Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de ozel serviste yaptirdim bakimlari 220 TL fiyati var genelde orjinal urun kullaniyor bizim usta sizin mersa da uygun gibi. Eger umraniyeye yakinsaniz irem otoya da ugrayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celenlee C kullanıcısına yanıt
    ben aracı 62 binde aldım 70 binde parçayı değiştirdim. aldığımda titreme olayı vardı. biraz bekledim araştırdım sebebin bu olduğunu birkaç farklı ustadan teyit ettirince değiştirdim.
  • mp71_71 M kullanıcısına yanıt
    ben son 2 bakımı mersa da muadil bakım yaptırdım. hatta ben 250 verdim. mersa da yapılan mersa nın kafasından uyguladığı bir kampanya değil. bayraktar oto kontrolünde. aracınız muadil ürün ile kayıtlı kuyutlu yetkili servisinde bakım yapılıyor. ve bu bakıma eğer zamanı geldiyse mazot filitresi dahil.
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Hocam heyecanla sonuçları bekliyoruz :) Bende ince işçiliğe takarım aslında istediğim gibi olmazsa çok canım sıkılır ve kafam oraya takılır o yüzden bende kendim yapmak isterim. Peki boya kazıma işlemi yapmadan direk var olan kaplamanın üstüne atsak boyayı ve verniği olmaz mı acaba bir de tuşlarda ki yazılar için bayağı uğraşmışsınız internetten esp off yazısı bulup onu da tabelacıda sticker gibi kestirip orayı da o şekilde maskelesek olur mu acaba..Benim için şu an klima kumandaları daha önemli gibi görünüo ama çıkma bir tane parlak piyanoblack klima kumandaları bulsam benimkiler ile takasa girerdim..Oraların soyulması benim canımı çok sıktı..Bu arada Allah sabır versin hocam halini anlıyorum

• Kafam gerçekten çok karışık 7 kişilik araç ve alternatif tüm araçları araştırdım eksiler artılar birtürlü karar veremedim.
    Çok samimi bir soru gerçekten citroen fanatikliği yapmadan kasanızda 102 bin TL var hiç başka bir araç düşünmeden 1.6 BlueHDi 120 HP Intensive EAT6 Tam otomatik Vites 7 kişilik aracı alırmısınız?
    Karar eşiğindeyim artık son kararımı vereceğim.Yorumlarınızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likapa_53

Kafam gerçekten çok karışık 7 kişilik araç ve alternatif tüm araçları araştırdım eksiler artılar birtürlü karar veremedim.
    Çok samimi bir soru gerçekten citroen fanatikliği yapmadan kasanızda 102 bin TL var hiç başka bir araç düşünmeden 1.6 BlueHDi 120 HP Intensive EAT6 Tam otomatik Vites 7 kişilik aracı alırmısınız?

1.6 Dizel otomatilkte karşılaştırabileceğimiz aynı segmentte araç kalmadığı için rakipsiz :)
    Var olan diğer markalarda daha büyük hacimli motorlar var.

**Ayrıca EAT6 beklemek gerçekten çok mantıklı bir hareket..
  • quote:

Kafam gerçekten çok karışık 7 kişilik araç ve alternatif tüm araçları araştırdım eksiler artılar birtürlü karar veremedim.

alacağın araçla aynı donanımda c sınıfı normal bi araçta emin ol o paraya ancak alınır.. az paramı hayır asla ama günümüz oto piyasası bu.. bu fiyat her ne kadar yüksek olsada alternatifiniz yok gibi birşey birde 5008 var ama oda 2016 da sanırım yenilenecek..
  • bu arada bugün aracı park ederken baktım duvara yansıyan far da 2 far aynı seviyede değil bunun bi ayarı varmı yoksa normali bumu..

not: geçen yıl farın birinin camı çizildi kaskodan değiştirmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

quote:

1.6 Dizel otomatilkte karşılaştırabileceğimiz aynı segmentte araç kalmadığı için rakipsiz :)

Çevremde şöyle yorum yapanlarda var.Madem 102 bin TL veriyorsun 8 bin daha ver BMW 2 Gran Tourer al.Gerçi 75 bin bütçemden 102 bine bu gazla çıkartıldımda :)
    En sağlamı test sürüşü yapmak.Madem gözü kararttım ve bu bütçeyi zor şartlarda ayırcam kafamda soru işaeti bırakmamam gerek.

• likapa_53 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu genişliği ferahlığı başka araçta bulamazsın. Fanboy değilim sadece işimi en iyi gören araç bu olduğu için söylüyorum. Çanakkaleden zonguldaga geldim iki gün önce. Beş kişilik versiyon bendeki. Araç bagaj dolu arkada iki çocuk hanım. Depoyu fulledim. 130 140 ankara otobanında diğer yollarda 110 civarı kullandım. Mesafem navigasyondan 700km gösteriyordu. Eve vardığımda hala 4 diş yakıt vardı. Kendi fikrim sıfır değilde ikinci el az km yeni kasa picasso alırdım yerinde olsam. Tam otomatiğin masrafı da çok olur gibi. Hem paran cebinde kalır.

• Ben 102 bin vermezdim. Iyidir hostur. Ama c sınıfı mpv.

55bine i20 satılan ülkede ise fiyat normal.

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Sol far sağa göre biraz daha aşağıda olur ki karşıdan gelen sürücüleri rahatsız etmesin. Öyle ise normaldir. buradaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

Hocam bu genişliği ferahlığı başka araçta bulamazsın. Fanboy değilim sadece işimi en iyi gören araç bu olduğu için söylüyorum. Çanakkaleden zonguldaga geldim iki gün önce. Beş kişilik versiyon bendeki. Araç bagaj dolu arkada iki çocuk hanım. Depoyu fulledim. 130 140 ankara otobanında diğer yollarda 110 civarı kullandım. Mesafem navigasyondan 700km gösteriyordu. Eve vardığımda hala 4 diş yakıt vardı. Kendi fikrim sıfır değilde ikinci el az km yeni kasa picasso alırdım yerinde olsam. Tam otomatiğin masrafı da çok olur gibi. Hem paran cebinde kalır.

Aile 7 kişi mecbur grand modelini almak durumundayım.Ayrıca aracı bayanlarda kullanacağı için mecbur otomatik alacağım.
    Bakalım hayırlısı neyse olsun.
  • quote:

quote:

Epey aradım ancak bulamadım.
    Bizim araçların ekran da dijital oduğundan tam net anlaşılmıyor.

6. Viteste 3000'devirde olması gerekn hız nedir?

Benim araç 135-140 gibi gösteriyor.

Nette bir video seyrettim 22. saniyede.
    Adamın gösterge 3000 devir-150km hız gösteriyor..
    156km 'ye geldiğinde 3250rpm'e çıkıyor gösterge anca.

Sizlerde durum nedir?

Arkadalar şu devir olayı aklınızda olsun bi baksanız müsait bir yola çıktığınızda :)
    Çok kafama takıldı :s

Hocam biraz önce corluya geldim. Arkadaş çekmiş sen aklıma geldin. 150 ile 3100-3200 dd yapıyor.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

Aile 7 kişi mecbur grand modelini almak durumundayım.Ayrıca aracı bayanlarda kullanacağı için mecbur otomatik alacağım.
    Bakalım hayırlısı neyse olsun.

Hocam zaten manueli yok ki aracın. Varsa da tek tük var. Ben yarı otomatik olandan bahsediyorum. Yarı otomatikler otomatikleştirilmiş manuel şanzıman diye geçiyo. Robotlar vasıtasıyla vites değişiyo. F1 viteste ayrı bi zevk. Manuel moda alıp kulakçıklarla vites değiştiriyosunuz.

• quote:

quote:

quote:

Çevremde şöyle yorum yapanlarda var.Madem 102 bin TL veriyorsun 8 bin daha ver BMW 2 Gran Tourer al.Gerçi 75 bin bütçemden 102 bine bu gazla çıkartıldımda :)
    En sağlamı test sürüşü yapmak.Madem gözü kararttım ve bu bütçeyi zor şartlarda ayırcam kafamda soru işaeti bırakmamam gerek.

İncelememek için hiçbir sebep yok :)
    O da çok güzel bir seçenek gibi gözüküyor..

100--110 çok değişmez

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Epey aradım ancak bulamadım.
    Bizim araçların ekran da dijital oduğundan tam net anlaşılmıyor.

6. Viteste 3000'devirde olması gerekn hız nedir?

Benim araç 135-140 gibi gösteriyor.

Nette bir video seyrettim 22. saniyede.
    Adamın gösterge 3000 devir-150km hız gösteriyor..
    156km 'ye geldiğinde 3250rpm'e çıkıyor gösterge anca.

Sizlerde durum nedir?

Arkadalar şu devir olayı aklınızda olsun bi baksanız müsait bir yola çıktığınızda :)
    Çok kafama takıldı :s

Hocam biraz önce corluya geldim. Arkadaş çekmiş sen aklıma geldin. 150 ile 3100-3200 dd yapıyor.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Teşekkürler ;)

Bende de aynı, 145'e kadar 3000 devride kalıyor sınra 3250 gösteriyor..

Yukardaki videoda bir gariplik var, belkide başka ülkede başka bir şanzıman kullandılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben 102 bin vermezdim. Iyidir hostur. Ama c sınıfı mpv.

55bine i20 satılan ülkede ise fiyat normal.

Hocam bırak i20yi teneke 301 ve c elyseleri bile en fulü ki bunda hız sabitleyici bluetooth var sadece 55 e veriyolar. Adama sordum bu araç bu kadar eder mi diye. Cevap aracın fabrika çıkış fiyatı 20 bin civarı. Bayi karları harici % 50 den fazlası vergi. Sıfır araç devlete yarıyo.

• 60 bin bakım için doğan ustayi aradım.aracın euro 5 motor dedi.330 TL fiyat verdi.parçalar orijinal dedi.sizce de orijinal parça mi kullanıyor ve fiyat nasıl?Mersa 250 ye indi..ama muadil kullanıyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mp71_71

60 bin bakım için doğan ustayi aradım.aracın euro 5 motor dedi.330 TL fiyat verdi.parçalar orijinal dedi.sizce de orijinal parça mi kullanıyor ve fiyat nasıl?Mersa 250 ye indi..ama muadil kullanıyormuş..

Senede 8-10BIN km falan yapıyorsanız, orjinal muadil bence farketmetz..

Gerçi artık üretim kalitesi, malzeme kalitesi filtrelerde aynı sayılır.
    Geriye bir yağ kalıyor düşünülmesi gereken..
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.