Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladim. kolay gelsin size o zaman. kaca maloldugunu bize soylerseniz seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun ulugol citroen 2el departmanina giderek mevcut 2008model 104bin kmde olan ve tum bakimlari ulugol citroende yapilmis picassomu 2011 model ledli makyajli kasa 5kisilik vizon gri picasso ile takasa girecegimi bildirdim.

Kayitlara aldilar istedigim ozelliklerde bir picasso denk geldiginde takasa girecegim insallah.

Sureci hizlandirmak adina 2011 ledli makyajli kasa 5kisilik vizon gri renk tum bakimlari yetkili serviste yapilmis dusuk km'li picassosunu satmak veya takas yapmak isteyen olur ise gorusebiliriz.

Bilgilerinize

• merhaba arkadaşlar ,bursada tavsiye edebileceginiz servis varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

2010 model c4 picasso 5 kişilik araç alarak aranıza katıldım. aracı ankaradan aldım. 64 binde. göral servis bakımlı.

aracı ailem ve arkadaşlarım çoookk beğendi.

ankaraya arabayı almaya giderken 'citroen e o kadar para gömüyor salak bu yaaa' diyenler arabaya binince hasta oldular. bu ne ya uzay mekiği gibi yorumunu duydum çok kişiden.

malesef ülkemizde citroen çok az bilinen bir marka. millet olarak tv yi üzerine pata küte vuraraktan tamir ettiğimiz için citroen gibi elektroniği dibine kadar kullanan firmalar pek sevilmiyor.

neyse citroen picasso kullanıcı arkadaşlara sorum olucak. mutlaka forumda yazılmıştır ama bunu hemen çözmem lazım.

araç 1. viteste dur kalkta titreme yapıyor. bu sorun ile karşılaşıp bu sorunu çozen arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Hayirli olsun hg aramiza
    Bendede wardi o titreme ilk olarak dogan usta direksiyon altinda kalem kadar mavi bir parca degisti duzeldi
    Simdi ise gene basladi ve mukedderat baski balata zamanin geldiginin sinyali

• ankara icin ozel servis tavsiyesi alabilir miyim arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafay M kullanıcısına yanıt
    Sasmaz baskent oto 30bin bakimimi orada yaptirdim bir ay once eski yetkili servisten ayrilma samimiler.Fazla ozel servis deneyim yok alternatif sunamiyorum baska

• quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

quote:

Orijinalden alıntı: fehnw

2010 model c4 picasso 5 kişilik araç alarak aranıza katıldım. aracı ankaradan aldım. 64 binde. göral servis bakımlı.

aracı ailem ve arkadaşlarım çoookk beğendi.

ankaraya arabayı almaya giderken 'citroen e o kadar para gömüyor salak bu yaaa' diyenler arabaya binince hasta oldular. bu ne ya uzay mekiği gibi yorumunu duydum çok kişiden.

malesef ülkemizde citroen çok az bilinen bir marka. millet olarak tv yi üzerine pata küte vuraraktan tamir ettiğimiz için citroen gibi elektroniği dibine kadar kullanan firmalar pek sevilmiyor.

neyse citroen picasso kullanıcı arkadaşlara sorum olucak. mutlaka forumda yazılmıştır ama bunu hemen çözmem lazım.

araç 1. viteste dur kalkta titreme yapıyor. bu sorun ile karşılaşıp bu sorunu çozen arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Hayirli olsun hg aramiza
    Bendede wardi o titreme ilk olarak dogan usta direksiyon altinda kalem kadar mavi bir parca degisti duzeldi
    Simdi ise gene basladi ve mukedderat baski balata zamanin geldiginin sinyali

ben yukarıda da belirttim. baskı balata bilya volan gözden çıkardım. ama bu iş set değiştikten sonra bitmez ise canım hayli sıkılacak.

bu arada doğan ustadan söz ediliyor forumda. hangi serviste bu doğan usta. yeri yurdu neresidir.

• arkadaşlar bu araçtan bende alacağım kısmetse km olarak limit nedir sizce 100000 km üstü için yorum alabilirmiyim?
  • buyuk bakimlar 180bin civarinda. bakimlari tam bi picasso bulursaniz kacirmayin.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    hocam benim asıl sormak istediğim ben böyle bir araba alıp senede 16000km yaptım diyelim 5 sene kullanırım 80000km yani. bu arabanın 110-120 bin civarında motor durumları ne oluyor.?
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    bende yeni aldım araç 100 bin de gayet iyi araba.zaten bizde ki bu düşük km takıntısı nedir anlamıyorum sanki araç 150 bini gecerse parçalarına ayrılacak gibi.
    ben ilk araba mı 2008 de sıfır aldım ve 130 bini geçtik hala duruyor bugune kadar yani en ufak bi sorun olmadı.yani bu araba daha çok km ler rahatlıkla götürür.
    acıkcası bendede vardı km takıntısı picassoyu alırken çok düşünmüştüm ama fıyatıda ona göre oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

hocam benim asıl sormak istediğim ben böyle bir araba alıp senede 16000km yaptım diyelim 5 sene kullanırım 80000km yani. bu arabanın 110-120 bin civarında motor durumları ne oluyor.?

ben 93binde 2008 model aldim. alirken motor testi yaptirdim gayet iyi cikti. bakimlari tam olduktan sonra kaliteli yag kaliteli mazot aldiktan sonra iciniz rahat olsun. km takintisi bendede vardi ama buyuk bakimlarinin 180binde oldugunu duyunca icim rahatladi. ben anca 5 6 yil sonra gelirim o kmlere. o saatten sonra da buyuk bakimini yaptiririm devam yine binmeye. iyi arastirin guvenilir bi kurumdan alin aracinizi problem yasamazsiniz. bazi firmalar ikinci elde km garantisi veya 6 ay 1 yil garanti verenler var. tam emin degilim dod da vardi galiba boyle bisi. kararinizdan donmeyin cok guzel arac picasso. koltuguna her oturdugumda iyiki bunu almisim diyorum:)

• hocam herkese hayırlı günler..
    bu km takıntısından kurtulmak gerek çünkü adamlar bu motorları bakımı yapılarak 1 milyon km testine tabi tutuyor biz 100binlerde korkuyoruz..

elbette yüksek km de bakım masrafı olacaktır ancak fiyatta ona göre düşüyor..

örnek 30binde 50ye almak yerine 150binde 40a almak ve 5 bin masraf etmek ve aynı ayara getirmek ki o kadar masrafta zor biraz 5 bin kar ettirir binici için ama al sat yapacaksan sürekli o konuda yorum yapmayım..

örneğin ben bi aracı 2-3 sene binerim satar değiştiririm ancak mevcut picassomu asla satmam Allah korusun kaza bela olmazsa.. çünkü bu fiyata yerine alacak araç yok....
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    VALLAHİ HOCAM YÜREĞİME SU SERPTİNİZ!! MESELA 2008-2009 MODEL 110000 KM 40000TL NASIL ?
  • quote:

VALLAHİ HOCAM YÜREĞİME SU SERPTİNİZ!! MESELA 2008-2009 MODEL 110000 KM 40000TL NASIL ?

2008 model 5kisilik dusunurseniz ben 7/24 buralardayim. Aracim ile ilgili tum yazdiklarimi ve fotograflari bu forumdan takip edebilirsiniz.
    Aracimdan gayet memnunum. Acil satici degilim. Picassonun 2011-2012 modeline niyetlendigim icin takas veya degerinde gelen teklifleri degerlendirebilirim.

• gorkemchem kullanıcısına yanıt
    20 gün kadar oldu alalıbenimde.2008 10000 km 7 kişilik 40000 tl ye aldım.kış lastikleri de vardı.
  • beyler yan aynalarim katlanirken garip bi ses çıkarıyor. sizde boyle olan var mi. ozellikle surucu tarafindaki. buna sivi gres sursek olurmu. ya da ne surmemiz lazim.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    anlamadım yani 2008-2009 a 40000tl çokmu?
  • quote:

kazası boyası ve içine bak temiz kullanıcı zaten belli eder aracı.. birde götür motora bakıt 40k bence çok iyi ben herkese aynı öneride bulunurum ucuz malın mutlak bi illeti vardır.. tabi körü körünede gidip 2008i 50 ye almakta mantıksız.. ben 2010 5 kişilik 60binde 45 aldım 6 ay önce şimdi bi arkadaşım 48 veriyor ama ben hiç niyetli değilim satmaya çok memnunum..
  • quote:

anlamadım yani 2008-2009 a 40000tl çokmu?

40bin ideal bir rakam dedim hocam. eger temizse bulursan hic acima hemen kap. hazirandan sonra dahada artar. 2013 stoklar tukendigi an 2014ler zamli gelcek. buda ikinci ele yansir. 1000yada 2000 farkeder. elini cabuk tut eger alcaksan.

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.