Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beyler yan aynalarim katlanirken garip bi ses çıkarıyor. sizde boyle olan var mi. ozellikle surucu tarafindaki. buna sivi gres sursek olurmu. ya da ne surmemiz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

VALLAHİ HOCAM YÜREĞİME SU SERPTİNİZ!! MESELA 2008-2009 MODEL 110000 KM 40000TL NASIL ?

Picasso 11 arkadaş satıyodu aracını. bi düşün istersen. o yüksek model alçaktı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

beyler yan aynalarim katlanirken garip bi ses çıkarıyor. sizde boyle olan var mi. ozellikle surucu tarafindaki. buna sivi gres sursek olurmu. ya da ne surmemiz lazim.

hocam nasıl bi ses bendede geliyor ama normal bi dişli sesi sonuçta onu dönderen içerde bi motor var ancak anarmal bi sesmi sizinki..
    önceki araçlarımdan daha sessiz kapanıyordesem abartmam..
  • kapanirken plastik surter ya takir takir ses yapiyo. diger aynayi dinliyorum o normal kapaniyo.

• Benimde sol aynada var öyle bir ses. wd40 sürmeyi düşünüyorum bende. Faydası olur mu acaba?
  • Bir depo daha bitti. 49lt mazot almıştım. 775km gittim. Kalan menzil 60km. Ortalama hız 36km. Ortalama tüketim 5.6lt idi.

Kalan menzil eklenince yol bilgisayarı tutuyor.

Bu arada aynalar benim de otuyor

• bütçemi 47-48 baremine kadar yükseltme eğilimindeyim aslında ama mantıklı tekliflere de açığım. ayrıca 5008'de bakıyorum tam karar veremedim?? picasso11 aracın özellikleri ve fiyatını pm atarmı acaba? ya da link?
  • quote:

bütçemi 47-48 baremine kadar yükseltme eğilimindeyim aslında ama mantıklı tekliflere de açığım. ayrıca 5008'de bakıyorum tam karar veremedim?? picasso11 aracın özellikleri ve fiyatını pm atarmı acaba? ya da link?

47 48 butcen varsa 2011 ledli modellere bak. 49 civarina bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bir depo daha bitti. 49lt mazot almıştım. 775km gittim. Kalan menzil 60km. Ortalama hız 36km. Ortalama tüketim 5.6lt idi.

Kalan menzil eklenince yol bilgisayarı tutuyor.

Bu arada aynalar benim de otuyor

gayet iyi degerler. araba daha napsin:) hem ekonomik hemde marjinal:) bu arada wurth silikon sprey sikmayi dusunuyorum aynalara. ise yararsa size bildiririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEMET021

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

ARKADAŞLAR ; ÇOK SEVDİĞİM PİCASSO ARACIMI ÖZEL NEDENLERLE SATMAK ZORUNDAYIM.İLGİLENEN VAR İSE (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sifir-ayarinda-cok-temiz-az-kilometreli-picasso-117604364/detay/ ) BU ADRESTTEN ARACIMA BAKABİLİRLER.

beyler forumda buldum. su ampullerden lazim. ne oldugunu bilen var mi?

beyler su ampullerin ne oldugunubilen yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Fiyatı uygun mu sanki?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2010-citroen-grand-picasso-1.6-hdi-sx-7-kisilik-nasyonel-den-161357284/detay

fiyat cok uygun. gecmisine bakmak lazim.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    2011 modeli bu fiyatlara daha bulamadım maalesef
    o araç için konuştum ben koyun sürüsüne çarpmış . 4 parça değişen(kaput,tampon, sol ve sağ ön çamurluk) 3 parçada boya var. ama çok iyi durumda araç diyor :D
  • quote:

2011 modeli bu fiyatlara daha bulamadım maalesef

48e cikabiliyosan biraz kastir sunu kacirma bence. arayip gorusmedim. gecmisini bilmiyorum ama km cok iyi 5 yil binsen anca 140 150bine gelirsin 50ye verir belki. sahibinden com bide araba.coma bak illa bulursun.

hakkaten şahane bende sana pm olarak atıyorum şuna bakıyordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Fiyatı uygun mu sanki?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2010-citroen-grand-picasso-1.6-hdi-sx-7-kisilik-nasyonel-den-161357284/detay

fiyat cok uygun. gecmisine bakmak lazim.

ben baktım kendi aracımı alırken baya bi hasar kaydı vardı hatırladığım.. hatta o zaman 44 son fiyat olur demişlerdi 6 ay önce..

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Yoksa o fiyata imkansız :)
  • 5 kişilik için konuşuyorum. ben aracı almadan 1 ay araştırdım. 2010 model 70 bin km yi geçmeyen araçlar hele de kazası belası yoksa 45 bin tl den başlıyordu.

ben aracı sahibine gıcık birisi tarafından komple picasso tablosu gibi çizilmiş halde olaraktan 63 bin km de 40 bin tl ye aldım. araç şu anda aracı aldığım şahsın kaskosundan komple boyanıyor.

yani az kmli 2010 model sahibinden 45 bin tl den aşağı bulmak imkansız.

birde alacak arkadaşlara tavsiye.

galeriden olan satışlara fazla gitmeyin. sahibinden bulmaya çalışın. galeriler bu araçları yok pahasına alıp mesela 45 bin tl ye satılabilecek bir aracı 37 bin gibi fiyatlara alıp 45 bine satıyorlar.

mesela 52 bin tl lik ilana konu araca 42-43 bin tl den fazla verdilerse ben hiç bişi bilmiyorum.

benim 27 bin tl ye sattığım hatasız linea ya galerici 21 bin verdi. artık kıyası siz yapın.

mesela alacak arkadaşlar aracını 2011 c4picasso ile değiştirecek @picasso11 arkadaşımızın aracını dikkate almalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 22 Nisan 2014; 18:36:14 >

• arkadaşlar bu arada c4picasso için

baskı+balata+rulman+volant sachs marka (ki orjinal kutudan da sachs çıkıyor)

950 tl kdv dahil buldum. kredi kartına taksitte var

güngören bağcılar san sitesi şener oto.

ben onunda toptancısının peşindeyim. en az %20 daha ucuza almak için. işim sonunda bu ve bir hafta sonra set değiştirticem. parçaya 1400 tl fiyat çekenler uçuyor bilginiz olsun.

piyasada c4 picasso aracıma parça bulamıyorum diyen veya canı sıkılanlar mutlaka sorsunlar şener otoya. yetkili serviste olmayan parça stogu adamlarda var. c4 kullanırken buna şahittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehnw -- 22 Nisan 2014; 18:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.