Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önce 45,900 e 100 bin km de koymuşlar ilanı. Sonra aynı ilanın fotolarını siteden screencapture yapıp plaka gözükmeyecek şekilde kesmişler. Bütün fotolarda 2 tane watermark olmasının sebebi bu. Hadi bu neyse 2 gün sonra verilen ilanda 100 bin km lik araç 68 bin kmye fiyatıda 4600 lira artışla 50,500 e çıkmış. güzel iş valla
  • barthez77 B kullanıcısına yanıt
    İki araçta aynı araç düşük olan fiyat bana fazla geldi.diğer zaten uçmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionscoach

merhaba,
    öncelikle beyinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    benimde sağ arka stop ta geri vites ve sinyalin ampülü bazen yanıyor bazen yanmıyordu.ampülleri değiştirdim,düzelmedi.
    gidip geliyordu,ön tarafta uyarı veriyordu.
    sonra arka stopun soketini kontrol ettim ve soketinin pinlerinin hafif oksitlendiğini gördüm.
    aseton-pamukla güzelce sildikten sonra düz tornavidayla törpüledim.yeşil renkli kalıntıları temizledim.yaklaşık 6 aydan beri bir daha tekrarlamadı.
    oksit sorunu var mı kontrol etmenizde fayda var.

beyinden bile olsa beyin tamir edilebilir,değiştirmenin anlamı yok.

Hocam soket ile baya uğraştılar ama yapamadılar. Sonra elektrik tesisatına baktılar bişey bulamadılar.sonra beni aradı (orjinal servis) beyin değişmesi lazım dedi. Ben tabi kapa kapa dedim:).

Bakalım, beyin tabircileri ne diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

yeni kasa için tek yorumum yıl sonu tam otomatik şanzuman ile satışa sunulacağı söylendi bana. bence alacaksanız o aracı bekleyin.

Bahsettiğiniz araç bu mu ? 1.6 BlueHDi 120 HP Intensive EAT6 Tam Otomatik Vites 7 kişilik
    Resmi sitesine yeni düşmüş.
  • likapa_53 kullanıcısına yanıt
    evet temmuz sonu eat6 şanzuman ile satış başlıyormuş. alacaksanız bu derim ben.
  • C4 Picasso Kullanan arkadaşlar merhaba;

Şuan 2002 Scenic RXT Kullanıcısıyım. C4 Picasso ile CMax arasında kaldım. Son model alamayacağım.
    Picasso 2008-2010 Model
    CMax 2012-2013 Model

Fikir ve düşünceniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıkcıkhüsnü

C4 Picasso Kullanan arkadaşlar merhaba;

Şuan 2002 Scenic RXT Kullanıcısıyım. C4 Picasso ile CMax arasında kaldım. Son model alamayacağım.
    Picasso 2008-2010 Model
    CMax 2012-2013 Model

Fikir ve düşünceniz ne olur?

Bakacağınız Cmax'ın donanım ve ekstralarna göre yorum değişir ;)
    (Farlar, Otomatik Bagaj Kapağı, Sunroof, otomatik/manuel klima vb.)

Malum C4 Picasso Tek Donnaım sayılır..Her şey standart.
  • cıkcıkhüsnü kullanıcısına yanıt
    kriterler belirler hocam..
    mesela bizim gibi dizel otomatik şartsa c max ne yazıkki bu seçeneği sunamıyor.. ama manuel de olur dersen c max da güzel araç benim hoşuma gidiyor ama bazı serileri sürgülü kapılı onu asla almam ben olsam.. ama dizel otomatik cam tavan ve bu kadar donanım la bu fiyata bence en ucuz araç picasso...

bu aralara benim aklımda da c4 cactus var eşim picasso kullanırken dar sokaklarda zorlanıyor bazen diyorum değiştirsemmi sonra pişman olurum diye erteliyorum şimdilik bakalım...
  • yaptığımız kazanın ardından arabamızı yaptırdık, far ve sağ ön çamurluk değişti ve boyandı. Toplamda 540 tl tuttu ,kusur karşı tarafta olduğu için onun sigortasından tahsil edildi,hepimize kazasız sürüşler dilerim Allah beterinden korusun
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

kriterler belirler hocam..
    mesela bizim gibi dizel otomatik şartsa c max ne yazıkki bu seçeneği sunamıyor.. ama manuel de olur dersen c max da güzel araç benim hoşuma gidiyor ama bazı serileri sürgülü kapılı onu asla almam ben olsam.. ama dizel otomatik cam tavan ve bu kadar donanım la bu fiyata bence en ucuz araç picasso...

bu aralara benim aklımda da c4 cactus var eşim picasso kullanırken dar sokaklarda zorlanıyor bazen diyorum değiştirsemmi sonra pişman olurum diye erteliyorum şimdilik bakalım...

Dün cactus un arka koltuğuna bindim. Çok dar ve basık geldi. Benim coltun arka alani cok daha geniş ve ferah.

• barthez77 B kullanıcısına yanıt
    Bu araca citroen forumundan bir arkadaş baktırdı servis kayıtlarından. Serviste en son 102 binde bakıma girmiş
  • İyi günler. Aranızda hiç direksiyon çevirirken bi tel geeilme sesi duyan ve titreşim hisseden oldu mu. Son bir ayda 2 kere oldu da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mask345 M kullanıcısına yanıt
    sadece dışardan gördüm cactusu ne yazıkki ama çok hoş bi görünümü var hafifliği sayesinde yakıt tüketimi ve ara hızlanmalar iyi diyor kullanıcıları ama o kadar dar görünmüyor hocam.. gerçi b sınıvı çok bişeyde beklememek gerek ama incelemek gerek anlaşılan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemreozkaya

yaptığımız kazanın ardından arabamızı yaptırdık, far ve sağ ön çamurluk değişti ve boyandı. Toplamda 540 tl tuttu ,kusur karşı tarafta olduğu için onun sigortasından tahsil edildi,hepimize kazasız sürüşler dilerim Allah beterinden korusun
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Aracinizdaki parcalar orjinal ise karsi tarafin sigortasi dan deger kaybini dava acmaya gerek kalmadan tazmib edebilirsiniz b

• Bu arada aracim şanzıman kalibrasyonu istiyor diye lexia 3 Aldim kendim becerebilirsem buradan detayli yazarim

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

Bu arada aracim şanzıman kalibrasyonu istiyor diye lexia 3 Aldim kendim becerebilirsem buradan detayli yazarim

Yaparsın hocam ;)
    Ben de alıp yaptım. Ama aradan 2000km geçti eskisi gibi oldu sanki :) Yaptıktan sonra bir süre iyileştiğini net anlıyorsun. (Eğer geçişler çok kötüyse tabiki..)
  • aracımı satışa çıkardım. 45500 tl den. birisi istedi ama adama kredi çıkmadı. bu arada benim ilgilendiğim araçta satıldı. vaz geçtim. aynı paraya aynı özellikte araba şu anda yok. en az 7-10 bin arası koymam gerekecek bende satıştan vaz geçtim. artık bayramdan hemen sonra tatil var. ondan sonra satıcam.

@1601yy hocam ayak paspasınızı kontrol edin. kayıp direksiyon miline sürtüyor. benim gibi ilk başta çoğu kişi ciddi bir şey sanıp korkuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 29 Haziran 2015; 12:08:45 >
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    @fehnw arabanız kaç model ve kaç km'de acaba... benim param peşin kredi derdim yok... :)
  • ahkarahan A kullanıcısına yanıt
    2010 model 92 bin km de. ama harbi satmaktan vaz geçtim şimdi almayı düşündüğüm araba satıldı. bayramdan sonra düşüneceğim tekrardan. yada ekstra bir şey olursa yani araba bulmak gibi buraya ilan detaylarını koyacağım bir daha ki sefere.
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.