Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Picasso11

İstanbul, manavgat arasini 4.1lt ortalama ile geldigimi bahsetmistim. Bugun sol on far ampulunun patladigini farkettim ve degistirirken yaklasik 10dk kadar arac rolantide calistirdim. Ortalama o sira 4.2lt'ye cikmis, ortalama hiz'da dusmus.

Manavgat'a vardigimda ortalama hiz 91 gosterirken 3gun calistirmadigim aracimin ortalama hizi 78 gostermesi normalmidir? Hic calismayinca ortalama dusmeyemi basliyor? Bu konuda fikri olan varmi?

Arac kapali iken kesinlikle degismiyor.

Ama yarum kontak drumunda nasil olur bilemicem, siz bu surecte yarim kontak aracta ugrastiniz mi? Radyo vb? Belki yarim kontak yapinca sureye devam edip orthizi dusuruyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tuketimlere bakarak belkide sunu diyebiliriz.Renkli ekranli picassolarin yol bilgisayari ile tek renkli ekrana sahip picassolarin yol bilgisayari farkli hesaplama yapiyor.
    Ama benim aracim yol bilgisayari degerlerini pompada karsiliyor.
    Sehirdisi suruslerde cok kastigim zaman 1 depo ile 1150 km den fazla yol katettigim cok oldu.
    Belkide benim km sayacim hatali!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştırma Yukarıada kısaca yazdım. Ancak en Güzeli bi gün buluşalım ALIN benim arabayı sütün gezin başka türlü fikir edinmek çok zor. Mesela ben genişlik konusunda şok yaşadım.bagaj özellikle dar. Ama şunu göz ardı etmeyeyim 3008 bagajı dar ancak Picasso ya göre daha derin. Üst üste yatay 3 bavul Aldı.

Sonra eşiniz ailenizin arabada söz Hakkı ne kadar bilemem ama Picasso rahatlığından sonra SUV Sınıfı olarak görünen 3008 onları kesmiyor.
    Mesela söyle diyeyim ailemin erkekleri Picasso yu içine binmeden beğenmezken 3008 in hem dışını hem içini beğendiler. Kadınları ise 3008 in içini de dışını da sevmediler.

Benim fikrimi sorarsanız bagaj benim için herşey değil. Diğer beklentilerim Fazlasıyla karlılanınca hiç pişman olmadım. Mesela en fazla Sevdiğim ve beklemediğim şey motorun picassoya göre çok sessiz olması. Beni çok mutlu etti. Bana 3008 daha seri geldi mesela. Ha cam tavan Picasso'nun yarım misli daha büyük.

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam evet biraz uç nokta daha önce ankara'dan yola çıkıyordum şimdi ise Adana'dan yol düşüyorum. bir hayli uzun bir yol diyebilrim 12 saati geçiyoruz molalarla.Fakat hiç şikayet etmedim GP ile uzun yol yapmayı seviyorum içim kıpır kıpır oluyor diyebilirim.
    Datça merkezden devam ettiniz de mesudiye ve palamutbükü olarak iki buyuk koy var,sahil şeridin de sıg ve sakin hatta kimsenin olmadığı küçük koyları bulabilirsiniz.
    Datça genel olarak diğer tatil yerlerine göre sakin bir yer hatta yarım adanın diğer yerleri de öyle, turunç olsun selimiye olsun.Keşfedilecek çok koy var diyebilirim.Resim noktasında arşivi karıştırmam gerekiyor.Resimleri bulunca paylaşım yaparım.
  • ceylan2010 kullanıcısına yanıt
    Aynı tarihlerde Datça da olacağız diyebilirim Ağustos 26 yola çıkacam bende kısmetse. Datça'ya Ankara ve Adana üzerinden gittim. Bu güzergahlar dahilinde;
    Ankara için; ilk mola yeri ankara afyon yolu üzeri köroğlubeli mesire yeridir.Kısa bir süre sonra özdilek avm sizi bekliyor.Yola devam dinar suçıkan mola yeri olarak değerlendirelebilir.
    Yalnız bu söylediğim 3 yerin mesafeleri kısadır.1 saat civarında her biri
    Dinardan sonra Denizliye devam edilerek muğla güzergahına devam edildiğinde denizliden çıkar çıkmaz sizi karşılayan dağda çay molası verilebilecek yerler mevcut.
    Muğla kavşağına kadar gidebilir kavşaktaki outlet tarzı yerde kısa bir mola verilebilir. Marmarise doğru devam edildiğinde dagdan inişte gökovaya tepeden bakılacak duruklama yerinde durmakta fayda var.Sürekli park eden araçlar olduğu için gözünüze çarpacaktır.

Adana için; Konya ya kadar gidilir hatta ben tavsiye çay sapağına kadar gitmek ve ana molayı orada vermektir. Çay sapağından denizliye doğru dönülür ve Dinar varılır.Yukarıda bahsetmiş olduğum dinar suçıkandan itibaren aynı güzergah üzerinden gidilebilir.

Kalacağım yer adaburnuna çok yakın bir gerideki koy karaincir koyu çoçuklu aileler için özellikle de küçük çoçuklar için biçilmiş kaftan.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    hocam orada nerede kalıyorsunuz ben otel tarzı biyer istemiyorum ev gibi bişey istiyorum 2 kişi hanım ve ben olacağız çocuklara annem bakacak 1 hafta kafa dinlemeye ama ben netten baktım oralarda hiç kalcak bi yer bulamadım siz nerde kaldınız orda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Aynı tarihlerde Datça da olacağız diyebilirim Ağustos 26 yola çıkacam bende kısmetse. Datça'ya Ankara ve Adana üzerinden gittim. Bu güzergahlar dahilinde;
    Ankara için; ilk mola yeri ankara afyon yolu üzeri köroğlubeli mesire yeridir.Kısa bir süre sonra özdilek avm sizi bekliyor.Yola devam dinar suçıkan mola yeri olarak değerlendirelebilir.
    Yalnız bu söylediğim 3 yerin mesafeleri kısadır.1 saat civarında her biri
    Dinardan sonra Denizliye devam edilerek muğla güzergahına devam edildiğinde denizliden çıkar çıkmaz sizi karşılayan dağda çay molası verilebilecek yerler mevcut.
    Muğla kavşağına kadar gidebilir kavşaktaki outlet tarzı yerde kısa bir mola verilebilir. Marmarise doğru devam edildiğinde dagdan inişte gökovaya tepeden bakılacak duruklama yerinde durmakta fayda var.Sürekli park eden araçlar olduğu için gözünüze çarpacaktır.

Adana için; Konya ya kadar gidilir hatta ben tavsiye çay sapağına kadar gitmek ve ana molayı orada vermektir. Çay sapağından denizliye doğru dönülür ve Dinar varılır.Yukarıda bahsetmiş olduğum dinar suçıkandan itibaren aynı güzergah üzerinden gidilebilir.

Kalacağım yer adaburnuna çok yakın bir gerideki koy karaincir koyu çoçuklu aileler için özellikle de küçük çoçuklar için biçilmiş kaftan.

hocam bu gideceğin köy hakkında biraz bilgi verebilirmisin konaklama imkanları nasıl denizi sığ mı yada bi örnek bi yıl didime gittim o kadar pişman oldum ki hep gürültü kavga bağıran çağıran huzurdan başka ne ararsan vardı 2 günde döndük... şu ara aklımda avşa adası var yada dikili ama denizi çok soğuk diyorlar bu konularda detaylı bilgi nerden bulunur acaba..

arkadaşlar picasso dan çıkıp konuyu tatile getirdik kusura bakmayın lütfen bu arada...

Hocam ben karaincir tatil köyününde bulunduğu karaincir koyu dahilinde çümen apart müstakil bina şeklinde planladım.Yazlıklarında içinde bulunduğu bir alan olması ve geniş bir kumsal/koy da olmaması bu dönemde kalabalıklık gösterebilir ağustos ve eylül ayında daha sakin oluyor.
    Yine sorguladığım fakat kalmadığım sakinlik adına daha sakin bir yer Mesudiye / Ovabükü / Datça / Muğla Eytay tatil köyü. yine müstakil binalar yarım pansiyon hizmet veriyor.Mail ortamında irtibata geçmiştim samimi gelmişlerdi bana.Bu sene gittiğimde gidip görmek istiyorum açıkcası.
    Didimi uzun bir süre mekan etmiştim yaz tatillerinde. Altınkum tarafını hiç tavsiye etmem dediğiniz gibi hengame bir hayli fazla. Karaincir koyu havuz gibidir didim altınkum plajında denize girdiyseniz karaincir koyuda aynı şekildedir birden derinleşmez. Bu nedenle çevresi kapalı bir koy olduğundan çoçuklu ailelerin tercihlerin arasındadır.
    Bilgi için teşekkür ederim. Gökovaya uğrayacağım. Nasipse orda bile görüşebiliriz. (adaburnu gölmar beach 'te yer ayırttım. Orta halli bi otel. Arkadaşım tavsiye etti. Bakalım... )
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam istanbuldaysaniz musait bir zaman diliminizde denemek isterim. Merak ettigim bir konu daha var buda aslinda benim icin onemli, malum bizim picassolaro otobus gibi biraz sallaniyor cukurdan gecerken falan. Bunda ki sallanti olayi hangi seviyede onu cok merak ediyorum siz hic dikkat ettinizmi

hocam teşekkür ederim bilgiler için söylediğiniz yerleri ve imkanlarını ggogle amcadan detaylıca bi araştırayım şimdiden sizede iyi tatiller...
  • Yapma ya yani serviste stop edip çalıştırınca çalıştı ama yine yapar dediler keşke dışarda ölçtürseydim bunlar yavşak ya şimdi canım sıkıldı vicdansızlar keşke aküyü alsaydım bari
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Hocam şunan tatildeyim ay sonu döneceğim dönünce Birgün kararlaştıralım buluşalım. Merak ettiğiniz o sağa sola sallantı 3008 de Sıfır. Sizin Dediğiniz körüklü otobüslerdekine benzer olan sallantı bu araçta hiç yok. Bunda Araçların birbirinden şeklinin tamamen farklı olması etken olabilir.

Tatil konusu Dönüyor Bahsettiğiniz koy-köy olayını geçen sene denemiştim. Bodrum mazıköy de kalmıştık. Beğenmiştik. Bu sene bir otele girelim bir hafta semirelim dedik. İçindeki 3 Aqua park 1 tuzlu su ile toplam 12 havuzu ve yapılan neredeyse bütün yorumlardan güzel olduğu yazınca Alanya long beach harmony oteli tercih ettik. Iyi ki etmişiz tatilin 4. Günü daha oteli keşfedemedik. Çok çok büyük bir otel. Aldığım oda tipi swimup. Odam dublex. Ekstra bir Üst katı var. Kızım ve teyzesi için iki ayrı yatak ayrı dolap ve tv leri var. Bizim oda ise çok ferah. Balkondan ise swimup odalara özel havuza geçiş var. Bizim çocuklar bu odadan havuza olayından sonra Aqua parka bile gitmek istemiyorlar. Eğer bu Şekil otelli bir tatil Düşünen varsa ve çocuklu ise kesinlikle long beach harmony i tavsiye ederim. Ama mutlaka swimup oda Olmasını isteyin.

• üsteki linkte yer alan araçtaki tavan çıtası ve

bu linkteki aracın multimedya sistemi sizce nasıl olmuş ekran bana baya kullanışlı geldi sanırım ızgaraları el yapımı daraltarak halletmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Akdeniz52

Yapma ya yani serviste stop edip çalıştırınca çalıştı ama yine yapar dediler keşke dışarda ölçtürseydim bunlar yavşak ya şimdi canım sıkıldı vicdansızlar keşke aküyü alsaydım bari

Keşke eleştirinizi ağzınızı bozmadan yapsaydınız... Forum kurallarına hiç uygun değil ifadeniz.

• Hocam otel iyi olmasına iyi de şimdi fiyatlara bir göz attım, fena pahalı
  • arkadaşlar benim aracımın aynaların altındaki yeri aydınlatan lambalar yanmıyor.
    elektrikçi sistemden kapalıdır dedi,serviste açtır dedi.
    yetkili servise gittim sistemden açık dedi,ampüller sağlam,soketlere elektrik gelmiyor.2 tarafa da gelmiyor elektrik.
    dedim sigorta falan atmasın,yok o tavan lambasına bağlı falan dediler,tek sigorta var dedi.Arabayı bırak biz ön konsolu kurcalamamız lazım falan dediler.kesin konuşamıyor yetkili servis.
    Bende şüphelendim,bırakmadım,arada bi aklıma düşüyor,araştırıyorum.
    Sizce sorun ne olabilir?sigortası ayrı mı?kumandadan ilk açtığınızda(sadece şöför kilidi açıldığında)lambalar yanıyor mu?çünkü sadece şöför kapısının kilidi açıldığında iç aydınlatma yanmıyor...
    sizde durum nasıl anlatırsanız sevinirim...
  • lionscoach L kullanıcısına yanıt
    az once denedim anahtardan acinca icerideki isiklarla birlikte yaniyor. Belki menude secenek vardir tam bilemicem yada sigorta kutusunda sigortasida olabilir. kullanma kilavuzunda sigorta paneli vardi.

• ..

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.