|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 23 Ağustos 2020; 18:59:32 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hangi ildesiniz? Yetkili servise o kadar para dökmeyin özel servislerde bu iş hallediliyor. Geçen sene 2900 TL ye yaptırmıştım. Yazılımsal müdahaleyi özel servisler de yapmak zorunda. Gerekli teçhizata sahipler. Birçok ilde çok iyi özel servisler ve ustalar mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizi eskilerden hatırlıyorum. Yeni işiniz hayırlı olsun. Hangi ildesiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bluetooth makyajlı eski kasa ile başlıyor. Ancak eski modeller için de çözüm mevcut. Bende 2009 model var. Teybin arkasında CD changer çıkışına takılı, uyumlu Bluetooth modülü takılı. Dolar daha 3tl bile değilken yurt dışından 70 dolara almıştım. Direksiyondaki tuşlar da aktif şekilde kullanıyorum. Telefon görüşmesi de yapılabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adana dayım geldik dönmeyelim dedik kaldık açtık yeni ufuklar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, bu konu başlığı tamamen sorularınız ile ilgili. Tavsiyem son 10-20 sayfayı okuyun. Bahsettiğiniz alçaltma opsiyonu ülkemize resmî yollardan gelen araçlarda yok. Ancak gümrükten çekilen ender araçlar denk gelebiliyor. Ben son 8 yılda 2 kere denk geldim. Hydraakttiv olmadığı için çok önemsemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |