Şimdi Ara

Grand Ages - Medieval

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grand Ages: Medieval için hemen ön sipariş ver ve iki parçalık özel indirilebilir içeriği kazan: 'Camelot' başlangıç kasaban için özel bir kale sunuyor ve 'Ancient Wonders' da engin oyun dünyasında Kolezyum ve Sfenks gibi yeni birkaç ilgi alanı yaratıyor.

Halkını yönet ve inşa ederek, araştırma yaparak, yayılarak ve fethederek onlarca yıl geliş. Küçük bir yerleşkeyi yöneten basit bir belediye basit bir belediye başkanı rolünden yükselişe geç ve bütün Avrupa'yı yönet. Heyecan verici bir mücadele yaşa, serbest oyun modunda kendi kurallarına göre oyna ya da 8 oyuncuya kadar çoklu oyuncu modunda yeteneklerini test et!

Oyunun grafikleri falan çok iyi geldi bana. Arkadaşlar sizce önsipariş verilir mi? Fiyat olarak bu fiyatı hakeder mi? Bu oyun Hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

• Benim de dikkatimi çekti.Strateji seven biri olarak almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 5 Ekim 2015; 16:30:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strateji oyununu özlemiştir herkes . Güzel olmuş geliyor olması fakat tr store daki fiyatı baya gereksiz. Başka store lar üzerinden ucuz olsa alınır . Multiplayer da var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili fazla inceleme yok strategy türk sitesinde okuduğumda tam bir hayal kırıklığı yarattı
    http://www.strategyturk.com/index.php/2015/09/26/grand-ages-medieval-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kin_yas -- 5 Ekim 2015; 22:44:39 >
  • Ciddi anlamda şevkim kırıldı , hüsrana uğradım
    Yok mu tavsiye edeceğiniz strateji ?
  • Oyun çıkış yaptı demosu olsada deneyebilsek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Warhammer 40kDown Of War Soulstorm
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.