Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.200
Cevap
132
Favori
270.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelişmeler harika. Spec III sabırsızlıkla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 pist dışında yüksek para veren yarış yok. Aynı pistlerdede dönmekten sıkılıyor insan. Şu yarış ödüllerinide bi elden geçirseler keşke. Lemans, sardegna ve tokyo ekspres dönmekten gına geldi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akşam haftalık eventleri yapıp kapatayım. Haftada üç dört saat açıp eventleri yapıp kapatıyorum. Bir süredir harcama da yapmayınca 8 milyon falan birikti. Oyundaki en pahalı araç 20 milyondu galiba biriktirip onu almayı hedefleyebilirim öyle challenge gibi. Bir de arada yüzdelik dilimi takip ediyorum. Yarışların yüzde 65'ini yapmışım.

Görevler saç baş yoldursa da aslında orada da yapılmayı bekleyen etkinlikler var. Lisansları tamamladım şükür. Altın kasanları anlamıyorum, akıl mantık işi değil. 1 dakikalık yarış için bir saat uğraştığımı biliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=MswWn2EfiZs

ayrıca yarış esnasında pausea basıp assist kısmından da yarış esnasında da değiştirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 10 Ekim 2025; 10:47:1 >

Araba delisi - manyağı bir insan değilim. Fakat gt ile motor sesinin hız yapmanın arabanın ne olduğunu öğrendim. Şu arabayı modifiye ettikten sonra çıkan motor sesi beni benden alıyor.

Acayip bir şey. Her şeyin bir keyfi var. Onu yakalamak lazım.

Neden bu seriye bu kadar geç girdim kendime kızıyorum. Zamanında Gt5'i abim getirdiğinde bu ne ya saçma sapan oyun demiştim... Vay be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 14 Ekim 2025; 8:56:46 >

• lextor L kullanıcısına yanıt

Aynen, bende Ferrari, Lamborghini gibi arabalardan ziyafe Honda, Subaru, Porsche gibi motor sesi tok arabaları seviyorum :)

• PlayStation 5 proya geçen arkadaşlar varsa bir sorum olacak. Düz fat kasa ps5 ten pro ya geçtim çözünürlük 4k olmasına rağmen yol çizgileri tırtıklı görünüyor. Sanki antialiasing kapalı gibi. Böyle bir sorunşa karşılaşan varmıdır? Yani ps5 te daha iyi görünüyordu yol çizgileri.

• BYD Globalyoutube
    Driverless Consecutive Leaping Test | YANGWANG U9
    https://youtu.be/-QJYSkq8KVA?si=xw7JFWWn3tQXlHCF

GT7'ye gelebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt

tatlı olur gelse :)

Orijinalden alıntı: Source

BYD Globalyoutube
    Driverless Consecutive Leaping Test | YANGWANG U9
    https://youtu.be/-QJYSkq8KVA?si=xw7JFWWn3tQXlHCF

GT7'ye gelebilir

Zeytinburnu otomol byd servisene geçenlerde getirmişler canlı görme fırsatım oldu. Çok etkileyici duruyordu.

• gtplanet
    The World's Most Powerful Production Car is Coming to Gran Turismo 7
    https://www.gtplanet.net/the-worlds-most-powerful-production-car-is-coming-to-gran-turismo-7

GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu

eracingacademy - 2.si
    TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
    Real Racing is better than any Racing Simulator...
  • Direksiyon almayı düşünüyorum. Orta yollu bir şekilde kapatabilir miyiz arkadaşlar? Oyun çok zevkli olduğundan dolayı maceraya atılayım diyorum.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Oyun çıkalı kaç yıl oldu, hala şu online yarışlardaki ceza olayını halledemediler. İyi bir lobiye gelip eğlenceli yarış geçirmek çok zor gerçekten.

Logitech g29 sıfır 14-15 bin ikinci el 10 bin civarında.Bende var memnunum orta kalitede diyebilirim

Logitech g29 olabilir veya thrustmaster t150 olabilir.

Ama kesinlikle sifir alma.

Ikinci el, garantisi devam eden bir suru ilan bulabilirsin sari sitede.

Bende şuan thrustmaster t150 var cok memnunum. Eskiden logitech g29 vardi ama kayışlı sistem istedigim icin satip thrustmaster aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_aysen -- 28 Ekim 2025; 22:46:4 >

t150 gt öneren çok oldu. iki tarafa bakayim.  tesekkur ederim ilgin icin hocam.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • dante06 kullanıcısına yanıt
    Logitech g-29 için direksiyon standı kullanıyor musun?

Hayır kullanmıyorum

• Günlük online yarışlarda ilk viraja girmeyip beklerseniz ilk 3 te bitiriyorsunuz. Çünkü çarpışan oto oynuyorlar, iğrenç bir oyun gerçekten. Ofline mod ne kadar keyifliyse online mod o kadar keyifsiz. Saygı yok, sürüş yok, viraja girerken dıştakine çarpıp dönüyor herkes. Cezası da yok, çok şanssızsa 1 sn ceza yiyor o o kadae, ama sen spin attığınla kalıyorsun XD

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.