Şimdi Ara

Grafiker için 22'monitör ve ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar grafik bölümünde okuyorum ve samsung 22" monitör almayı düşünüyorum. Çözünürlüğü yüksek ve renkleri canlı hangi modelini önerirsiniz ve bu montiöre karşı en ucuz en uygun ekran kartı ne alabilirim?

edit; samsungdan vazgeçtim aşağıdaki hp lp2475w hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 13 Ekim 2008; 14:05:24 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 13 Ekim 2008; 14:04:30 >
  • yok mu tavsiye?
  • bende grafık ıslerıyle ugrasıcam bolumum geregı. bu yuzden gorsel acıdan renklerın canlılıgını saglıycak bır monıtore ıhtıyacım var.

dusundugum ıkı tıp var aslında t240 ıstıyorum ama cok buyuk gelebılır dıye t220 arasında kaldım. magzada gordugumde karar vercem . o yuzden t220 yada t240 alıcam dıye dusunuyorum. samsung olucagı kesın . suankı lcd monıtorum samsung uzun suredır kulanıyorum hıc sorun yasamadım samsungdan şaşmam. tavsıyeler beklıyorum ozelıkle t serisi ıcın dusuncelerınızı ıstıyorum grafık ıslerı ıle ugrasanlan yada bu acıdan yorum yapıcakların dusuncelerını beklıoruz arkaslar.
  • bende t220 alabilirim yada cwleri çok övüyolar
  • yardımcı olcak yokmu ya?
  • hem grafiker olacaksınız hemde tn panelli monitörler alıyorsunuz kolay gelsin size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

hem grafiker olacaksınız hemde tn panelli monitörler alıyorsunuz kolay gelsin size

yardımın ıcın cok saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 9 Ekim 2008; 18:20:28 >
  • T220 için hepsiburadada bi kulanıcı yorum yapmış "Grafikerim, Fotoğrafçıyım ve Video editörü olarak profesyönel seviyede çalışıyorum. Appleın monitörlerini tek geçerim fakat fiyatlarına nazarn bu kalite bu fiyat ve samsung olması şahane. Freelanc ve Multimedia kullanıcılar için şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün gerçekten. İş yerinde mac. kullanıyorum. eve ise bunu almayı düşnüyorum. teşekkürler"

helsloot sende haklısında 22-24" crt montitörü nereye koyalım. Öğrenci olduğum için mac monitörlere 3bin ytl vermek istemiyorum.

550 ytl yazmıştım ama o fiyatta ii bi monitör yok daha pahalı birşey de alabilirim Önemli olan bakış açımı değiştirdiğimde renkler değişmesin, güneş ışığı yansıdığında netsizleşmesin. renkler canlı ve doğal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 9 Ekim 2008; 18:32:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

T220 için hepsiburadada bi kulanıcı yorum yapmış "Grafikerim, Fotoğrafçıyım ve Video editörü olarak profesyönel seviyede çalışıyorum. Appleın monitörlerini tek geçerim fakat fiyatlarına nazarn bu kalite bu fiyat ve samsung olması şahane. Freelanc ve Multimedia kullanıcılar için şiddetle tavsiye edebileceğim bir ürün gerçekten. İş yerinde mac. kullanıyorum. eve ise bunu almayı düşnüyorum. teşekkürler"

helsloot sende haklısında 22-24" crt montitörü nereye koyalım. Öğrenci olduğum için mac monitörlere 3bin ytl vermek istemiyorum.

550 ytl yazmıştım ama o fiyatta ii bi monitör yok daha pahalı birşey de alabilirim Önemli olan bakış açımı değiştirdiğimde renkler değişmesin, güneş ışığı yansıdığında netsizleşmesin. renkler canlı ve doğal olsun.

o yorumu bende okudum. bır kac yerde de grafık acısından olumlu yorumlar aldım. ben apple almayı cıddı anlamda dusundum hatta almaya karar vermıstım ancak daha sonra profesyonel iş hayatına atılmadan almayı gereksız buldum.yenı bı pc toplayıp ekran olarakta t220 yada t240 alıcam bakalım.

• Grafikerim, Fotoğrafçıyım ve Video editörü olarak profesyönel seviyede çalışıyorum

diyen birisi tn panel monitör kullanmaz sizin bakacağınız monitör mva p-mva ıps gibi mümkün olduğunca çok rengi bir arada gösterebilecek bir monitör olmalı ben viewsonic vx2025wm kullanıyorum bu açıdan memnunum

en azından monitör alırken 16.7 milyon renk gösterme kapasitesine sahip olsun.
  • Mva ve pmva panelli monitörler hangileri biri bilgilendirebilir mi? t220 de 16.7 destekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: _köle_

Grafikerim, Fotoğrafçıyım ve Video editörü olarak profesyönel seviyede çalışıyorum

diyen birisi tn panel monitör kullanmaz sizin bakacağınız monitör mva p-mva ıps gibi mümkün olduğunca çok rengi bir arada gösterebilecek bir monitör olmalı ben viewsonic vx2025wm kullanıyorum bu açıdan memnunum

en azından monitör alırken 16.7 milyon renk gösterme kapasitesine sahip olsun.

samsung t220 bılmıorum ama t240 16.7 m. renk desteklıyor.

ayrıca baktım cogu 22 ve 24 '' olanlar 16.7m. desteklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 9 Ekim 2008; 19:07:36 >
  • hiçbi forumda yardımcı olacak biligi biri yok. satıcılarada güvenmiyorum yalan yanlış bilgilendirip satmaya çalışıyolar. panel çeşitlerini falan bilsem burda yardım istemem
  • http://www.flatpanels.dk/panels.php

bu siteden alacağınız monitörlerin hangi panel kullandıklarını öğrenebilirsiniz , ben zaten crt alın demiyorum crt bitti artık kaliteli tüplü olanları zaten bulmanız imkansız artık , sizin bakacağınız s-pva ve ips panelin çeşitleri
  • quote:

http://www.flatpanels.dk/panels.php

bu siteden alacağınız monitörlerin hangi panel kullandıklarını öğrenebilirsiniz , ben zaten crt alın demiyorum crt bitti artık kaliteli tüplü olanları zaten bulmanız imkansız artık , sizin bakacağınız s-pva ve ips panelin çeşitleri

hangı markanın vardır pekı.
  • Kullanmakta olduğum samsung 971p LCd s-pva panel kullanıyor görüş açıları geniş tn paneller gibi yandan biraz bakınca sararmıyor köşeler , kenarlar , renk skalası tn panellerden çok daha iyi biraz bütçenizi zorlayın aldımmı iyi panelli bir lcd alın her daim rahat edersiniz dell'in 24" s-pva panelli monitörlerine bakın tr'de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 9 Ekim 2008; 19:36:20 >
  • quote:

saol peki bunları özellikleri ve farkları ne? birde o panellerde monitör bulamadım max 900ytllik hangi monitörleri önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 9 Ekim 2008; 19:37:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

quote:

saol peki bunları özellikleri ve farkları ne?

al sana mükemmel bir kaynak baştan sona oku ;

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/12/1248/Donanm/makale/eitli-Ynleriyle-LCD-Monitrler.html

• çok teşekkürler okudum yalnız 2006 yılında yazıldığı için bazı bilgiler eski ips ve pva monitörlerin kötü yönlerinden bahsetmiş örneğin ips ve pva nın tepki süreleri kötü 25ms yazmış artık monitörler hep 8-5-2ms. sanırım ordaki kötü özelliklerde iileştirildi. yalnız baktığım monitörlerin fiyatları 1100ytlnin üstünde :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.