Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.469
Cevap
115
Favori
216.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cahilliğimi hoş görün ama bu oyunda serbest mod var mı? :)

  • Serbest dolaşıyorsunda açık dünya olmadığı için pek bişeye benzemiyo pist var hep

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

    2 tane 500 bin kredi hediyem geldi sonunda tahminlere karşılık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PC'de Forza Horizon 5 Ultimate var. Hazır indirime girmişken GT7 aldım ama Forza'dan sonra pek kesmedi beni. Ara sıra açıyorum sadece. Neyse çeşitlilik iyidir dedim kendi kendime :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 8 Ağustos 2022; 13:38:28 >
  • E93 M3 kullanıcısına yanıt

    ps5 ile mi oynuyorsunuz acaba?


    indirim olunca ben de alsam mı acaba dedim ps4 için ama gt sport'a kattığı birşey var mı çözemedim. PS5 için 4k, ssd ve kontrolör farkı var. PS4 için getirdiği birşey yok sanki, hatta götürdükleri var gibi görünüyor dışarıdan bakınca.


    ikisine de hakim birisi olduğunuz için görüşünüzü merak ediyorum. Oynayış vs açısından ekstra artısı var mı?

  • Merhaba arkadaşlar. Sport modunda online günlük yarışlarda GR.3/GR.4 araçlarla yarışırken araçlara ekstra özel bir ayar vs. yapıyor musunuz ? Rakipler uçup gidiyor zor bela 5.veya 6. oluyorum sürekli. Garajdan araç seçip yarışa girerken zaten otomatik olarak yarışa göre düşürüyor değerleri ama farklı bir olayı mı var anlamadım?

  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Aman hocam ne yaptın Supercar Blondie yetti bence o konuda daha fazlasına gerek yok. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 


    Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |Supercar Blondieyoutube
    This is my first visit to Istanbul Turkey, to check out their car scene. I drive the most iconic Turkish car - the Doğan Tofaş and meet with Car Youtuber Dogan Kabak and Youtube legend Enes Batur for a street race in Istanbul against the Lamborghini Gallardo. Special thanks to Bugra Akpinar for arranging it. Dogan - https://www.youtube.com/user/Dodoeskabak Enes - https://www.youtube.com/user/newdaynewgame Bugra - https://www.youtube.com/themakina Muhip (Translator) - https://www.youtube.com/channel/UCdbOsh1wxk6tsa4YQ-oDHqw Check Mercedes GTR Istanbul here: https://youtu.be/JJNNgJOVruc It was a great pleasure to meet you guys, hope to see you again. Cheers 🙋🏻‍♂️ Follow me on: https://www.instagram.com/supercarblondie https://www.facebook.com/supercarblondie https://www.twitter.com/supercarblondie https://www.supercarblondie.com
    https://www.youtube.com/watch?v=tafrTCx5_yQ&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eng. kullanıcısına yanıt

    merhaba,evet PS5 ile oynuyorum.SSD farkını çok net hissediyorsunuz ama grafiklerden çok anlamadığım için birşey diyemicem bana çok çok farklı gelmedi.Direksiyon setiyle oynadığım için controller farkı da yok benim için.


    yani bir anda yeteneklerim körelmeyeciğine göre,oyun biraz zor olmuş gibi.Mesela gt sport'da b klasmanında bir çok yarışta galibiyet alırdım pole pozisyonları alırdım online yarışlarda ama gt7 de daha düşük seviyelere düştüm hala galibiyet yok.Lisansların tamamını hala altınlayamadım.Sorun bende mi anlamıyorum.


    Pistler hazır gelmiyor o da çok sıkıntı.Arkadaşlar geldi eve monza'da time trial yapalım dedik monza yoktu oyunda.Açabilmek için 20 küsür görev yaptım.SPA'da,monza'da,Nordschleife'da vb pistlerde yarışıcam diye saçma sapan amerikan pistlerinde bir sürü yarış dayatmaları çok gereksiz.Benzer görevlerin hepsini sport'da tamamladık zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E93 M3 -- 9 Ağustos 2022; 12:21:48 >




  • oyun daha zorlaşmış demek. belki de gt sport taki gerçek oyuncuların derecelerine yakın zamanlar getirip oyuna heyecan katmak istediler. Gt sportta sonuncu başlayıp ilk bitirmek gerekiyordu genelde ama alışınca sorun olmuyordu. Fakat online yarışlarda hep sonuncu oluyordum. Yarış sonrası tekrarları izleyince ben normal yoldan giderken diğer yarışçıların genelde yol sınırlarında gittiklerini görüyordum.


    Benim gördüğüm bazı yorumlarda oyun için gt sport eklenti paketi gibi diyen vardı. GT sport yükleme ekranları da uzundu benim için, GT7 ile daha uzunsa PS4 için daha can sıkıcı olacaktır.

  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

    Direksiyon seti ile mi oynuyorsunuz?

    eğer cevabınız evet ise, daha fazla alıştırma yapmalısınız. Nihayetinde oynadığımız oyun need for speed- forza gibi tamamen arcade bir oyun değil.

    alıştırmalara başlamadan önce yarışa gireceğiniz pistin eğitimine girmenizi ve orada denemeler yapmanızı tavsiye ederim.


    eğer joystick ile oynuyorsanız da bahsettiğim durumlar geçerli, fakat istikrar sağlamanız ve üst derecelere çıkmanız oldukça zor olacaktır.


    Haftalık yarışlar her yenilendiğinde, pistte en az 1 saat boyunca alıştırma ve derece turları yapıp, saatler süren denemeler yaparak hatalarımı bulup o şekilde birincilik konusunda istikrarı sağlayabiliyorum.

    pistte attığım 30. Tur ile 100. Tur arasındaki farkı görünce alıştırma ve deneyimin ne kadar önemli olduğuna ben bile şaşırıyorum.


    Neden sonuncu olduğunuz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz diye deneyimlerimi paylaşmak istedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpalaur -- 10 Ağustos 2022; 1:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E93 M3 kullanıcısına yanıt

    sport modundaki yarışlara katılmak için araba kiralayabiliyorsunuz zaten. Ve o yarışa girebileceğiniz bütün seçenekler kiralanabiliyor.

    ama keşke sizin yazdığınız gibi satın alma zorunluluğu olsaydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar para problemi yaşayanlar pist deneyimlerini goldlasinlar. Daha ben hepsini tamamlamadım bile ama şimdiden bütün gr3 araçları aldım ve hala 44 milyon civarı kredi kaldı. Pist deneyimleri çok sağlam kredi veriyor. Tabi önce pistleri açmak icin kafe görevlerini 30 civarına kadar tamamlamanız gerekiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, biraz geç olacak ama GT ile Forza Horizon serisi iki ayrı kategoride. Forza Motorsport kıyaslaması daha yerinde olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Üstadım araç performansları, araçların modelleri farklı dahi olsa eşitleniyor güç olarak ama tabii ki aerodinamik farkları pistten piste fark ediyor. O yüzden aracınızı en iyi zamanı yapana göre seçerek başlamanız iyi olacaktır. Daha da önemlisi aracınızla pistte bol bol antrenman yapmanız gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Direksiyonu satmak için kurdum fotoğrafları çektim. O sırada online yarış var diye bakayım dedim bmw e46 m3 yarışı varmış bu hafta. Süre deneyelim bakalım derken ptesiden beri oynuyorum. 6-7 kez birinci oldum ama hala yandan çarpmaya ceza gelmemiş. Kaç ay oldu ayıp.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Ağustos 2022; 19:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E93 M3 kullanıcısına yanıt
    Oyunun grafikleri konsolda en iyisiydi, tabii PS5 için diyorum bunu fakat ACC' de ondan aşağı kalır vaziyette değil. GT7 üç nesili de gördüğü için ve hâlâ daha GT6 altyapısını kullandığı için grafik anlamında kusursuz değil. Yağmurlu havalarda sprey etkisi ayrıca can sıkıcı.
    Oynanış olarak gerçeğe daha yakın, Gtsport' tan çok çok daha iyi ama ACC ile aynı seviyede değil ne yazık ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En az bu kalitede açık dünya oyunu olsa ne gzl olurdu,caddeler,sokaklar,otobanlar,geliş gidişli şehirler arası yollar falan,ve audi,mercedes,bmw,wolswogen,ford,hyundai,honda,mazda,nissan,toyota,renault gibi araçların eski yeni kasa tüm modelleri ve enaz nfs undergraund daki kadar modifiye yapabilsek daha ne isterdim ki !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_gonzaless -- 11 Ağustos 2022; 21:24:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Forza Horizon da bu dedikleriniz var

  • ACC hem simülasyon olduğu için çok zor hem de iyi bir sistem lazım.


    GT7 her kesime yönelik çıkıyor, ACC daha spesifik bir kitle için. Ayarlarla boğuşmak da cabası. Daha gerçekçi elbette ama herkese hitap etmiyor bence

  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Doğrudur da bende sadece ps var xbox yada pc yok malesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.