Şimdi Ara

Grand Ages:Rome duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
2
Favori
10.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalypso yaptığı açıklama ile şehir yönetme simulasyonu oyunu Imperium Romanum II'yi duyurdu. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen ilk oyuna göre daha gelişmiş grafiklere, daha iyi oyun ve savaş dinamiklerine, yeni bir ekonomi sistemine ve çoklu oyuncu özelliklerine sahip olacak oyun PC platformu için geliştiriliyor ve 2009'un Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ekran Görüntüleri için Tıklayın!

EDİT:Oyunun adı ''Grand Ages:Rome'' olarak degisti

trgamer sitesine tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 20 Aralık 2008; 21:57:30 >

• Glory of the Roman Empire'dan beri oynarım Kalypso'nun oyunlarını adamlara helal olsun güzel iş çıkarıyorlar(Ufak bir Bulgar firması olmalarına rağmen)
    Imperium Romanum Glory of the Roman Empire'ın grafikleri düzeltilmiş ve yeni modlar eklenmiş hali gibiydi ama bu oyun belli farklı olacak
  • İlki çok güzeldi fakat ayrıntı biraz azdı daha çok bina ve ünite olursa daha zevkli olur bence
  • gene geç kaldık konuyu açmakta
    0'la gidiyoz bakalım nereye
  • @HeRo_MeRT
    Dostum sadece bazıları gibi Trgamer'a bağlı kalmayacaksın araştıracaksın biraz farklı sitelerde konusu açılmamış birçok oyun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@HeRo_MeRT
    Dostum sadece bazıları gibi Trgamer'a bağlı kalmayacaksın araştıracaksın biraz farklı sitelerde konusu açılmamış birçok oyun var

evet unutmuşum sağol eski dostum atalarımız ne demiş
    allah boş duranı sevmez

• Severim böyle oyunları. Bir sorum olacak. Glory of the Roman Empire mı daha iyi yoksa Civcity Rome mu? Glory of the Roman Empire'ı yükledim, çok beğendim. Ancak elimdeki Civcity Rome'un CD'leri çalışmıyor. Onu yükleyemedim, içime oturdu. Civcity Rome'un yenisini almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 17 Ağustos 2008; 20:02:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun adı değişmiş bulunmakta... Oyunun yeni adı Grand Ages:Rome
    Benim gibi oyunun hayranı olanlara iyi haber artık daha büyük ordularla şehirlerimizi koruyacağız
    Örnek:

Oyunun kapağı bile hazır:

Daha fazla SS için...
    http://www.tothegame.com/screenshots-pc-8471-grand-ages-rome-for-pc.html

Çıkış tarihi 27 Şubat 2009 sevenlerine hayırlı uğurlu olsun

• Oyundaki yenilikler... Çevirmeye üşendim

* Persistent Player Character - benefits gained from completed quests are persistent and can be used on any mission, including campaign, free-play and multiplayer
    * Campaign that features 20 maps of historical cities and locations
    * Patrons - more than 20 historical figures that offer additional objectives to the player
    * Over 60 buildings & 50 units
    * Ships and Islands
    * New and Improved Economics
    * Multiplayer - cooperative and competitive mode
    * Enhanced battle system with standard RTS control of the squads
    * Grand Monuments such as the Coliseum, Circus Maximus and the Pantheon
    * City States - famine, siege, riots, etc.
    * Disasters - random disasters such as plagues, fires and earthquakes. All such disasters will be visualized.

• Güzel
  • Sage Dj@vul gelsede başlığı değişse
  • Yeni Trailer:
    http://www.gametrailers.com/player/45004.html

(İzlenmesini Şiddetle Tavsiye Ederim oyunda aynı şeyleri göreceksiniz )

Oyunda önceki serilere göre yöneteceğimiz asker sayının artması yanında deniz savaşları da eklenmiş. Artık farklı adalara da açılabileceğiz... ve doğal felaketlere salgın hastalık, yangın dışında deprem de eklenmiş.

Ayrıca bakıyorum kimse konuyla ilgilenmiyor Anlaşılan oyun hakkında kimsenin bilgisi yok bi bilseniz ne biçim bir şehir simülasyonudur simcity filan oynamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 3 Şubat 2009; 2:21:44 >

• Multiplayer'dan SS'ler:

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=59494

Multi'de 6 Mod var...

1- Last Man Standing : Haritadaki bütün outpostları toplayan (yani düşmanları yok eden) kazanır.
    2- 40 000 Denarii : 40 bin dinarı en çabuk toplayan takım kazanır.
    3- All Monuments : Şaheserleri ilk bitiren oyunu kazanır. (Colosseum, Circus Maximus, Pantheon, Philosopher Academy, Courthouse ve Victory Column)
    4- Defeat Last Barbarians : Haritadaki son barbar köyünü yok eden kazanır.
    5- King of the Hill : Haritada özel bir noktayı bir takım ele geçirir ve burayı 10 dk elinde tutmaya çalışır.
    6- All in One : Bu mod da diğer tüm modların karışımı şeklindedir.

• Oyunun demosu çıktı ama boyut biraz fazla gibi 890 MB!!!

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=59580
  • quote:

Oyunun demosu çıktı ama boyut biraz fazla gibi 890 MB!!!

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=59580

Peki full sürümü ne zaman çıkacak Imperium Romanum ve ek paketini saatlerce oynamıştımda bunuda merakla bekliyorum
  • Hocam Tam sürümü Avrupa'da 9 Mart'ta çıkacak Şu konuyu tek başıma ayakta tutmaya çalışıyorum ya kimse nasıl güzel bi oyun olduğunu bilmiyor galiba kimse ilgi göstermiyor konuya
  • quote:

Hocam Tam sürümü Avrupa'da 9 Mart'ta çıkacak Şu konuyu tek başıma ayakta tutmaya çalışıyorum ya kimse nasıl güzel bi oyun olduğunu bilmiyor galiba kimse ilgi göstermiyor konuya

Tarih için teşekkürler daha bayada varmış Ayrıca bu oyun benim çok hoşuma gitmişti ama neden pek ilgi görmedi bende bilmiyorum..

• Önceki oyunlarının eksiği ünitelerin, ordunun ve ekonominin kısıtlı olmasıydı ama bu sefer adamlar aşmış deniz savaşlarını bile eklemiş vali olmak gibi bir özellik eklemiş ve güzel olan grafikleri biraz daha düzelmişler ve hala ilgi çekmiyor ne bekliyor bu millet oyun dünyası fps'lerden ibaret mi
  • quote:

Önceki oyunlarının eksiği ünitelerin, ordunun ve ekonominin kısıtlı olmasıydı ama bu sefer adamlar aşmış deniz savaşlarını bile eklemiş vali olmak gibi bir özellik eklemiş ve güzel olan grafikleri biraz daha düzelmişler ve hala ilgi çekmiyor ne bekliyor bu millet oyun dünyası fps'lerden ibaret mi

Evet ilk oyunda dediğin eksiklikler vardı. Ama şehirler bittiğinde çok güzel duruyordu mesela bu şehrin resmini çekip saklamışım o zaman çok hoşuma gitmişti şekil olarak falan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.