Şimdi Ara

Grafik Tasarım için Apple iMac 24inc M1yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Apple iMac 24 inch M1 16GB/512GB versiyonu Adobe programları, grafik tasarım, arayüz tasarımı, render, 3d modelleme başlangıç için yeterli olur mu? Freelancer olarak ufak çaplı işler yapıyorum. Kendimi daha çok geliştirecegim ve uzun soluklu olması gerekiyor. Bu yüzden bütçemi iyi değerlendirmeliyim.

    Sizce bu bütçeye başka bir sistem mi tercih edilmeli? Uzun soluklu olur mu? Nvidia ekran kartlı bir sistem mi tercih etmeliyim? MacBook Air gibi daha ekonomik notebooklar ihtiyacımı karşılar mı? En verimli, performanslı hangi sistem olur?
    https://www.pt.com.tr/imac-24-inc-45k-m1-8cpu-8gpu-16gb-512gb-gumus-z12r000pz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutdem -- 26 Mart 2023; 15:48:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Mevlüt Bey Merhaba,


    Yazdığınız kategoriler için gayet yeterlidir ancak 3d ve render işin içine girdiğinde Nvidia çok çok daha başarılıdır. Ancak giriş-orta seviyede kalacaksa Mac olabilir fakat güçlendikçe Mac üzmeye başlar. Hepsini dahil ederek uzun soluklu sorunsuz bir cihaz yapılacaksa bence Nvidia tabanlı bir sistem toplamak daha mantıklı olur.

  • feckless kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir Nvidia sistem tavsiye edersiniz? Örnegin şu özelliklerdeki bir sistem yeterli olur mu? https://www.itopya.com/cihan-albayrak-gamer_h23017

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3060 ti gayet ideal bir seçim olur, ram imkan varsa 32 yok ise 16 yeterli sayılabilir, m2 ssd şart eski nesil hdd ler sizi üzecektir.

    Linkteki ürün ideal eklenti yapılarak mesela ram ilave edilerek 512 m2 ti 1 yaparak sorunsuz ve zevkle kullanabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafik tasarım için apple'ın herhangi bir cihazı olur. Özellikle iMac. Şaşmayın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.