|
Beyler şimdi benim sorunum şöyle ki ekran kartım hiç bir oyunda stabil kullanımda kalmıyor %0 dan %100 e %10 a sürekli bu şekilde kullanım değişiyor. Stabil olmamasından mı bilmiyorum ama bayadır bilgisayarım rahat çalışmıyor zaten kasıyor adeta oyunlarda 100 fps leri görmeme rağmen kasma hissiyatı veriyor. Monitörümde hafif titremelerde mevcut bu titremeler esnasında da kastığını hissedebiliyorum pc nin ama bu sorunlar ekran kartından mı yoksa hepsi kendi çağında bir sorun mu bilmiyorum sorunun kaynadığını da bulamadığım için elimden bir şey gelmiyor. Bilgisayarcıya verdim kasayı bütün parçaların iyi çalışıyor diyor, format attım, virüs testi yapıldı, sürücüleri güncelledim, win 10 dan kaynaklıdır diye win 11 de geçtim fakat hiç bir şekilde sorunum düzelmedi. Ekran kartım : gigayabyte RX 590 İşlemcim : Amd ryzen 5 2600 Ramlarim : 8x8 16 gb gskill 3000mhz Anakart : Msi gaming plus max b450 Psu : Corsaır 650w full modüler (yeni alındı) Bu arada söylemek istiyorum sistemimi ilk dadg2 sistemi olarak almıştım fakat anakart,dış kasa,psu bunları değiştirdim değişmeyenler : Ramlar, ekran kartı, ve işlemci kaldı yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı