Şimdi Ara

Gran Turismo 5 3D Desteksiz TV'de Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Gran Turismo 5 alacağım ama alacağım yerde "Gran Turismo 5 Türkçe 3D PS3" yazıyordu. Benim LCD televizyonum 3D destekli değil, bu sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler...

• Hayir. 3D ozelligini kullanmak zorunda degilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne insanlar var şu forumda.Tabiki 3D TV olmadan çalışmaz.Boşu boşuna o parayı verme o oyuna.Gidip 3d siz versiyonunu al derim.Ama onda da Türkçe yok.Yani Türkçe için 3d tv alman lazım.

Şaka şaka..İstediğiniz gibi oynayın hocam ister 3d ister 3dsiz.Tamamen Türkçe oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Ne insanlar var şu forumda.Tabiki 3D TV olmadan çalışmaz.Boşu boşuna o parayı verme o oyuna.Gidip 3d siz versiyonunu al derim.Ama onda da Türkçe yok.Yani Türkçe için 3d tv alman lazım.

Şaka şaka..İstediğiniz gibi oynayın hocam ister 3d ister 3dsiz.Tamamen Türkçe oyun.

• Ya Türkçe olduğunu bizde biliyorum herhalde Hem yardım etsen nolacak şurada para boşuna gitmesini istemiyorum

Dip: Teşekkürler
  • quote:

Ne insanlar var şu forumda.Tabiki 3D TV olmadan çalışmaz.Boşu boşuna o parayı verme o oyuna.Gidip 3d siz versiyonunu al derim.Ama onda da Türkçe yok.Yani Türkçe için 3d tv alman lazım.

Dostum üstteki mesajlarını okuyunca hemen saydırmaya baslıcaktım sana alttakini görünce sesli güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathNight

Arkadaşlar ben Gran Turismo 5 alacağım ama alacağım yerde "Gran Turismo 5 Türkçe 3D PS3" yazıyordu. Benim LCD televizyonum 3D destekli değil, bu sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler...

arkadaşım oyunda 3D yazıyorsa 3D özelliği vardır oyunun ama oyunu illa 3D oynayacaksın diye bir zorunluluk yok.
    3D televizyonun varsa ve oyununda 3D özelliği varsa oyunun ayarlarından girip 3D yi açman gerekli ki 3D oynayabilesin hiç bir oyunda sen istemeden 3D oynatmaz.
    gt5 te de seçeneklere girip 3D özelliğini açman gerek ve 3D tv var ise bu özellik aktif olur.

al bir tane türkçe gt5 keyfine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Dostum üstteki mesajlarını okuyunca hemen saydırmaya baslıcaktım sana alttakini görünce sesli güldüm

hahahahaha sesli güldüm arkadaş! :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.