Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Selamlar,

Aracında havalandırma çıkışlarına takılabilen telefon tutucu kullanan var mı? Malum araçlarımızın ön camları oldukça derinde olduğu için cama takılan modellerin kullanışlı olmayacağını, bu yüzden Samsung S4'ü gerektiğinde navigasyon maksatlı kullanabilmek makadıyla en uygun çözümün havalandırma çıkışlarına takılabilen modeller olduğunu düşünüyorum. Hem de gerektiğinde şarj kablosu konsoldan doğrudan aşağıya inerek USB portuna/çakmak girişine bağlanabilir sanki.

Örnek olarak aşağıdaki linkte yer alan ürünler yeterince kullanışlı olur mu sizce?

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Exogear kullanıyorum. Note 2 ile. İster cama ister tahtaya ister konsola takın harika yapışıyor. Havalandırma kanatları kırılabilir.

Bugün biraz araştırdım açıkcası ve aşağıdaki ürün kullanışlı geldiği için siparişi verdim. Bakalım Çin'den kaç günde gelecek?

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    hocam resimler süper koltuk gerçekten hoşuma gitti çok zahmet oldu sağolasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

5 kişilik picassosunu satacak arkadaş var mı? max 50.000 TL Km de uçuk olmamalı

eğer 50 bin tl ye kadar dizel otomatik cam tavanlı km si 60 bini geçmemiş 2010 model üstü geniş yüksek 2+1 araç bulabilirsem ben satarım :) ama kısa vadede malesef c4 picasso alternatifi bulamayacağım için en az 2 sene picassomu satmayı düşünmüyorum.

anca picasso11 arkadaşımız satmaya niyetiydi sanırım.

Evet 2008 model 5kişilik 106bin km'de olan Picassomu model yükseltme maksatlı satma niyetim halen devam ediyor. Fakat suan için aciliyeti yok. Çünkü henüz düşük km ve 50-55bin TL civarında içime sinen, benim aracım gibi tüm bakımları yetkili Citroen servisi tarafından yapılmış ve tüm geçmişi (tramer vs.) temiz 5kişilik 2012 model bir Picasso bulamadım aracım için istediğim fiyat 42.750TL. Aracımın daha düşük fiyatlı, hasar geçmişi, servis bakım geçmişi hakkında emin olamayacağınız Picassolar ile lütfen karşılaştırılmasını kesinlikle istemem.

aracınızı sattınız mı acaba?

o araç duruyor gerçekten temiz servis bakımlı alınası bir araç. Artı özellik olarak araçta çip var ve gerçekten çok az yakıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer 50 bin tl ye kadar dizel otomatik cam tavanlı km si 60 bini geçmemiş 2010 model üstü geniş yüksek 2+1 araç bulabilirsem ben satarım :) ama kısa vadede malesef c4 picasso alternatifi bulamayacağım için en az 2 sene picassomu satmayı düşünmüyorum.

Evet 2008 model 5kişilik 106bin km'de olan Picassomu model yükseltme maksatlı satma niyetim halen devam ediyor. Fakat suan için aciliyeti yok. Çünkü henüz düşük km ve 50-55bin TL civarında içime sinen, benim aracım gibi tüm bakımları yetkili Citroen servisi tarafından yapılmış ve tüm geçmişi (tramer vs.) temiz 5kişilik 2012 model bir Picasso bulamadım aracım için istediğim fiyat 42.750TL. Aracımın daha düşük fiyatlı, hasar geçmişi, servis bakım geçmişi hakkında emin olamayacağınız Picassolar ile lütfen karşılaştırılmasını kesinlikle istemem.

Aracimi satmadim. Suanda 111bine geldi. 300km once 4adet continental TS850 lastik aldim. 15gun once picassomun muayenesini yaptirdim. Tek hafif kusur yangin tupunun kontrol tarihi gecmis ve camlar filmli olarak kayda gecti. 30dk civarinda aracin bakmadiklari yeri kalmadi ve tum aksam 10 numara cikti. Nazar degmesin maasallah.
    2012 model 5kisilik vizon gri renk temiz bir picasso arayisim devam ediyor ama henuz bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 21 Kasım 2014; 20:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Benim araç da 2011 model fakat 2010 sonu cıkışlı.Resimlerini paylaştıgınız gibi koltuk ve ekran aynı sizinle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

hocam resimler süper koltuk gerçekten hoşuma gitti çok zahmet oldu sağolasınız

ne zahmeti hocam koltukların yapısı gerçekten güzel en çokta terletmemesi çok büyük artı yapısı gereği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Benim araç da 2011 model fakat 2010 sonu cıkışlı.Resimlerini paylaştıgınız gibi koltuk ve ekran aynı sizinle.

Evet koltuk ve ekran aynı.
    Arabanızın arka stop lamba resimlerini fotoğraflayabilirisiniz?
    Çünkü 2011 model diye geçen arabların çoğu 2010 model olup 2011 trafik çıkışlı ve arka stop farların çevresi siyah değil. Normalda 2011 1.döneminde türkiyeye gelen araçlarda makyajlanma görülüyor. (Gündüz led, Citroen yazıları ve logonun tasarımı ,konumu , ön farın sinyal panellerinin renginin beyaz olması, multimedia bluetooth telefon desteği usb aux eklentisi gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 21 Kasım 2014; 21:51:22 >
  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    ben aynı ürünü aldım çinden. bana 1 ayda geldi. gerçekten çok güzel bir ürün. telefonu çok güzel tutuyor.ayrıca şarzı takılınca hiç bir sorun çıkarmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aracimi satmadim. Suanda 111bine geldi. 300km once 4adet continental TS850 lastik aldim. 15gun once picassomun muayenesini yaptirdim. Tek hafif kusur yangin tupunun kontrol tarihi gecmis ve camlar filmli olarak kayda gecti. 30dk civarinda aracin bakmadiklari yeri kalmadi ve tum aksam 10 numara cikti. Nazar degmesin maasallah.
    2012 model 5kisilik vizon gri renk temiz bir picasso arayisim devam ediyor ama henuz bulamadim.

Satma niyetiniz devam ediyor anladığım kadarıyla yıl donanım fotolar ve istediginiz fiyatı alabilir miyim. Bir de hangi ildesiniz? Ben denizlideyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

arkadaşlar merhaba
    ikizlerimiz oldu 01eylülde ve artık pandamız bize yetmiyor
    aradım taradım c4picasso aklıma yattı
    size sorum
    eğer alabilirsem 2008-2010 arası 5 kişilik dizel otomatikleri düşünüyorum
    dikkat etmem gereken herhangi bir konu? kronik bir arıza? tavsiyeleriniz? varsa memnun olurum
    hatta aracını satan arkadaşlar da yazabilirler, tabi 40-45bin bandında
    hepinize hayırlı cumalar

hocam pandayı satacakmısınız otomatik mi durumu nedir ister burdan ister pm olarak msj atabilirmisiniz...

Aradıgım c4pyu bulursam tabii ki satacagım. 2011 active aracım 36100kmde. Uzatılmış garantisi var marta kadar

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba
    size sorum
    dikkat etmem gereken herhangi bir konu? kronik bir arıza? tavsiyeleriniz? varsa memnun olurum
    hepinize hayırlı cumalar

hocam pandayı satacakmısınız otomatik mi durumu nedir ister burdan ister pm olarak msj atabilirmisiniz...

Aradıgım c4pyu bulursam tabii ki satacagım. 2011 active aracım 36100kmde. Uzatılmış garantisi var marta kadar

otomatik vitesmi hocam manuel mi...

• quote:

ben aynı ürünü aldım çinden. bana 1 ayda geldi. gerçekten çok güzel bir ürün. telefonu çok güzel tutuyor.ayrıca şarzı takılınca hiç bir sorun çıkarmıyor.

Aliexpress'te bu kadar net bir görüntüsü yoktu, gerçekten şık görünüyormuş. Memnun olduğunuzu duymak da çok güzel. Ben de sizin gibi yeşil rengini sipariş ettim ve bu sabah kargoya verildiği bilgisi geldi, bakalım kaç günde gelecek?
    Saygılar.

• Stoplar;

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba
    size sorum
    hepinize hayırlı cumalar

Active yani manuel hocam

• quote:

Stoplar;

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

senin araba 2010 model oluyor. çünkü 2011 model olan araçlar da citroen yazısı ortaya alınmış. bu arada; araban çok güzelmiş, maşallah.
    bir şey sorcam hocam; senin arabada bluetooth ve usb aux bağlantısı var mı?

• Bugün kisliklari taktirdim. Önler Goodyear ultragrip 8, Arkalar toyo gsi-5.

Bu arada rot ve balans yaptırdım. Önler neyse de arkaların rot ayarında sapma varmış. Geçen sene arka lastiği balon yapacak şekilde kaldirima cikmistim sert bi şekilde o zaman da olmuş olabilir. Eğer gezme yaparsa arkalara baktirmam gerekiyormus.

Akuyu de degidtirecektim ama adamlar akuye bi baktı. Sokmeye cesaret edemediler.

• omerfarukgurhan kullanıcısına yanıt
    2010 eylül çıkışlı makyajlı kasadan önceki son versiyon. Biraz teknoloji fakiri bluetooth ve usb aux yok.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Ehli olmadıktan sonra araca dokundurtmamak lazım. Bakım götürdüğüm zaman yanında çıraklar dolaştı mı dikkat kırmızı seviyeye çıkıyor bende
    Bir yerde mi okudum ya da sohbet esnasında mı tam hatırlayamadım. Yeni eski lastik noktasında yenilerin arkaya takılması gerektiği nedeni ise ön tarafın kontrolü daha kolay sağlanabilirken arka lastiklerde kontrolün daha zor olmasıydı.UG sizde öne takmışsınız Toyo'ların karsız performansının düşük olması nedeniyle sanırım. Eski yeni lastik formatına uyarladığımızda tutunması daha iyi olan UGleri arkaya takılabilirdi.
    Çok fazla bir bilgi yok bu konuda ne kadar doğru ne kadar faydalı bilmiyorum. Mantık süzgecinden geçirdiğimde en azından yeni eski lastik noktasında daha ağır basıyor yeniler arkaya eskiler öne.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba
    size sorum
    hepinize hayırlı cumalar

Active yani manuel hocam

olmadı hocam bizede otomatik a yada b sınıfı bi araç daha gerek ama malum herkesten bilmeden araç almak zor... panda dan nasıl memnunmusunuz...

biz panda yeni c1 yada i10 düşünüyoruz en ağır basan yeni c1 ama ne 2. eli var sıfırda biraz tuzlu a sınıfı bi araca göre...

• quote:

Ehli olmadıktan sonra araca dokundurtmamak lazım. Bakım götürdüğüm zaman yanında çıraklar dolaştı mı dikkat kırmızı seviyeye çıkıyor bende
    Bir yerde mi okudum ya da sohbet esnasında mı tam hatırlayamadım. Yeni eski lastik noktasında yenilerin arkaya takılması gerektiği nedeni ise ön tarafın kontrolü daha kolay sağlanabilirken arka lastiklerde kontrolün daha zor olmasıydı.UG sizde öne takmışsınız Toyo'ların karsız performansının düşük olması nedeniyle sanırım. Eski yeni lastik formatına uyarladığımızda tutunması daha iyi olan UGleri arkaya takılabilirdi.
    Çok fazla bir bilgi yok bu konuda ne kadar doğru ne kadar faydalı bilmiyorum. Mantık süzgecinden geçirdiğimde en azından yeni eski lastik noktasında daha ağır basıyor yeniler arkaya eskiler öne.

Valla dönel kavsaklarda önler çok tereddüt ediyordu. Ug8leri arkaya takınca bi nebze düzeldi. Bu yıl da ug8ler önde deneyeceğim bakalım. Lastiklerin 4u de yeni. Toyolari sadece 1-2 ay daha fazla kullanmıştım.

Akü de degisseydi iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.