Şimdi Ara

Graffiti & Tag Nickname

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlere başlayalı 1 yıl oldu ve artık acemilik dönemini attığımı düşünüyorum.

Kendime güzel bir nick arıyorum bu işten anlayanlar yardımcı olursa sevinirim

içinde

C-A-P-W-S

harfleri olursa sevinirim.

Max 3-4 harf

NOT= konu açmamın sebebi fikir edinmek.

şu anki nick = Sam

Graffiti & Tag Nickname

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 30 Aralık 2009; 19:31:03 >

• bir sketch ( umarım doğru yazdım ) ini koysana merak ettim yada tagını
  • "goth" bnce gsl bi nick
  • Sketch Konuldu.
  • Yoharı
  • graffiti creator :) den bu kadar etkilenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

graffiti creator :) den bu kadar etkilenme

bi tek A harfi alıntı.

S ve M kendi alfabemden.

böyle Graffiti Creator bulduysan link verde alfabeme bakmak için o kadar uğraşmayayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 30 Aralık 2009; 19:45:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sample Blog Title
    5 ay önce açıldı
    Sample Topic Title
    5 ay önce açıldı
    Sample Topic Title
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Graffiti forumlarına yaz bence ;)
  • Yukarı
  • Bende sürekli olmasa da birşeyler yapıyorum ama harflerim genelde basit oluyor biraz daha yaratıcılığa ihtiyacım var benimde.. birkaç çalışmanı ekle de görelim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Bende sürekli olmasa da birşeyler yapıyorum ama harflerim genelde basit oluyor biraz daha yaratıcılığa ihtiyacım var benimde.. birkaç çalışmanı ekle de görelim yahu

böyle paylaşım sitelerine fazla koymak istemiyorum bir keresinde sketchim çalındı onun sebebiyle ^^

ama harflerim o ve benzerleridir.

izmir karşıyakada duvarlarımı görebilirsiniz. (1-2 ezik tag var aldırmayın )

• quote:

Orijinalden alıntı: ViraVira

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Bende sürekli olmasa da birşeyler yapıyorum ama harflerim genelde basit oluyor biraz daha yaratıcılığa ihtiyacım var benimde.. birkaç çalışmanı ekle de görelim yahu

böyle paylaşım sitelerine fazla koymak istemiyorum bir keresinde sketchim çalındı onun sebebiyle ^^

ama harflerim o ve benzerleridir.

izmir karşıyakada duvarlarımı görebilirsiniz. (1-2 ezik tag var aldırmayın )

Karşıyakadaki duvarlarının resimlerini atabilirmisin merak ettim.

• Half Man Half Amazing
  • eh madem karşıyakadasın fatcap shop diyorum ben sana gerisi sen anlamışsındır.
  • Kimse üstüne alınmasın sadece öğrenmek için soruyorum....Bunu neden yapıyorsunuz?Geliri ,getirisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Kimse üstüne alınmasın sadece öğrenmek için soruyorum....Bunu neden yapıyorsunuz?Geliri ,getirisi varmı?

hobi gibi birşey arada bende deniyorum ama çok basit oluyor.Ama zevk alıyorum yaparken.Para kazanan varmıdır bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 30 Aralık 2009; 20:43:09 >
  • quote:

Kimse üstüne alınmasın sadece öğrenmek için soruyorum....Bunu neden yapıyorsunuz?Geliri ,getirisi varmı?

Şu anda arkadaşların yaptığı sadece hobi, kendini tatmin amacı güdüyor.Lakin 2-3 seneye kalmaz profesyonel olur ise çeşitli mekanların duvarlarına graffiti yaparak para kazanabilirler.
  • quote:

İlerde getirisi oluyor. Genelde bu işi profosyonel olarak yapanlar güzel sanatlarda okuyor o ayrı.
    Zevkli bir hobi.
  • bak benim tag kimsede yok "Wawe"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

eh madem karşıyakadasın fatcap shop diyorum ben sana gerisi sen anlamışsındır.

e tamam fatcap shop diyince fatcaplimi olunuyor?

nick?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.