Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake resmi olarak duyuruldu
    The Elder Scrolls IV: Oblivion’un yenilenmiş versiyonu sonunda resmiyet kazandı. 2006 yılında piyasaya çıkan açık dünya RPG oyunu, Bethesda tarafından remake sürümüyle geri getiriliyor. Stüdyo, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı kısa bir açıklamayla tanıtım tarihini paylaştı.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake geliyor

Bathesda'nın yaptığı duruyua göre The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake, 22 Nisan 2025 TSİ 18:00'de Bethesda'nın YouTube ve Twitch kanallarında detaylı şekilde tanıtılacak. Resmi tanıtım videosu ise "Her şey açıklanacak..." başlığını taşıyor. Dolayısıyla duyuru sırasında oyunun oynanış mekanikleri, grafikleri ve potansiyel çıkış tarihinin de paylaşıldığını görebiliriz.

Şu an için Remake sürümünde Unreal Engine 5 kullanılacağı belirtiliyor. Bu motor değişikliği yalnızca grafik iyileştirmeleriyle sınırlı kalmayacak; dayanıklılık sistemi, engelleme mekaniği ve menzilli saldırılar gibi oynanış unsurlarının da elden geçirileceği konuşuluyor. Çıkış tarihi ise kuvvetle muhtemel Haziran veya daha öncesinde olacak.

Ayrıca Bkz.Bethesda: Fallout 76, 20 milyon oyuncuyu aştı!

Şimdilik oyunun yalnızca PC ve Xbox platformları için çıkış yapacağı kesinleşmiş durumda. PS5 sürümünün ise çıkış tarihinden kısa bir süre sonra gelmesi bekleniyor. Oblivion Remake'e ek olarak Bathesda'nın uzun süredir The Elder Scrolls VI üzerinde çalıştığını söyleyelim. Ancak çıkış tarihi hâlâ belirsizliğini koruyor.

Kaynak:https://wccftech.com/the-elder-scrolls-iv-oblivion-remake-will-be-officially-showcased-tomorrow-bethesda-announces/

• Remastered olarak gelmiyor muydu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oblivion oynamamıştım zaten artık remake oynarız

• Çok iyi haber oynamayanlar için fırsat.

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Doğru. Editör eleman remake yazmış, remake ve remastered farkını dh editörlerinin bilmesini beklemeyin, eski dh yok artık, saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off unreal'ı ellerine yüzlerine bulaştırmazlarsa efsane haber. Bu seriye remake yakışırdı. Akıllıca hareket.

Edit:wccftech hangi akla hizmet remake dedi bilemiyorum ama remastered diye lanse ediliyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Nisan 2025; 17:45:36 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt

buyuk ihtimalle unreal ile yapildigi icin remake demislerdir. zaten remastered dan ziyade remake gibi duruyor (grafiksel olarak en azindan)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onvious kullanıcısına yanıt

canlı yayını izlerken ben de aynısını dedim. nasıl remastered bu yav diye :D

• Remastered olarak bugün satışa çıktı!

• Hiç remastered gibi durmuyor baya kaliteliydi. Oynayan alan var mı

• Valla oblivion'u çok görüyordum ama onanışı ve grafiklerinden sebep alışamayacağımı düşindüğümden hiç girmemiştim o topa umarım en kısa sürede çıkarda Skyrim den sonra bu oyuna sararız

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oynuyorum şu an. Çok ilerlemedim ama güzel gibi duruyor. Sadece 20 yıllık buglar hala duruyor diye eleştirenler var.%100 makyaj odaklı duruyor.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Çıktı zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.