Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sag arka koltugun onunde tabanda esya saklama gozu var ya benim ki islanmis. cok yagmur yagdi ondan midir diye dusundum ama baska hic bir yer islak degil tabanda. sizce neden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon konusunda ben muzdaripim. Ellerim nirmalden cok fazla terler. Yaz kış dr a gittim yapicak bisey yok. 2 senede direksiyonu mahvediyorum.

• Arkadaşlar, bugün çok siddetli yağmur sonucunda torpidonun alt tarafından su girmiş ve sağ ön tarafın zeminini islatmis. Nette araştırdım, tahliye kanalları tıkanmasından bahsedilmis. Sizce sebep ne olabilir? Ve bu sorundan kurtulmak için bir yol var mıdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar, bugün çok siddetli yağmur sonucunda torpidonun alt tarafından su girmiş ve sağ ön tarafın zeminini islatmis. Nette araştırdım, tahliye kanalları tıkanmasından bahsedilmis. Sizce sebep ne olabilir? Ve bu sorundan kurtulmak için bir yol var mıdir?

hocam senin islem basit. kaputu ac. sana gore sol tarafta aracin suyunu koydugun yer var ya onun ustunde mazgalin altinda bi gider var. orasi muhtemelen yaprak vsyle tikanmistir. orayi temizle islem tamam.

• emule79 E kullanıcısına yanıt
    Hocam PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 2 Mayıs 2014; 20:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

http://www.eliftuning.com/Z-tech-Citroen-C4-Picasso-2006-sonrasi-Cam-Ruzgarligi-on-Arka.html#0

suraya bi bak istersen hocam.

dostum bende baktım bu siteye ama ne yazıkki güvenip alamadım resim olmadığı için nasıl bi üründür görmek lazım önce ama özellikle uzun yol ve yağmurda şart bu melet bi arkadaşın c4 ünde var yağmurda çok rahat aracı havalandır hele uzun yola çıktık 15km kadar cam açılınca içeri rahatsız eden rüzgar sesi asla gelmiyor...

hocam ben gorsellerden inceledim. bi kac cam ruzgarligi olan picasso vardi hos durmuyo gibi geldi bana. birde internetten alisveris olayini sanal kartla yaparsan hic korkmana gerek kalmaz. alican urunun fiyati kadar limit aktariyosun sonra onunla aliyosun. cok guvenli. ben surekli oyle yapiyorum.

• Eyvallah hocam, hemen deniyorum

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    O yanlışa bende düştüm pazarlık esnasında lastik hiç aklıma gelmedi. Sonradan fark ettim lastiklerin kışlık olduğunu. Ama o tarafı da ii kışlıklar daha sıfır gibi.

Yeni aldığım lastiklerde takma ücreti yok ama kışlık muhafazası içi in bi ücret vereceğim.

• quote:

beyler sag arka koltugun onunde tabanda esya saklama gozu var ya benim ki islanmis. cok yagmur yagdi ondan midir diye dusundum ama baska hic bir yer islak degil tabanda. sizce neden olabilir.

hocam benimde 2 ay önce sol taraf olmuştu bulunduğum yerde citron servisi yok pejoya götürdüm usta baktı arka taraftan su alıyor dedi sanırım bi vida yada tıpası çıkmıştır dedi sökülecek dedi tmm dedim 4 saatte teslim etti aracı ama neresine ne yaptı bilmiyorum ama bagaj tarafını komple söktü taktı ve 80tl aldı.. sanırım su oradan bagaj altına oradan koltuk altından ta en alt nokta olan oraya kadar iniyor ama ıslaklık çok değildi belli belirsiz zaten bunu bi kaç kişi daha yaşamış tavandan bagaj içinde inen yerlere bak ya el fenerini çıkart bak altı ıslak yada hafif iz varmı yada diğer taraf emniyet kemer için bi yer var onu çıkart bi selpakla sil durum ney belki yardımcı olur.. bu aracın gider denilen bölümüne benim de aklım ermedi...

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    hocam sorun parası değil zaten öyle bi durum olamaz mesele gelen ürünün kalitesi ve ne kadar uyumlu olduğu... en azından bi araçta tutarakta görterse yetecek..

bu aradada hoş durmayacağı belli ama çok faydalı varsın o kadar da dikeni olsun
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, bugün çok siddetli yağmur sonucunda torpidonun alt tarafından su girmiş ve sağ ön tarafın zeminini islatmis. Nette araştırdım, tahliye kanalları tıkanmasından bahsedilmis. Sizce sebep ne olabilir? Ve bu sorundan kurtulmak için bir yol var mıdir?

hocam senin islem basit. kaputu ac. sana gore sol tarafta aracin suyunu koydugun yer var ya onun ustunde mazgalin altinda bi gider var. orasi muhtemelen yaprak vsyle tikanmistir. orayi temizle islem tamam.

O kadar baktım ama bilemedim nereden bahsettiginizi?

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    burda bundan anlıcak eleman yok ben bi kontrol edeyim bakaym. olmadı Çanakkale merkezde br yere götürürüz..
  • quote:

quote:

quote:

hocam Peugeot 207 varken onda böyle bi çözüm bulmuştum. picassoya bakmadım. tahmini giderin olabileceği yeri söyledim. aracın camın bittiği yerde kaputun altında iki tane sağ sol yağmur suyunun tahliye edildiği delikler var. ben bi kontrol edeyim sana dönücem.

• quote:

quote:

quote:

hocam ben de şimdi araca baktım geldim. bizim yapabilcemiz iş değilmiş. 207de bi mazgal vardı onu kaldırıp alttaki pisliği alabiliyodum. bunda eni konu orta üst bloğun altına gizlemişler. biz ulaşamayız ona. sen servise götürceksin yada anlayan birine. öndeki yağmur tahliye kanallarını temizleyin diceksin. başka türlü düzelmez sorunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 2 Mayıs 2014; 23:01:16 >

• sanırım 7 kişiliklerin direksiyonu orj. deri

benim 5 kişilik olanın direksiyonu standart plastikti, aracı aldıktan 3 gün sonra bağcılar güngören san.sit. 150 tl.ye deri kaplattım süper oldu.
    imkanı olan herkese tavsiye ederim.
  • o deri olayindan musait zamanda bende yaptircam. elinizi terletiyo mu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

beyler sag arka koltugun onunde tabanda esya saklama gozu var ya benim ki islanmis. cok yagmur yagdi ondan midir diye dusundum ama baska hic bir yer islak degil tabanda. sizce neden olabilir.

hocam benimde 2 ay önce sol taraf olmuştu bulunduğum yerde citron servisi yok pejoya götürdüm usta baktı arka taraftan su alıyor dedi sanırım bi vida yada tıpası çıkmıştır dedi sökülecek dedi tmm dedim 4 saatte teslim etti aracı ama neresine ne yaptı bilmiyorum ama bagaj tarafını komple söktü taktı ve 80tl aldı.. sanırım su oradan bagaj altına oradan koltuk altından ta en alt nokta olan oraya kadar iniyor ama ıslaklık çok değildi belli belirsiz zaten bunu bi kaç kişi daha yaşamış tavandan bagaj içinde inen yerlere bak ya el fenerini çıkart bak altı ıslak yada hafif iz varmı yada diğer taraf emniyet kemer için bi yer var onu çıkart bi selpakla sil durum ney belki yardımcı olur.. bu aracın gider denilen bölümüne benim de aklım ermedi...

hocam simdi aracin o bolgelerine baktim yok islaklik. artik kurumasini beklicem. sadece o saklama gozu islak. yine islanirsa bakariz artik. canakkale merkezde illa bi anlayan buluruz. saolasin ilgin icin.

• Çok sağol hocam, akşam akşam zahmet verdik. Ben temizledikten sonra bir daha su girmemiş, oysa yağmur devam ediyordu. Belki de aşırı yağmur sebebiyle olmuştur. Döşemedeki su kalıntısı için bir tavsiye var mi?

• ne kadar yagarsa yagsin girmemesi lazim hocam. bende cok az bi islanma oldu 207de bu islemi yapinca hic olmadi sonra. zamanla yapraklar toz kalintilari o giderleri kapatiyo. sonra asiri yagislarda yagmur suyu giderlerden akan sudan fazla olunca iceri veriyo suyu. doseme icin bisi diyemicem bendeki cok azdi kurudu sonradan.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    slm arkadaşlar.bende sonunda üye oldum foruma ve aranıza katıldım.yazılarınızı sürekli takip ediyorum.aralık 2013 te 2009 grand picasso alarak aranıza katılmış oldum.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.