Şimdi Ara

GPU:600@840 a çıkınca Görüntü Bozuluyo LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ekran kartına oc yaptım inanmayacağım şekilde gpu yu 600 den 840 a kadar çıkarttım ama oyunlara girince görüntü bozuluy kare kare bişiyler çııyo sizce ısınma problemimi yoksa voltaj yetersizliğimi ben bide psu dan şüpelendim oc yapınca daha fazla güç harcandığını biliyorum psu umda yetersiz zaten bundanda kaynaklanabilirmi? oc üstadları bi yardım edin lütfn Bu arada ekran kartım Sapphire HD2600 Pro AGP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 8 Mart 2008; 2:06:49 >

• Ben de Aysu Berkten ayrılsın istiyorum,
    Türkiye çöl olmasın istiyorum
    Kutup ayılarının nesli tükenmesin istiyorum

600@ 840 sanki bildiğin cpu ya oc yapıyosun. TAbi ki olacak onlar. Değerlerini hemen düşürmezsen ekran kartını garantiye gönderir 1 ay da kartsız kalırsın. Demek ki yemiyor o kadar oc. bunu anlamayacak ne var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Ben de Aysu Berkten ayrılsın istiyorum,
    Türkiye çöl olmasın istiyorum
    Kutup ayılarının nesli tükenmesin istiyorum

600@ 840 sanki bildiğin cpu ya oc yapıyosun. TAbi ki olacak onlar. Değerlerini hemen düşürmezsen ekran kartını garantiye gönderir 1 ay da kartsız kalırsın. Demek ki yemiyor o kadar oc. bunu anlamayacak ne var

Arkadaş haklı.Bndede aynı karttan var.Fazla kurcalama derim.GPU yu 700 e çıkar fzla oynama derim.
  • stok soğutma ile masaüstünde bile bu kadar yüksek değere çıkması enteresan...

kartın oyunlarda 840 mhz de iken artifact yapıyor ısıdan kaynaklanıyor ve o durumda stabil olmadığını gösteriyor. 840 mhz de çok extreme soğutma yaparsan belki bench alır ama günlük kulanılamaz. illa yüksek oc yapacağım dersen güzel bir vga soğutucu al ve o miktarı uygun düzeye çek
  • Sağolun arkadaşlar şuanda 780mhz stabil çalıştırabildim ancak
  • arkadaş naptın sen öyle ya biraz fazla yüklenmişsi gpu ya bu işlemci oc etmeye benzemez ama dikkat et elinde kalır kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220$ a en iyi ekran kartı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.