Şimdi Ara

Grafik Tasarım İle Alakalı Site Açmak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yeğen grafik işleri ile ilgilenmekte, biryerde çalışıyordu ancak şuan işi bıraktı ve net üzerinden kendisine iş verenlerin işlerini yapıyor ve bundan sonrada bu şekilde ilerleyecek.

    Yaptığı işler genellikle resim düzenleme, takıların parlatılması, katalog yapma...

    Kendi işlerini kendi sitesinde paylaşarak, hem iş vermek isteyenlerin yaptığı işleri görmesi hem yaptığı işlerin referansı olması açısından bir kişi ona iş vereceği zaman daha önce yağtığı işlere bakmak için sitesine girip bakacağı bir site kurmak istiyorum..

    Trafik çok fazla olmayacak, kendisi site panelinden içeriğe ekleme çıkartma düzeltme yapabileceği bir site olmalı, tüm kontroller kendisinde olacak...

    Sağlam güvenilir ve deşişik temaları seçebileceğim ne gibi temalar, siteler veya hosting firmaları önerenilirsiniz... Yani paket olarak istediğim temayı seçebileyim, kullanımı kolay olan göze hoş gelen birşey olsun istiyorum..

    Ve son olarak domain dahil kaç liraya mal olur(yıllık)

    Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 17 Mart 2022; 12:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar yokmu bilgisi olan koca forumda hiç kimse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam.

    Belirttiğiniz kritlere göre, yeğeniniz WordPress kullanabilir. Kullanımı ve yönetmesi kolay aynı zamanda, webde en çok kullanılan CMS olduğu için bir çok görsel stil ve kaynak içeriklerine rahatlıkla ulaşmak mümkün. Güzel bir portföy tema işinizi görecektir, webmaster forumlarından ya da themeforest.net sitesinden çok daha profesyonel ücretli temalar edinebilirsiniz.


    Hosting olarak tavsiye edebileceğim bir firma yok, internette araştırarak hosting firmaları hakkında bilgi sahibi olabilir ve seçim yapabilirsiniz. Sürekli içerik girilen aktif bir blog olmayacağı için, en düşük paketleri seçebilirsiniz. Web hosting fiyatları yıllık ortalama 90 ile 150 TL arasında değişmekte dediğim gibi, bu sizin bulduğunuz firma ve seçtiğiniz pakete göre değişir.


    Domain içinse size Google Domains'i öneririm, sabit fiyattan satmakta (2022 yılı en son 75 TL idi). Yerli hosting firmalarından domain fiyatları ortalama 130-150 TL araında değişmekte bu bağlamda Google Domains kullanmak çok daha mantıklı olacaktır nede olsa, Google.


    Maliyeti kabaca toparlarsak: 150 TL hosting + 100 TL domain = 250 TL yıllık maliyet olmuş olur. Bu rakam üç beş oynayabilir sizin seçimlerinize göre.


    Son olarak; yeğeniniz webmaster forumlarında takabilir, mutlaka getirisi olacaktır. Örneğin; r10.net gibi.





  • Ortalama olarak yıllık domain 175 TL - hosting 190 TL 100 gb trafik 2 gb ssd disk subdomain gibi özellikler yeterli olacaktır


    Hosting daha da ucuz bulursun mutlaka ama ben Netinternet i önerebilirim. r10 un alt yapısını sağlayan bir firmadır.


    Wordpress işinizi görecektir diye düşünüyorum.


    Bu arada @ru1ns google domain .com 12 dolara satılıyor bilginize.

  • turkish_ kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam bir daha bakın. 10 domainin hepsini aktardım buraya. Artı olarak şuan betadan çıkışını kutluyor DOMAINS20 kodu ile indirim sağlıyor :) Ek olarak eksi sözlük entrylerine de bakabilirsiniz, Google'ın yerel fiyatlandırması mevcut, şimdi domainlerim için servet ödüyor olmam gerekiyordu Grafik Tasarım İle Alakalı Site Açmak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz 

    75 TL ücretin yanında WHOIS gizleme gibi bir çok özelliğin ücretsiz olarak sunulması da ayrı bir avantaj. Türk hosting firmaları 150 TL den kapı açmaya devam etsin, Google domains'e geçen geçti çoktan.


    https://domains.google


    https://eksisozluk.com/google-domains--4441861?p=4




    Grafik Tasarım İle Alakalı Site Açmak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 7 Nisan 2022; 21:1:38 >




  • iş güncelse 1500 TL + KDV ye anahtar teslim web sitesi yapıp teslim edebilirim. Faturalı ve sözleşmeli hizmet veriirm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.