Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı

yalnız bizim araçlarda direksiyon göbeği sabit olduğu için deri kaplama işi yapan ustalar kendilerinin direksiyonu sökemeyeceklerini söylediler.

bende aynı sanayi sitesindeki özel serviste söktürüp elimde götürdüm direksiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre2003

slm arkadaşlar.bende sonunda üye oldum foruma ve aranıza katıldım.yazılarınızı sürekli takip ediyorum.aralık 2013 te 2009 grand picasso alarak aranıza katılmış oldum.

hayirli olsun gule gule kullanin. ne kadar cok picasso sahibi deneyimlerini paylasirsa bizde araclarimizi daha iyi taniyabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemren

3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı

yalnız bizim araçlarda direksiyon göbeği sabit olduğu için deri kaplama işi yapan ustalar kendilerinin direksiyonu sökemeyeceklerini söylediler.

bende aynı sanayi sitesindeki özel serviste söktürüp elimde götürdüm direksiyonu

modacar yapmis bi tane. 14tlye sarmal direksiyon deri kilif. siz dikiyosunuz. halkalardan gecirerek olmadi ondan yapariz.

• Arkadaşlar benim GP ile biraz uğraşmak istiyorum artık. Kapı kollarını carbon folyo kaplamayı düşünüyorum. Benim cam kumanda düğmelerinin olduğu kısımda da aşınmalar var. Orayı komple söküp düğmeleri falan ayırıp kaplamak istiyorum ama nasıl sökülür bilemedim. Çok da zorlayamadım çıkarmak için. Ayrıca bagaj için aydınlatmayı yetersiz buldum. Oraya da ilave ledler yapmayı planlıyorum. O iş kolay. Geceleri ön koltukların arasındaki eşya koyma yeri çok karanlık kalıyor. Oraya da hafif bir aydınlatma düşünüyorum. O kısmı sökmem gerekiyor. Nasıl sökülür fikri olan ya da daha önce söken varsa bi tarif çok iyi olur. Camlar için orta koyulukta film de aklımdan geçiyor. Burada (sakarya) velilerim var film işleri yapan. Onlara da bi danışırım bakalım ne tavsiye edecekler. Lastik işi bende de sıkıntı yaratıyor. Zamanı geldi dört lastiğin de. Karar veremedim ben de ölçü konusunda, burayı takipteyim. Bide burada bi abimizde siyah GP var. Bagaj kapağında krom bi çıta var çok güzel görünüyor. Araştırdım biraz İzmit'te bir yer buldum. 50 tl dediler çıta için. Uygun geldi açıkçası. Onu da bi araştırayım bakalım. Yaptıkça fotoğrafları buraya koyarım arkadaşlar.

• slm.aracımı yaklaşık 5000 km dir kullanıyorum.araç hakkında oldukça detaylı bilgi sahibi oldum.şuan için herşey çok güzel sıkıntı yok.tek sorun yakıt konusu.bulundugum ilde yakıt alıyorum yarım depo 350 km gidiyor.ankaradan aldım aynı istasyon aynı marka yakıt 400 km.kullanım ve yol şartlarım aynı güzergahlarda.tavsiye edeceğiniz istasyon ve mazot markası varmı.tşklr.
  • lastikler geldi.

öncelikle lastikler ile alakalı olan korkularım gerçekleşmedi. ben çin malı ve çok eski tarihli lastik olur diye korkuyordum.

ancaaak gelen lastikler japon malı ve 2013 11. hafta üretimli. :)

tek handikap lastikler biraz sert.

fiyatına bence muhteşem bir iş oldu. kargo ücreti de yoktu.

bugün inşallah aracı alıp taktırıcam.
  • Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• aşıklar bugun kavusuyo yani hocam:) lastiklerin de hayirli olsun. kafan rahat bi sekilde binersin simdi. amman hiz yapma hocam. bu arada o titremeler gecmis mi ondan da haberdar edersin bizi.

• fehnw kullanıcısına yanıt
    Lastikler guzel gule gule kullanin ek okarak etiket degerlerinide paylasabilirmisiniz islak zemin fren tuketim ve ses seklinde.

• aracımın ankaradan satıcısından aldığım ve yenilenen hali

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• yeni hali
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• Ben olsam bu kadarcik çizik için komple boyatmazdim. Hafif rötuş ve iyi bir pasta cila ile yeterli düzeltme saglanirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre2003

slm.aracımı yaklaşık 5000 km dir kullanıyorum.araç hakkında oldukça detaylı bilgi sahibi oldum.şuan için herşey çok güzel sıkıntı yok.tek sorun yakıt konusu.bulundugum ilde yakıt alıyorum yarım depo 350 km gidiyor.ankaradan aldım aynı istasyon aynı marka yakıt 400 km.kullanım ve yol şartlarım aynı güzergahlarda.tavsiye edeceğiniz istasyon ve mazot markası varmı.tşklr.

Istasyon çok önemli. Ben genelde shell nitro+ alıyorum ama her shell aynı olmuyor.

tercihim
    Shell nitro+
    Total excellium
    Bp

Şuanki depoyu Bağcılar'da bir shell de fulledim. Nitro ile alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

yeni hali
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

hocam senin araci simdi hatirladim. ben bunu sahibinden.com da gordum. hatta burda paylastim bu araci bakin ne insanlar var araci ne hale getirmisler diye.

ama yeni hali on numara olmus. bu renk te cok yakisiyo picassoya. tekrar hayirli olsun gule gule binin.

• enim aracı aldığım şahıs şeker gibi bir adam. Ankara da profesör. Adamın arabayı bu hale getirince Polis tutanağı falan tutturmuş. O olunca hiç düşünmeden arayıp pazarlık yaptım. Ve bence çok makul ve iyi bir fiyata aldım. Aracın bu haline gelirken kasko da aracın sahibinden olunca hemen kapora yı yolladım. Arabayı yaptırdığım serviste bütüm ustalar hasta oldu arabaya.

Bu arada yeni lastikleri taktırdım.
    Lastiki sordu kaçliraya diye. Dedim180 tladam inanmadı
    Faturası var mı dedi bedava dedi bu marka bu ebat petlas bile bulamazsın dedi. Açtım telden kliksa yı gösterdim. Adam dedi ben alazım 3 takım 250 tl ye satayım dedi.

Sökme takma balans ve kışlık lastik muhafazası 80 verdim. Sibo değiştir dediler çelik SiBob da 40 tl verdik. 120 tl ye bitti araba nın işi.

• meraba arkadaşlar.

yaklaşık 2000 km ilk uzun yol keyfimizi yapıp döndük kazasız balasız çok şükür.

picassoy la yolculuk gercekten çok güzel ve çok konforlu geçti.bu hız sabitleyici ne kadar güzel bişey miş

anladım.bazen araba da oğlum la şakalaşırken farkında olmadan 140 km ve üzerine cıkınca

hız sınırlayıcının da ne kadar güzel oldugunu görmüş oldum.

Sizlere sormak istedigim,

yolculuga başlamadan depoyu fulleyip aracı da yıkattım.50 km sonra eksoz emisyon göstergesi yandı

pek anlamadıgımız için aracı durdurup servisi aradım.ustalar yolda bırakmaz sizi ama en yakın servise

uğrayın dediler.ama gidiş yolculugu bittiginde gösterge lambası sadece çalıştırdıktan 5 sn sonra söner

oldu.ve böyle geri döndüm acaba hemen yinede servise gideyim mi.

birde- 125 km hızı gecince direksiyonda titreme oluyor ve yine bu hızın üstündeyken firene bastıgımda

titreme daha şiddetli oluyor acaba bu neden olur.

• bu arada onbaşı olmuşum şimdi gördüm
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    Allah kaza bela vermesin güzel olmuş hocam sakın resimleri yok etme gelecekte satarken neden boyalı olduğunun kanıtı olarak kalsın elinde... ee şimdi kaça maal oldu bu aracımız kaç yaşında kaç km de..
  • otuzkuş O kullanıcısına yanıt
    hocam disklerden balatalardan rot yada balans ayarından lastikten en son ön takımdan biri yada birilerinde sorun vardır..

bi sanayiye uğra rot balansçı ücretsiz olarak arıza tespit yapıyor durumu anlat bakıtıver... ama gitmeden bence aracın altına falan iyice bi su tutur basınçlı yıkat ki usta dikkatli bakıp görsün bana öyle demişti...
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Araç 2010 MODEL 63 bin km de aldım. Aracın kazası boyası yoktu. Ancak malum çizilne vardı. 42 bin tl idi 40 bine aldım. Arac komple boyandı. Aldığım şahsın kasko sudan yapıldı boyama işlemi cebinden para çıkmadı.

Lastikleri 720 tl ye aldım. Taktırms balans ve SiBob değişimdi 120 tl verdim 840 tl tuttu.

Ayrıca aracın bütün belgeleri resimleri ve Tutanakları kopyaladım. Yarın bir gün satarken alacak kişinin içi rahat olsun diye.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.