Şimdi Ara

(gpu anakart uyumu)HD5770+MSI G31M3-F V2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %0 kayıp yaşarsın. Pcı ex 1.0 lar Sli veya CrosSfire Düzeneklerine yetersiz gelmeye başladıkdan sonra güncellendi ve güncellenmeye devam edecek.
  • Biraz hort olacak ama ;

945p chipsetli bir anakarta (yani pci-exp 16x),

5750 gibi bir pci-exp 2.1 kart takmak ile 4850 gibi pci-exp 2.0 kart takmak arasında fark olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Biraz hort olacak ama ;

945p chipsetli bir anakarta (yani pci-exp 16x),

5750 gibi bir pci-exp 2.1 kart takmak ile 4850 gibi pci-exp 2.0 kart takmak arasında fark olur mu?

Hayır,olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orijinalden alıntı: highgen

quote:

Orijinalden alıntı: ciqoo

performans kaybı ne derecede farkedilecek bir miktar değil heralde?

yüksek miktarda yaşarsın kardeşim hd5770 4.8 ghz hzıında 1.0 slot ise sadece 2.5 ghz iletebiliyor nerdeyse kartın hızı yarı yarı ya düşecek yeni anakart şart ya da hd5770 yerine 9800 gt nin eski tipleri var 1.0 olanlara bak

ram hızıyla pcı-ex girişinin ne alakası var ya bi sorun olmaz max kayıp %5 olur

%5 i neye göre veriyosun var mı bi inceleme linki

pcı-ex 1.0 vs 2.0 yaz incelemeler var

• sorun olmaz belki tam kapesitede calismaz ama max yuzde15-20 kayıp yaşarsın tak gitsin
  • Birde şöyle bir durum var yabancı forumlarda sıkça görüyorum.

Pxi-exp 2.0 ekran kartı, 1.1 anakart ile sorunsuz çalışırken, 1.0 anakart ile sorun çıkartabiliyormuş. Bilgisi olan varmı?

Eski 945p chipset anakartlarda 1.0 var, buna 2.0 ekran kartı takarsak nolur

Not: x16 olarak karıştırmayın 1.0,1.1,2.0 hepsi x16 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 3 Ağustos 2010; 15:59:46 >
  • 5770 al o kart pci-e 2.1 hak edecek kadar guclu değil al 5770 ini gelecege donuk olur yuzde 75 perf belki daha fazlasını alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnage91

sorun olmaz belki tam kapesitede calismaz ama max yuzde15-20 kayıp yaşarsın tak gitsin

5970 takmazsan o kadar kayıp olmaz...
  • arkadaşlar bende MSI G31M3 V2 ekran kartı var ana kartımın tam ozellıklerını bılemıyorum. bende hd 5750 ekran kartı almak istiyorum.bir sorun olur mu?tabi ekran kartının yanında bide 500W 20A 24lük bir psu almayı düşünüyorum bunun için iyi bir marka önerecek olan olursa çok sevinirim.
  • arkadaşlar bende gidip ati hd 5770 vapor-x aldım anakartımda msi 945gcm7-L kartı takıorum pcnin fanları dönmeye başlıo sonra pc kapanıo sonra tekrar çalışmaya başlıo tekrar duruo aynı şey devm edip druo windows hiç açılmıor görüntü hiç gelmior kafayı yicem çözemedik gitti ati 2400pro ile çalışıo hd 5770 le çalılmıo acil yardım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.