Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, önceki sayfalarda bir arkadaşımız sormuştu ama netliğe kavuşturuldumu hatırlamıyorum, kaput koruma için yapılan şeffaf filmlerin boyaya bir zararı olurmu, yorumlarınızı alabilir miyim?
  • Arkadaşlar 2 haftadır bende picasso sahibiyim. 2008 model 2. el aldım. Çok almak istediğim bir arabaydı. Burda yorumları bulunan herkese teşekkürler.
    Bişey sormak istiyorum. Kontağı çevirmeden önce yanan ve arabayı çalıştırdıktan sonra sönen akü ve motor simgelerinden, motor simgesi araba çalıştıktan sonra 4-5 saniye sonra sönüyor hemen sönmüyor akü simgesi gibi bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: htekin12

Arkadaşlar 2 haftadır bende picasso sahibiyim. 2008 model 2. el aldım. Çok almak istediğim bir arabaydı. Burda yorumları bulunan herkese teşekkürler.
    Bişey sormak istiyorum. Kontağı çevirmeden önce yanan ve arabayı çalıştırdıktan sonra sönen akü ve motor simgelerinden, motor simgesi araba çalıştıktan sonra 4-5 saniye sonra sönüyor hemen sönmüyor akü simgesi gibi bu normal mi?

hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,
    farklı zamanlarda sönmesi bence normal,benim astrada da hepsi aynı anda sönmüyor.
  • quote:

Arkadaşlar 2 haftadır bende picasso sahibiyim. 2008 model 2. el aldım. Çok almak istediğim bir arabaydı. Burda yorumları bulunan herkese teşekkürler.

Hayırlı olsun arkadaşım araç kaç km de kaça aldın Güle güle kullan me kadar geç sönüyor 3-5 saniyeyse önemli değil daha uzun sürüyorsa akünün miladı dolmuş olabilir.Normal bir durum değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Direksiyondaki deri soyulması ile ilgili olarak bugün Otosay'a gittim, uzatılmış artı garantiden değişim başvurusu için fotoğrafları çekilip başvuru yapıldı. Normal 2 yıllık garantim Nisan ayında bitmişti, bakalım Citroen normal garantisi biteli 2 ay olmamış ve de artı garantide olan bir araç için nasıl bir davranış sergileyecek, merakla bekliyorum, gelişmeleri buradan paylaşacağım.

Bugün Otosay'dan aradılar, direksiyonum garanti kapsamında parça İstanbul'dan geldikten sonra değişecekmiş, bu kadar çabuk ve olumlu sonuç dönmesi beni çok mutlu etti.

Yeni araç alanlara da hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.
  • quote:

quote:

Direksiyondaki deri soyulması ile ilgili olarak bugün Otosay'a gittim, uzatılmış artı garantiden değişim başvurusu için fotoğrafları çekilip başvuru yapıldı. Normal 2 yıllık garantim Nisan ayında bitmişti, bakalım Citroen normal garantisi biteli 2 ay olmamış ve de artı garantide olan bir araç için nasıl bir davranış sergileyecek, merakla bekliyorum, gelişmeleri buradan paylaşacağım.

Bugün Otosay'dan aradılar, direksiyonum garanti kapsamında parça İstanbul'dan geldikten sonra değişecekmiş, bu kadar çabuk ve olumlu sonuç dönmesi beni çok mutlu etti.

Adınıza sevindim. Ama emin olun bu olumlu sonucu almanızda Otosay a gitmiş olmanizin etkisi cok büyük . Ben şimdiye kadar otosaya gidipte talebimin karsilanmadigi tek bir olay olmadı. Kazasız günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugkiral -- 26 Mayıs 2012; 14:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kilic

merhaba, önceki sayfalarda bir arkadaşımız sormuştu ama netliğe kavuşturuldumu hatırlamıyorum, kaput koruma için yapılan şeffaf filmlerin boyaya bir zararı olurmu, yorumlarınızı alabilir miyim?

hiç tecrübesi olan arkadaş yok mu acaba?
  • Kaput filmi yaptıran cok kişi var, bir zararı olsaydı yaptirmazlardı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: og_ozturk

http://www.citroenchat.com/showthread.php?t=27574
    Arkadaslar sunlara bir bakin, super gorunuyorlar :)

Biraz daha açayım, linkde 2013 picasso nun (3. nasıl) resimlerini bulabilirsiniz

• quote:

Bende de motor ışığı akü ışığından 3-4 saniye sonra sönüyor. Ustaya sormadım ama sizde de öyle olduğuna göre normaldir diye düşünüyorum...
  • teşekkürler . Araç 45.000'km'de ,40.000'e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centeli

quote:

Bende de motor ışığı akü ışığından 3-4 saniye sonra sönüyor. Ustaya sormadım ama sizde de öyle olduğuna göre normaldir diye düşünüyorum...

teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Direksiyon simidim garanti kapsamında değişti arkadaşlar, Otosay'ın ilgisinden ve hızlı reaksiyonundan çok memnun kaldım. Herkesin neden Otosay'ı tavsiye ettiği bir kez daha anlaşılmış oldu.
    Yeni simidin derisi iyileştirilmiş sürümmüş, biraz daha kalın ve yumuşak geldi elime.

Bu arada direksiyon simidinin fiyatı 1700 küsür liraymış kullanırken çok dikkat etmek gerekiyor.

• 3 gundur yollardayim ve ben ben olali boyle keyifli yolculuk yapmadim, vandan antalyaya 1500 kusur yol geldim, ve arkadaslar en keyifliside 95-100 civari hizla geldim, bi ara 200 km civari 150-160 la seyretmeme ragmen yol bilgisayari degerleri 5,2. Vandan cikarken sifirlamistim bilgisayari, bence super otesi klima acik, bagaj azina kadar silme dolu, bu kadar agir arac icin cok guzel sonuc.. Suarlar gp askim tavan yapti :)
  • quote:

quote:

quote:

Direksiyon simidim garanti kapsamında değişti arkadaşlar, Otosay'ın ilgisinden ve hızlı reaksiyonundan çok memnun kaldım. Herkesin neden Otosay'ı tavsiye ettiği bir kez daha anlaşılmış oldu.
    Yeni simidin derisi iyileştirilmiş sürümmüş, biraz daha kalın ve yumuşak geldi elime.

Bu arada direksiyon simidinin fiyatı 1700 küsür liraymış kullanırken çok dikkat etmek gerekiyor.

Benim direksiyon simidinde de soyulma var. Bir ara gideceğim, Bursa'dayım, Bayraktar kendisi servis açtı burda, bakalım ne diyecekler.

• Arakadaşlar araçı parkederken özellikle yani direksiyonu çok kırdığımda gıcırtı sesi geliyor.Bir de el frenini otomatik bıraktığında araba sarsılıyor.Neden olabilir acaba ?
  • Benim de cam motoru bozuldu sanıyorum; şöför tarafı sadece kademeli ilerliyor; arka sol da önden kumanda edilmiyor, aşağı itince yukarı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Benim de cam motoru bozuldu sanıyorum; şöför tarafı sadece kademeli ilerliyor; arka sol da önden kumanda edilmiyor, aşağı itince yukarı çıkıyor.

Büyük ihtimalle şoför kapısındaki soket gevşemiştir, Otosay'a gidin onlar bu durumu biliyorlar (Mehmet usta), orada sıkılaştırıyorlar ve halloluyor problem. Daha önceki sayfalarda benimde böyle bir problemim olduğunu ve düzeldiğini bulabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Benim de cam motoru bozuldu sanıyorum; şöför tarafı sadece kademeli ilerliyor; arka sol da önden kumanda edilmiyor, aşağı itince yukarı çıkıyor.

Büyük ihtimalle şoför kapısındaki soket gevşemiştir, Otosay'a gidin onlar bu durumu biliyorlar (Mehmet usta), orada sıkılaştırıyorlar ve halloluyor problem. Daha önceki sayfalarda benimde böyle bir problemim olduğunu ve düzeldiğini bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydin_tr

Merhaba,

Benim C4 Grand Picasso'da son zamanlarda şöyle bir problem olmaya başladı: Aracın direksiyonunu durduğu yerde veya düşük hızlarda (5-10 kmh) çevirirken, tak, tak diye sesler geliyor. Sesler sanırım lastiklere yakın bir yerlerden geliyor. Sanki lastiklerin arabaya bağlı olduğu noktaya yakın bir yerden, ancak emin olamıyorum. Araç hızlı giderken veya başka bir durumda bu sesleri duymuyorum. Yanlızca çok yavaşken, veya durma anında direksiyon çevrildiğinde duyuluyor. Direksiyonun tam sağa veya sola yakın olması da gerekmiyor bu sesleri duymak için. Servise gideceğim yakında ama daha önce bu problemi yaşamış olanlar varsa bir görüş almak istedim.

haydin_tr

benzer sorun benin arabamda da var. daha önce servis tarafından direksiyon kutusu arızası olabileceği nedeni ile 2 kez direksiyon kutusu değişti ancak sorunu bulamadılar. daha sonra başka ustaların önerisi ile amortisör takozlarınında gelebilece söylenmiş ve bu takozların değişmesi ile sorun çözülmüştü. ancak tekrar aynı problemler oluştu . enteresandır soğuk havalarda yapmıyor. geçen yaz vardı, kışın kayboldu ancak şimdi tekrar başladı... dert edilecek bir şey yok içiniz rahat olsun... bu arada sanayiden sevdiğim bir ustaya bu sorunu ilk söylediğimde amortisör takozu sorunu olduğunu şak diye söylemişti... servislerin halini siz düşünün artık.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.