Asus a3000 serisinden 1.7 centiro 64mb ekran kartı olan bir laptop aldım. Ama malesef bu laptopta en sevdiğim oyun olan prince of persia oyununu çalıştıramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ekran kartını yükseltme şansım var mı?
önce oyunun hangi konfigürasyonla çalışıyor ona bak birazda ekran kartının özelliklerinden bahsedersen daha kolay olur
Grafik kartının özelliği bu intel 82852/82855 gm/gm oyunun verdiği hata ise Your videocard does not support some required features ( D3DDEVCAPS_HWTRANSFORMANDLIGHT ). Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard does not support some required features ( MIN_STREAMS_2 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. buna benzer bişey
OYUNUN İSTEDİĞİ EKRAN KARTLARI GFORCE4 MX ATI RADEON 8500 MADROX PALHELİA
tamam işte ekran kartın oyunu destekler nitelikte değil, zaten onbord ekran kartı onunla prince of persia yı oynaman çok zor. daha basit oyunlar oynayacaksın demektir. artı ekran kartını yükseltmek gibi bir şansının olacağını hiç zannetmiyorum. laptopun marka ve modelini tam olarak yazarmısın
zaten notebooklarda kolay kolay hiç bir oyunu oynayamazsınız. oynasanızda zevk alamazsınız.
Geforce 4 mx bile açmoıyor açıyor ama yavaş pixel shaderları tutmuyor öyle birşey 64 mb geferce bile hiç açmıyor uğraşma bence yardım olmaz bu konu ile ilgili.Çalışmaz kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme