Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orjinalde yok ama 2 kafalık +montoj yaklaşık 450-500tl civarı bi çok yerde yapılıyor ancak önermem hırsıza davetiye niteliği taşıyor...

buunun dışında 5008 güzel araç ancak aradaki aynı model yaş için 10bin tl lik farkı hatırlamak gerek ki ben picassoyu çok daha fazla sevdim.. sebebi iç mekan rahatlığı.. tatilde arkada singer var istediğin yere çek uyu çok rahat sığarsın boyun 190dan fazla değilse
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    hocam benim hızlanma esnasında bi problem yoktu. aracı kilitlerken ses çıkıyordu. würth silikon sprey sıktım aynanın bağlantı noktasına. kapalı konumdayken bi de açık konumdayken sıktım. spreyin bi de uzun ucu var. onu taktım onunla yaptım. sonra da aracın kapı fitillerine sıktım kuru bi bezle sıktıktan hemen sonra fazlalıkları sildim. yalnız kapı içi fitillere bi de kapının üstündeki fitillere ayrı ayrı sıktım. bir gün sonra da aracı komple yıkadım kuruttum. şu an aracın içi çok sessiz. motor sesini bile çok az duyuyorum.

bu uygulama yüksek hızdaki sesi de kesebilir. bi dene istersen. ama fazla sıkma azar azar sonra kuru bi bezle hemen sil.
  • ya hocam hanım sedefli 5008 i gördü taktı ona ama onunda ilk gözdesi GP beyaz olanından. benim ilk tercihim kesinlikle gp orada sıkıntı yok. Arkada yatmaktan bahsetmişsin zaten biz çok fazla kamp yapan ve tatillerde hipi gibi yaşamayı seviyoruz arkada yatma olayı tam bizlik. babamda tepee var onu alıp genelde onunla tatile çıkıyorduk ki onun arkasınıda yatma anlamında çok aktif kullandım. boy zaten 1.78 çok rahat sığarım. yanlız şu singer olayı nedir onu anlamadım?

balata konusuna gelince şimdi km'si çok şişkin araç almak istemiyorum ama bakımları tam araç olursa almak isterim. genelde 100000km altına bakıyorum ama üstünede çıkarsa bakımlı olması şart .. sonuç olarak bu arabayı alırken bir borca gireceğim aldıktan 2 ay sonra baskı balataya 3000 tl verip bütçeyi sarsmak istemiyorum malum. baskı balatası yeni değişmiş olursa ve km yüksek olsada kabulum olur.
  • baskı balata bilya volant set fiyatı 950 tl kdv dahil

işçilik de en kral özel serviste 350 tl

keçe yağ mağ falan da 100 tl

1400 tl ye halloluyor bu iş.

benim araç 10 gündür boya da. 1 hafta bindim valla sabırsızlanıyorum çıksın servisten diye.

1 hafta bindikten sonra diğer sedan ve hatcbak araçlar bana kümes gibi geliyor.
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    hocam aracın son halinin resimlerini bekliyoruz.
  • Araç şu anda astartı halde. Hergün kontrol ediyorum. Muhtemelen cuma günü teslim alacağım. Aracın ilk aldığım ki resimleri ile boyandıktan sonra ki resimlerini ekleyeceğim.

İnşallah teslim alınca hafta sonu ailecek edirne ye gezmeye gideceğiz.
    Linea ile Gebze ye gitmek işkence iken bu araba ile pazar gezmesine Edirne'ye gitmek için sabırsızlanıyorum.

3008 benim hayalimdi ona 2010 modeli azkmolanlarına 50 bin denbaşlayan rakamlar istenince kardeşi sayılacak c4 Picasso ya bakmaya başlamıştım . İyi ki param yetmemiş diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman298 H kullanıcısına yanıt
    tmm hocam çok saolasın bende deneyeceğim şu yağmurlar bi kalksın inşallah...

bu arada araca çoklu çakmak girişi taksam bi sorun olurmu dersin..
    malum navi sonra tel şarj bide ufaklığın oyun konsolunu şarj için 1 çıkış için bazen kavga oluyor hiç deneyen varmı...
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    hocam önceki aracımda kullanıyodum. usbli çoğaltıcım var. fm transmitter navigasyon ve telefonu sarz etmek için kullanıyodum. hiç sorun yaşamadım. picasso da hiç kullanmadım daha. sorun olucanı sanmam. rahatlıkla kullanabilirsin. ama arabadan çıkarken çıkart onu da. takılı bişi bırakma sakın. ne olur ne olmaz diye.

bu arada önde çakmaklığın yanında 12v priz var. bir de çakmaklık iki eder. 5 kişiliklerde sol arka koltuğun arkasına denk gelen bi 12v priz daha var. grand picassoda nerde bilmiyorum. eğer yakındaysa çocuğun konsolu da oraya takabilirsin. sadece bi fikir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

Araç şu anda astartı halde. Hergün kontrol ediyorum. Muhtemelen cuma günü teslim alacağım. Aracın ilk aldığım ki resimleri ile boyandıktan sonra ki resimlerini ekleyeceğim.

İnşallah teslim alınca hafta sonu ailecek edirne ye gezmeye gideceğiz.
    Linea ile Gebze ye gitmek işkence iken bu araba ile pazar gezmesine Edirne'ye gitmek için sabırsızlanıyorum.

3008 benim hayalimdi ona 2010 modeli azkmolanlarına 50 bin denbaşlayan rakamlar istenince kardeşi sayılacak c4 Picasso ya bakmaya başlamıştım . İyi ki param yetmemiş diyorum

Hadi bakalım! tadını çıkara çıkara binin inşallah.:) picassoyu keşfetmeden önce 3008i baya inceledim. showroom a da gittim. grip control olayı sınıfnda tek. quasqai ye 10 basar. sadece ikinci eli iyi quasqai nin. ve içi çok dar. peugeot ya olan genel yargılardan dolayı 3008 hak ettiği ilgiyi göremedi diye düşünüyorum. geçen yıl en fulü feline modeli 73 bin tl idi. test sürüşü fırsatım da oldu. ön dizayn uçak kokpiti gibi tuşlar. inanın bana 3008den sonra vw tiguan çok boş geldi:) onu da baya inceledim. skoda yeti yi de. insanların sadece markasından dolayı vw veya opele gittiğinden eminim. alırken ikinci elini düşünüyolar nasıl satarım diye. :) halbuki araç kullanmak bir keyiftir. biraz da estetiğe, keyfe kullanışlılığa, sizin için hazırlanmış ince ayrıntılara bakmak lazım diye düşünüyorum. picassodaki torpido gözleri ve buzdolabı gibi:)

gerçekten fransız arabasından başka araca (citroen-peugeot)binmem ta ki bizimkiler yerli oto yapana kadar:) hele peugeot 207. polo-corsa yanına yaklaşamaz.

bende wd40 var acaba aynı işi görürmü?

aynalar açılıp kapanırken ses geliyor.

benimde aklıma gelmişti sprey sıkmak ama arabanın her yeri elektronik bilmeden sıkıp aynaları bozmayalım diye korkudan ellemedim.
  • wd40 hakkinda bilgim yok hocam malesef. silikon sprey mi bu dediginiz. eger oyleyse kullanablirsiniz. yani ben kullandim su ana kadar bi problem yok. ama uygulamayi yaparken dikkatli olun. fazla sıkmamaya dikkat edin.

bence bu wv opel hastalığı olayına hiç girmesek iyi olur.

c4 picasso almışım. içine binenlerin ortak yorumu 'bu ney yaaa uzay gemisi gibi' veya 'bu torpido ne uçak kokpiti gibi'.

adam 2011 model dizel düz polo almış zamanında 0 42 bin tl ye. bana akıl veriyor olum citroen e 40 bin tl verilir mi bir polo falan alsaydın.

42 bin lira verdiği arabada alaşım jant bile yok. esp bile opsiyonel

biz mercedes ve man kamyon ve tır araçlarının muadil kaporta yedek parçlarını üretip satıyoruz. ikiside alman mercedes olanlar türkiyede üretiliyor. onun için türkiyede yedek parçası muadil üretimi çok

bizim patronun başından geçen çok güzel bir enstantene vardır.

birgün düzcede bir servise gider. işte yedek parça satıcak. adam bizim patronu hiç kaale almaz. 'ben orjinalden başka hiç bir parça kullanmam kardeşim' der.

patronun canı sıkılır lafı yapıştırır.

ALMANIN ÇÜKÜ DAHA BÜYÜK ONUN İÇİN Mİ HOŞUNA GİDİYOR DA TÜRK MALINI KULLANMIYORSUN

o servis ile 5 sene çalışmadık.

sonrasında değişen piyasa araç sahiplerinin pahalı orj parça yerine muadil yedek parça istemeleri sonucunda servis sahibinin oğlu yıllar sonra bizi aradı.

şimdi en iyi müşterileremizden biri.

fazla uzatmıcam.

ben bir malı alırken alman fransız american italyanına bakmıyorum.

kaç kuruş veriyorum karşılığında kaç köfte alıyorum ona bakıyorum.

ayrıca bence de 207 > polo > corsa

fiyat fayda olarak bakıldığında gerçek bu.

• ha ha abi cok guldum vala. :) ayni kafada ayni anlayista olan arkadaslari gordukce mutlu oluyom vala.

bi ekleme daha yapmak istiyorum aklima geldi. bi ara onceki kasa pololarda abs bile opsiyoneldi. acin arastirin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 30 Nisan 2014; 9:33:32 >
  • bu arada yanlis anlasilmak istemem marka fanatikligi yapmak istemiyorum. forumu okuyan cok arkadas oluyo. her actigimda 8 10 tane misafir oluyo. sadece yol gostermesi acisindan yaziyorum. bu kafayi degistirmezsek madem yabanci araclara biniyoruz onlarin bize karsi olan tutumlarini da bilmemiz lazim.

bu arada citoren peugeot nun yanlisi yok mu elbette var. mesela c elysse ve 301 fransa da satilmiyo. sadece dogu ulkelerinde var. avrupada satmiyo o araclari.

arkadaşım aldı 2006 model dizel polo araba da abs yoktu. 60 bin km de idi. 27 bin tl ye aldı. düz vites sac cant vs

ben 1,5 sene önce 2009 model c4 dizel otomatik sxpk aracı 30 bin tl ye almıştım. :)

ama arkadaşıma sorsan onun arabası daha iyi.

niye ??

kapıları tok diye kapanıyor bide wv ondan mış :)))

varmı hız sabitleme diyorum napıcan hız sabitlemeyi diyor

abs asr cart curt çok hızlı gitmiyorum diyor

peki otomatik olması ?

ben sevmiyuorum otomatik diyor

6 hava yastığı park sensörü far sensörü dijital klima mp3 çalarlı teyp vs diyorum

fransız olum sorun çok çokarıyor diyor :)

bu arada 1 yıla yakın kullandığım c4 aracta sadece amortisör takozu değişti. birde periyodik bakım yapıldı.

sonra da araç pert oldu zaten.

şimdi c4 picasso yu daha göstermedim. bitsin gidicem yanına bakalım nasıl tepki vericek.

• dunlop iyi lastik diye duymustum. kullanan arkadaslarim var. ancak bazi modellerinde hamur cok sertmis. bridgestone gibi. fiyati da gayet iyimis.

• modacar silecek aldim taktim simdi. cok sessiz siliyor. gayet iyi.

dunlop lastikler için benim kafam yattı gibi. büyük ihtimalle dunlop tercihim olacak gibi.

silecek takımı olarak muadil çok secenek var. wirenlees gibi bir marka var çin malı bunu tavsiye etmiyorum.

eğer bulabilirseniz silbak marka yerli üretim türkiyede üretim yapan firmalara silecek temin eden bir marka var. onu tercih edebilirsiniz. fiayat olarakta 30 tl takımı makul fiyatı.
  • evet silbak modacar icin uretim yapiyo galiba. ben modacar aldim. kendi sitesinden. takimi 40 tl. tavsiye ederim.

fiyati bu ebat icin gercekten iyiymis hocam. bende kisliklar kumho, yazliklar michelin. 215 55 16 ebatlar. kumho da oneririm iyi lastik.

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.