Şimdi Ara

Gragasın s3 düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Noldu gragasa season 3de? Season 2 de tier 1 mid championlarındandı. Maçı cok rahat carryliyordu, neden şuan hiç oynanmıyor?

• Bu sezon çoğu APC öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Bu sezon çoğu APC öyle

aynen öyle, riotun bi el atması lazım artık
  • Apcler dustu oyuunndan warmog yapiyor herkes dmgleri yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suankı mevcut metadaa tanky apler ayakta kalabılıyor diğerlernde pek bişey olmuyor aslında gragasın pekte bı dusus yasadıgını dusunmuyorum bu mantıktan yola cıkarak ama nedense tutmuyor oynayanı yok. ha birde ben pek bi tanky kasıyorum ap 350 yı gecmez bende. belkıde o yuzden kotu yanını fark edemıyorumdur.
  • .

edit: yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E3DD8841 -- 1 Şubat 2013; 14:36:28 >
  • Ad ve ap tankyler harika bu sezonda. Warmog+ G.angel+ offtank itemleri= gg wp
  • Ryze her türlü ryze. Çünkü hem tanky hem de çook fazla burst hasarı var. Ancak onun gibi APC'ler ayakta kalabiliyor
  • yakındır dengeyi tekrar kurmaya çalışacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdedikmahmut -- 1 Şubat 2013; 15:31:42 >
  • Apcler oyle artik, warmog 2335gold oldu ama gene aliniyor o eski apcleri goremezsin artik sende offtank kasmak zorundasi

• Ziggs'i öldürürken zorlanıyorum gragas ile s2de'de gragas oynuyordum 3 skilime bakıyordu.. Şimdi 3 skili attıktan sonra çeyrek bölümü kalıyor canında. O andada ben ölüyorum tabii.

Edit: Aklıma bir şey geldi gragas hakkında, proving grouds'da oynuyordum herkesin canlari azdi, bir tanesini tfde temizlemistik. Diger kalanlarinda canlari 200-300 arasinda gidip geliyor, hepside caliya kacti. Ben direkt oraya ulti attim ve quadra kill. Buda böyle bi animdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golgé -- 1 Şubat 2013; 15:34:02 >

• Gragas hala viable taaki karşı takım warmog veya hp itemleri çıkmaya başlayana dek. Ap olarak oftanklarla bile kapışabilcek ryze var bu apc sorununa riot cozum bulana kadar sıkıntılarımızı ryze amca giderir gibi
  • Anlamadıgım sey öncedende warmog vardı ve bukadar isyan eden yoktu. Warmogun yanında fonda vardı ve hayvanı hp regan elde ediyorduk tabi hep steamerleri izlediği için arkadaşlar onlar ne yapsa yapıyor önceden beri warmog gözde itemimdir ama s3 de herkezde bir warmog fantazisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subetai

suankı mevcut metadaa tanky apler ayakta kalabılıyor diğerlernde pek bişey olmuyor aslında gragasın pekte bı dusus yasadıgını dusunmuyorum bu mantıktan yola cıkarak ama nedense tutmuyor oynayanı yok. ha birde ben pek bi tanky kasıyorum ap 350 yı gecmez bende. belkıde o yuzden kotu yanını fark edemıyorumdur.

+1 kimin tankisi fazlaysa o alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Anlamadıgım sey öncedende warmog vardı ve bukadar isyan eden yoktu. Warmogun yanında fonda vardı ve hayvanı hp regan elde ediyorduk tabi hep steamerleri izlediği için arkadaşlar onlar ne yapsa yapıyor önceden beri warmog gözde itemimdir ama s3 de herkezde bir warmog fantazisi.

S2'de daha pahaliydi ve bu kadar cok hp regen vermiyordu. S3'de ucuzladi ve FoN'un pasifini eklediler. Sonra skilleri ile armor ve mr'si olan champler(bkz:Olaf) tek eksikleri olan hp ve regeni Warmog'da buldular.

2. ve asil sebep ise S3'de penetration itemlarinin guclenmesi ve ucuzlamasi. Bu yuzden millet Armor ve Mr yerine Hp'ye yoneldi.

• Mid'de AP Carry görmüyorum artık pek. Sürekli Kha'Zix, Talon, Kayle, Cho'Gath, Evelynn... Eskiden adam gibi Ahri - Ziggs - Cassio filan görüyorduk.
    Sezon 2'yi özledim valla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.