18 Eylül 2013; 9:16:29 >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Beyler bu indirmesi sifirlananlar hangi psn uzerinden indiriyor benimdi sabah 8 gibi baktigimda indirme devam ediyordu sifirlananlar ne zaman sifirlandi soylerse iyi zaten akk devreye girmis zor iniyor ins hata sifirlanma felan olmaz

benim 15 gb ta sıfırlandı ne güzel şimdi oyunu kuruyor olcaktım sabah 5.30 gibi sıfırlandı yine aynısını yaparsa gidip dvd di alıcam ulan paramızla rezil oluyoruz

Orijinalden alıntı: 11038008

8 gb ön kurulum yaklaşık kaç dakika sürüyor? Saat 9'u bekliyorum gidip alıcam da kaç gibi oynamaya başlarım hesaplamaya çalışıyorum, internete korkarak giriyorum spoiler yicem diye, allah aşkına biri söylesin deliricem

Yaklasik 10-11 dk suruyor.
    Yani en azindan xboxta oyle

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Oyunu sorunsuz bi sekilde elektrikler falan kesilmeden tek seferde indirdim ama kurarken 80029564 kurulum hatasi veriyo durmadan deli oldum arkadaş ya, o kadar şeyi en baştan indiriyorum

• Telefondan zeplin firmasını arayıp zeplin çağırabiliyorsunuz. :D Çağırdım sonra baktım haritada meydan gibi bir yere inmiş işaretlendi benim haritaya gidip bindim çok zevkliydi, hele gece şehir üstten çok güzel görünüyor. :)

Destiny PS4 Turkiye Clan [TR]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

konuyu komple okumak istemiyorum, mili nasıl km yapabiliriz ?

Buna ben de bakındım bulamadım. Avrupa sürümünü oynadığımız için mutlaka bir yerlerden metrik yapabiliyoruzdur.

Var mu bulan?

• Sanırım dün akşam oyunu indirmeye bırakan herkes download sorunu yaşadı? Oyunu indirip yükleme kısmında sorun yaşayan var mı ayrıca? sanırım 8002964 gibi bir hata olması lazım. Bu oyun adamı kanser eder ya.
  • Beyler son yıllarda oynadığım en iyi oyun diyebilirim , tabi ki açık dünya tps olarak. Çünkü henüz diğer kategorilerden Heavy Rain ve Las Of Us oynamadım. 1 hafta önce falan RDR almıştım onu bile oynamıyorum artık. Hatta ve hatta bu oyunda da görev yapmaya kıyamıyorum. Bende biraz taksicilik yaptım para kazanıyım ekmek paramız çıksın hesabı sonra baktım radarda mavi bir nokta , o da ne ; banka aracına para götürüyo abim. Hemen tek yumrukla yere serdim 5000$ cepte. Taksinin kapısını açık bırakıp yolun kenarına bıraktım , ihtiyacı olan çalışsın diye sonra bastım gittim Chop'la oynamaya. Para var huzur var.

Orijinalden alıntı: _Diablo_

Sanırım dün akşam oyunu indirmeye bırakan herkes download sorunu yaşadı? Oyunu indirip yükleme kısmında sorun yaşayan var mı ayrıca? sanırım 8002964 gibi bir hata olması lazım. Bu oyun adamı kanser eder ya.

Bu hata bende de çıktım; oyunu sabah yüklemeye başladım yeniden

Orijinalden alıntı: MAVIC

ps3 12 gb super slim'e .D tr psn den aldığım gta v nasıl indirebilirim ikinci hakkını arkadaşımla paylaşacağım arkadaşlar yardım???

İndiremezsiniz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.