Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben servise (ulugol) sordugumda yedek bijon anahtari malasef olmuyor dediler. İlk onerim kendi servisine danisiniz. İkinci onerim sanayide bi tornaciya gidip sifreli bijonu cikartin normal bijona gecin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

İnternet sayfasından baktım tükenmiş gözüküyor

http://www.sanalpazar.com/Wizard-Oto-Silecek-Sihirbazi-Tv-Urunu__isp3474725

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    synthesizer kullanıcısına yanıt
    soskay S kullanıcısına yanıt
    tam ben yazacaktım :)

ama site hakkında hiçbilgim yok
    tchibodaki 2 kademeliydi ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 16 Kasım 2014; 22:44:03 >

Hocam sizin eski konuda geziniyordum LincolnSırf meraktan alabilirim Picasso'dan sonra yöneleceğim araçlar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: soskay

2011 model belirtiginiz siteye baktim gorusmede yaptim iki model var 313 ve 438 elinde 313 var baglanti noktasi farklilik gosteriyormus.hangisi benim arac icin resim paylasacam netlestirmek adina. Sitede fiyat 64 ile 61 tl. (Kusuratlar pas gecildi)

Benimki bu. Ucu u şeklinde. Klipsler var. O u şeklinde kısmı içeri sokup klipsi kapatiyorsunuz oluyor.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Aldığım silecek kodunu ararken kendi eklediğim fotoyu buldum. Kod burada görünüyor. 2009 model kanca uçlu banana bosch silecek kodu bu. Ancak daha 1 yıl olmamış.. Şimdiden acayip gıcırtı yapıyor.. Nasıl iş anlamadım acaba cam suyuna koyduğum deterjan tablet mi bozdu sileceği.. yoksa yazın sıcakta kendni mi bıraktı anlamadım..

Sileceği baya kullanıyorum.. Yani 2.5lt lk silecek suyu bana 2-3 hafta anca yetiyor.. Bu şekilde Bosch bile dayanmıyorsa yandık..

Sileceğin uclarını zımpara ile biraz incelteyim olmazsa.. su zımparası vardı bende heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafay

bende de olmuştu ama tam hatırlayamadım nasıl düzeldiğini,
    vitesi geriye aldıktan sonra aynaları kendiniz ayarlayın, sonra aynayı düğmesini orta konuma alıp vitesi ileri alın, galiba o sırada aynaların sizin ayarladığınız hali hafızaya alınıyor,

Dediğiniz gibi yaptım ve düzeldi teşekkür ederim
  • Öenmlidir. Arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

Dikkat 2011 2.el adı altında satılan arabaların %70'i 2010 modedir. sebep: 2011 trafiğe çıkışlıdır.

2007-2010 ile 2011-2012 model picassolar arasındaki farklarının sıralamak istedim. eksiklerim varsa tamamlarsınız.

1.Gündüz led farları eklenmiş
    2.Ön farlardaki sağ sol sinyaller beyaz kalıp halinde değiştirilmiş.
    3. Ön tampondaki citroen logosu Yumuşatılmış.
    4. Arka bagakdaki citroen yazısı ortaya alınmış.
    5. Öncelikli olarak ön tampon makyajlanmış olup köşelerde kabartma parçalar eklenmiş.
    6.Motor 112 beygir 270 torka yükseltilmiş.
    7.Arka srop lambalarının kenarları siyah çerçeveli olup makyajlanmış
    8.Ön paneldeki ana ekran Beyaz renk ve çözünürlüğü arttırılmış.
    9.Müzik sisteminde Bluetooth - eller serbest mod- usb girişi- Aux girişi eklenmiş olup ses kalitesi iyileştirilmiş.
    10. Direksiyondaki sol alt butonlar telefon rehber gezintisi ve arama için etkinleştirilmiş. sesli arama mevcut.
    11. Kadife olan koltuk kumaşları 3 boyutlu kirlenmez kumaşla değiştirilmiş.
    12.Boş olarak ağırlık 1670 kiloya çıkarılmış. (5 kişilik)

Benim gördüklerim bunlar..
    Hepinize keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 18 Kasım 2014; 23:44:11 >

• Günaydınlar,

Dün akşam 7 kişilik Chevrolet Captiva'sı olan yakın bir arkadaşım ailesi ile birlikte ziyarete gelmişlerdi. Konu arabalardan açılıp benim de arabayı değiştirdiğimi öğrenince "Gel bir bakalım şu arabaya" dedi ve birlikte bizim Picasso'nun yanına indik. 10 dk kadar içini inceledi ve özellikle aracın fonksiyonelliğini çok beğendi. Sonrasında da onun şoförlüğünde kısa bir şehir turu yaptık ve Picasso'nun sürüşünden de büyük keyif aldı. Ben tek olumsuzluğunun vites geçişleri olduğunu söylediğimde ise, eşinin de otomatik C3'ü olduğundan bu şanzımana alışkın olduğunu belirtti.

Tekrar bizim siteye döndüğümüzde arabayı parkedip eve çıkacakken kendisinin de arabasını değiştirdiğini söyledi. Bu sefer bir de onu keşfedelim dedik. Yanına gittiğimiz araç ise devasa bir BMW X5'di. Ben ki, hayatında herhangi bir BMW'nin arka koltuğuna bile oturmamışken bu X5'in sürücü koltuğuna oturdum . Şaşkın bakışlarla aracın içini incelemeye başladığımda, arkadaşım bu aracın keyfinin yolda anlaşılacağını söyledi ve tekrar siteden çıktık. Ama bu sefer şehiriçi değil çevreyoluna

Çevreyolunda ben nasıl olduğunu anlamadan süratin bir anda 150-160'lara çıktığını görünce biraz düşeyim dedim ama arkadaşım hazır binmişken biraz daha basmamı söyleyince gaz pedalına biraz daha yüklendim ve çok kısa bir süre sonra 200 km/s çizgisini geçtim. Bugüne kadarki araçlarımın sırasıyla Corsa, Polo, Jazz ve şimdi de C4 Picasso iken en fazla 150 km/s sürat yapan birisi olarak bu hıza nasıl çıktım inanın hala farkında değilim. Kaldı ki, gaz pedalının altında hala bir boşluk vardı ve sanırım araç rahatlıkla 250 km/s hıza çıkabilirdi. Tabi ki 1.600 cc hacminde 4 silindirli 112 HP'lik bir HDI motorla, 3.000 cc hacminde 6 silindirli 235 HP'lik bir canavarı karşılaştırmak doğru olmaz. Ancak bu performansı bir gün herkesin tatmasını canı gönülden isterim.

Biz 215/55 R16 lastiklerin pahalılığından dem vururken aracı alır almaz değiştirdiği lastiklerin ebatlarını (Michelin 315/35 R20) ve fiyatını (1 adedi 900 TL) duyunca dudaklarım uçukladı

Tüm bu anlattıklarımdan sonra kendi aracımdan soğudum diyemem. Ancak, imkanlar elverdiğinde insanların nasıl arabalara bindiğini görmek adına benim için çok güzel bir tecrübe oldu.

Saygılar.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aracı almayın ama bi şekilde kullanın unutamayacağınız bir anı kalacaktır sizde. Özellikle gaza bastığınızda çıkan aslan kükremesi içinizi kıpır kıpır edecek size farklı duygular yaşatacak . Picassodan sonra bu araç ocağınıza incir ağacı diker aman aman

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgurhan

Öenmlidir. Arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

Dikkat 2011 2.el adı altında satılan arabaların %70'i 2010 modedir. sebep: 2011 trafiğe çıkışlıdır.

2007-2010 ile 2011-2012 model picassolar arasındaki farklarının sıralamak istedim. eksiklerim varsa tamamlarsınız.

5. Öncelikli olarak ön tampon makyajlanmış olup köşelerde kabartma parçalar eklenmiş.
    9.Müzik sisteminde Bluetooth - eller serbest mod- usb girişi- Aux girişi eklenmiş olup ses kalitesi iyileştirilmiş.
    10. Direksiyondaki sol alt butonlar telefon rehber gezintisi ve arama için etkinleştirilmiş. sesli arama mevcut.
    11.Park sırasında Ekranda araç resmi görünmesi ve 6 yönlü mesafe ölçüm grafikleri ile çevresel ses ile ikaz eklenmiş.( sağdan çok yaklaşmışsan sağ arka hoparlörden sadece ses geliyor.)
    12. Kadife olan koltuk kumaşları 3 boyutlu kirlenmez kumaşla değiştirilmiş.
    13.Boş olarak ağırlık 1670 kiloya çıkarılmış. (5 kişilik)

hocam benim araç 2010 model led farsız ama bu saydığınız özelliklerin çoğu aracımda var..

arka stop siyah çerçeveli

ön panel ana ekran beyaz

park sırasında ekranda araç çıkıyor ve 6 yönlü hem sesli hem çizgi şeklinde mesafe ve yön belirten sistem var

koltuklar kadife değil dediğiniz 3 boyutlu kir tutmaz kumaş

ama boş ağırlık 1580kg görünüyor 5 kişilik..

artı olarak koku parfüm sistemi pazar çantası var bildiğim kadarıyla 2011 öncesinde ..

ama motorlar farklı buda en çok bakım ve parça parasına yansıyor.. mesela öncesinde 110ps motorda turbo 800-900 iken sonrasında e hdı 2000tl üzerinde..

bence en güzeli 2013 modeller navigasyon olanlar ama onlarda çok pahalı bence değmez o fiyat farkına...

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgurhan

Öenmlidir. Arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

11.Park sırasında Ekranda araç resmi görünmesi ve 6 yönlü mesafe ölçüm grafikleri ile çevresel ses ile ikaz eklenmiş.( sağdan çok yaklaşmışsan sağ arka hoparlörden sadece ses geliyor.)
    12. Kadife olan koltuk kumaşları 3 boyutlu kirlenmez kumaşla değiştirilmiş.
    13.Boş olarak ağırlık 1670 kiloya çıkarılmış. (5 kişilik)

hocam benim araç 2010 model led farsız ama bu saydığınız özelliklerin çoğu aracımda var..

arka stop siyah çerçeveli

ön panel ana ekran beyaz

park sırasında ekranda araç çıkıyor ve 6 yönlü hem sesli hem çizgi şeklinde mesafe ve yön belirten sistem var

koltuklar kadife değil dediğiniz 3 boyutlu kir tutmaz kumaş

ama boş ağırlık 1580kg görünüyor 5 kişilik..

artı olarak koku parfüm sistemi pazar çantası var bildiğim kadarıyla 2011 öncesinde ..

ama motorlar farklı buda en çok bakım ve parça parasına yansıyor.. mesela öncesinde 110ps motorda turbo 800-900 iken sonrasında e hdı 2000tl üzerinde..

bence en güzeli 2013 modeller navigasyon olanlar ama onlarda çok pahalı bence değmez o fiyat farkına...

Hocam 3 boyutlu kir tutmaz kumaşı merak ettim acaba rica etsem müsait bir anınızda kumaşın fotoğrafını gönderebilmeniz mümkünmü

elbette hocam yarın çekerim resmini atarım şimdi de araca çok yakınım ama malum karanlıkta pek belli olmaz...
  • Öcüü arkadaşım sana katılıyorum.Lakin bildiğim kadarı ile siyah çerçeveli stoplar 2011 model gündüz led farı ile birlikte geliyor. sizinkiler değişmiş olabilir mi?
    Beyaz ekran 2009 dan sonra değiştirildi lakin menüler farklı multimedia ve telefon rehber menüsü gibi eklentileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 19 Kasım 2014; 0:18:49 >
    hocam resimleri çektim ama nedense 1 saattir bi tanesini bile yüklemedi bi yuvarlak dönüp duruyor biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğim.. aynı zamanda ekranıda çektim geri görüşte oluşan araç ve mesafe bilgisini..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam zahmet oldu sagolasin.

• 7 kişilik picassomu yarın ilk bakımına götüreceğim tahmini fiyat kampanya kapsamında 420 tl gibi çıkar dediler iyimi arkadaşlar( araçım garanti kapsamında daha)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurefe09

arkadaşlar pazartesi günü aracımın 75k bakımını yaptırdım. 387,56TL 6 taksit olarak ödedim bursa bayraktarda... daha önce kızdığım için gitmeyeceğim demiştim ama inallar çok uzaktı zor geldi oraya gitmek eve yakın diye burada hallettim. incelemek isteyenler için fatura ekte... balatalarımı söyledim, bakmışlar gayet iyi değiştirmeye gerek yok dediler. geçen seneki 60k bakımının da bilgilerini koyuyorum fiyat artışlarını da görebilirsiniz...

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

bende yarına randevu aldım, Özgürefe arkadaşımızın da faturasının çıktısını aldım,75bin bakımı 387 tl tutmuş, benimkide 75 bin bakımına girecek, bir fark olursa bi şenlik çıkarıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 20 Kasım 2014; 10:47:59 >

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    Kredi kartlarına taksit yapılıyor mu?
  • omerfarukgurhan kullanıcısına yanıt
    6 taksite kadar yapıyorlar, world, bonus, maximum vs. kartlara...
  • matekeli M kullanıcısına yanıt
    komşum çıkar valla affetme :)
    az önce aradılar müşteri ilişkilerinden... söyledim şu saçma sapan kimyasal parası, antifirzli su paraları yakışmıyo diye... bugün içinde istanbul bayraktar merkezden de arayacaklarmış...
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.