Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
364.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 daihatsu sirion uyumlu oto goruntu sistemi ve teyp cercevesi onerirmisiniz ? tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. mp3 gibi şeylere gerek yok sadece navigasyon olsun ama kaliteli olsun. ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Evet farklıdır

Teşekkürler bilgi için. Video ya da metin formatlarında birbirine dönüştürmeler oluyor, ama demek bunlarda olamıyor, ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: luketmi

merhabalar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. mp3 gibi şeylere gerek yok sadece navigasyon olsun ama kaliteli olsun. ne önerirsiniz?

bilen yok mu
  • NAVITEL diye bir firmanın Avrupa haritasını indirsem hangi cihazlarda çalıştıra bilirim firmanın sitesinde, cihaz firmalarına sorun diyor. örneğin navking firmasını aradım sordum adam bilmiyorum dedi. hangi navigasyon cihazı NAVITEL haritalarını çalıştırır?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79021488/f_//tm.htm#79021488
    bu lınktekı soruma yardımcı olabılıcek varmı
  • Selamlar arkadaslar elimde hyundai t7s 7" tablet var aldim daha dogrusu ve navigasyon yuklemek istiyorym buna fakat soyle bi sorun var bu navigasyon tır- kamyon icin olmali hani 4m den alcak koprulere vs sokmamasi lazim ve butun avrupa haritalari vs guncel acaba varmi boyle bi program acemiyim mbu konuda simdiden affola
  • stillaa kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.truck&feature=search_result

linkteki programı satın alırsanız işinizi görecektir muhtemelen.
  • tatile çıkmak üzereyiz ve next 565 aldık...

laptopa taktık ama şarz olmuyor...

masaüstünde denedik yine olmadı...

sadece araçta denemedik, araç şu anda başka bir yerde...

nerde hata yapıyoruz, yardımcı olur musunuz...

konu tekrarı oluyor mu bilmiyorum, çünkü sayfaları okuyamadım... almaya son anda karar verdik ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

tatile çıkmak üzereyiz ve next 565 aldık...

konu tekrarı oluyor mu bilmiyorum, çünkü sayfaları okuyamadım... almaya son anda karar verdik ...

Baska usb kablosuyla deneyin. Belki kablo sorunlu olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

tatile çıkmak üzereyiz ve next 565 aldık...

Baska usb kablosuyla deneyin. Belki kablo sorunlu olabilir

navigasyon aletinde kırmızı ışık yanıyor...

kablo elektrik iletiyor sanırım ama 8 saatlik süre geçmesine rağmen navigasyon açılmadı ve üzerindeki ışıkta yeşile dönmedi...

• Işık halen kırmızımı yanıyor? Öyle ise şarj olmamış ayrıca cihaz pc ye baglı iken açılmaz

• quote:

Işık halen kırmızımı yanıyor? Öyle ise şarj olmamış ayrıca cihaz pc ye baglı iken açılmaz

kullanım klavuzunu okuduk....

kapalı olarak şarz edin diyor.... öyle yaptık...

şarzdan çıkardıktan sonra açma işlemini yaptık ama şarz olmamış...

navigasyon aleti bozuk gibi düşünmeye başladım...
  • quote:

quote:

Işık halen kırmızımı yanıyor? Öyle ise şarj olmamış ayrıca cihaz pc ye baglı iken açılmaz

Cihazda sorunlu olabilir bundan emin olmak için arçta şarj etmeyi deneyin yine de sorun devam ederse iade/değişim seçeneklerinden birini kullanırsınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

Cihazda sorunlu olabilir bundan emin olmak için arçta şarj etmeyi deneyin yinedesorun devam ederse iade/değişim seçeneklerinden birini kullanırsınız

evet son çare olarak bir araç bulup deneyeceğiz olmazsa iade sürecini başlatacağız...

yardımlarınız için teşekkürler...

• bayramdan sonra uzun ve çok duraklı bir tatile çıkıyorum ve gideceğim yerleride bilmiyorum. detaylı yol tarifi, kolay kullanım mümkünse Türkçe sesli navigasyon işinde gerçekten başarılı (mp3 mp4 vs. diğer özellikleri önemli değil) ucuz yollu uzun ömürlü bir cihaz önerir misiniz? navigasyon cihazlarından zerre anlamam ve hiçde ihtiyacım olmamıştır ama gideceğimiz yerleri çok aramamak, yanlış yollara sapmamak için gereksinim duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

bayramdan sonra uzun ve çok duraklı bir tatile çıkıyorum ve gideceğim yerleride bilmiyorum. detaylı yol tarifi, kolay kullanım mümkünse Türkçe sesli navigasyon işinde gerçekten başarılı (mp3 mp4 vs. diğer özellikleri önemli değil) ucuz yollu uzun ömürlü bir cihaz önerir misiniz? navigasyon cihazlarından zerre anlamam ve hiçde ihtiyacım olmamıştır ama gideceğimiz yerleri çok aramamak, yanlış yollara sapmamak için gereksinim duyuyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73307930 haritası,desteği ve kendisi en hızlı cihaz

• quote:

quote:

quote:

Cihazda sorunlu olabilir bundan emin olmak için arçta şarj etmeyi deneyin yine de sorun devam ederse iade/değişim seçeneklerinden birini kullanırsınız

sorun çözüldü...

şarz için laptopun yanına bırakmıştık..

nazik alet... laptopun fanından ısınmış ve kitlenmiş...

arkadaki reset tuşundan resetledik, düzeldi...

• Yaz aylarında güneş vurunca navigasyon cihazını görmek neredeyse imkansızlaşıyor.
    Bu sorunu çözmek için yurtdışında güneş siperlikleri var.Fakat Türkiye'de böyle bir aparat var mı?nerede bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsehirli

Yaz aylarında güneş vurunca navigasyon cihazını görmek neredeyse imkansızlaşıyor.
    Bu sorunu çözmek için yurtdışında güneş siperlikleri var.Fakat Türkiye'de böyle bir aparat var mı?nerede bulabilirim?

Bu tip görünmeme sorunları aslında bizim markalara özel değil ama millet bir haber. Bu sorun en çok garmin ve tomtom'da vardır o nedenle ebay'de bolca vardır çoğusu bedava kargo ile geliyor. Ama Türkiye'de zor bulmanız, onların üniversal diye geçenleri muhtemelen ekran ölçüsü tutuyorsa olacaktır

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.