Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hepsiburada da goodyear efficient grip 205 55 16 178 tl.

bi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 30 Nisan 2014; 12:06:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 215 değil 205 o lastik ama dunlop ggda 215 olarak daha ucuz. 205 olursa Michelin var o fiyatlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 30 Nisan 2014; 12:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

Hocam 215 değil 205 o lastik ama dunlop ggda 215 olarak daha ucuz. 205 olursa Michelin var o fiyatlara

anladım hocam. 205 ile 215 çok fark eder mi? yük anlamında mı sıkıntı yaratır acaba?
  • Ya ben 205 takayım dedim ama herkes orjinal ebat taktır diye yorum yaptı. hatta burada da arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 30 Nisan 2014; 12:55:55 >
  • forumda 205 kullanan var diye biliyorum ama. hatta yakit tuketimine katkisi oldugunu soyleyen de vardi galiba.

yine de ureticinin onerdigi ebati almakta fayda var. kafaniz rahat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 30 Nisan 2014; 13:09:57 >
  • Evet kışlık alıp kullanan olmuş ancak yazlık için kimse tavsiye etmedi. Lastik bayi bir arkadaşıma danıştım normal bir araç olsa hiç sıkıntı olmaz ancak senin araç yüksek uzun yolda hızlı iken yol kavraması için orjinal ebat tavsiye ederim dedi. Bakalım hayırlısı artık.

• Ya arkadaşlar nerdeyse arabamı istediğim fiyattan düşüğe satıp alacağım bu arabayı ne takıntı yaptı bana yahu . ama çoğunlukla bu sayfalar yüzünden . . 25 istiyorum aracıma 24 veren var 24.5 ver satacağım diyorum adam inat ediyor . nerdeyse yanılıpta satacağım 24k 'ya yanılıpta. görmez olaydım şu picasso'yu...
  • lastik konusunda bir tavsiye daha;

ben picasso'ya 215/55/16 xl taktım,
    xl olmasının faydası;
    - yanaklar daha güçlü, yanaktan yarılma riski çok düşük

- yük endeksi yüksek olduğu için araç doluyken bile lastiklerde çökme olmuyor

- virajlarda yanal salınımlar daha az

eksileri;
    - lastik sert olduğu için biraz daha sesli (ama aradaki farkı çoğu kişi anlamaz)

bizim araçlarda, suv lerde ve hafif ticarilerde xl faydalı
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    sizin araç nedir?

207 vardı ben de. 23 500 istedim. 22 800e bıraktım en son. şu anki aracımı kaçırmamak için:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 30 Nisan 2014; 16:22:54 >
  • bende 2011 46000km de değişensiz 206+ var. fiyatlara baktım bu civarda gidiyor. ayrıca birde kasko ederi 23 civarı e kimsede o fiyattan araç satmaz değilmi ama? :D
  • oemren O kullanıcısına yanıt
    taktığınız lastiklerin marka model ve fiyatı nedir acaba.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    bizim bir komşu var 206+ 2011 model tüplü modelini 24000 tl istiyor. 23 gibi alıcısı çıktı. bir ara 20 ye veriyordu sonradan ihtiyacı kalmamış paraya şimdi 24 son diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Ya arkadaşlar nerdeyse arabamı istediğim fiyattan düşüğe satıp alacağım bu arabayı ne takıntı yaptı bana yahu . ama çoğunlukla bu sayfalar yüzünden . . 25 istiyorum aracıma 24 veren var 24.5 ver satacağım diyorum adam inat ediyor . nerdeyse yanılıpta satacağım 24k 'ya yanılıpta. görmez olaydım şu picasso'yu...

vallahi ben öyle yaptım hemen satılsın diye 1.250tl aşağı verdim ilk gelene picassomu aldım iyki yapmışım çünkü aldığım aracı 4bin fazlasına hergün kafamı şişiren iş arkadaşım bile hemen alacak... ama hiç niyetim yok..

• bende 1-2 aya lastikleri değiştireceğim tatile çıkarken ancak bi çok arkadaşın aksine 205 takacağım o kadar para farkına gerek yok bence...

öncelikle 1cm incelikten kaynaklı yerde sürtünme azalacak ve bu yakıtta ekonomi sağlayacaktır.. mutlaka çok yüksek hızlarda ona keza tutunması biraz azalır ancak ben otobanda bile 120km geçmeyen aile babalarındanım ki genelde 80-90 arası bize çok bile
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    Neuton nt5000 xl lastik aldim. 130 tl (kdv dahil)

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    bende
    ya
    205 li michelin yada
    215 li dunlop alıcam

hayır bir iki bilenden bişi olmaz tak gitsin 205 deseler hiç düşünmücem takıcam michelin i
  • abi o zaman sunu anliyoruz. eger ben bazen otobanda yuksek hiz yaparim 150 160 Allah ne verdiyse basarim diyosan 215 ama sakin surerim ne de olsa 100 110u gecmem diyosan o zaman tak 205 michelin keyfine bak.:)

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    hehee sorun şu ki ben otobanda 120-140 arası gidiyorum :)
  • abi sana uygun ebat bulamicaz biz bu gidisle:)

• hayırlısı yarına kadar daha zamanım var. zaten michelin olursa tercihim bayii bizim sitede gidip taktırırım.
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.