Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
360.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yurtdışından tk102b kodlu nacigasyon cihazı aldım. Sim kart girişli ve imeili olduğu için kayıt gerekiyormu. Yoksa gps cihazları bu kayıtdan muafmı.
    Eğer muaf değil ve kayıt gerekiyor ise imei değiştirme yapılabilirmi. Yada başka bir kayıtlı cihazın sim girişleri ile değişim olabilirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,
    2012 model, VW Polo aracıma For-x 5788 model multimedya cihazı taktırdım.
    (http://www.mixsepet.com/For-x-X-5788-VW-PASSAT-JETTA-GOLF-Dvd-Navigasyonlu-Multimedya-oem-fit,PR-16698.html )
    Bu cihazdaki navigasyondan memnun değilim. Zira adres bulabilmek için, şehir,mahalle,sokak,kapı no falan girmek gerekiyor.
    Navigasyona girip "hakkında" ya tıkladığımda, hangi haritanın yüklü olduğu ve versiyonu gözüküyor. Ekte ekliyorum ekran görüntüsünü.

    Sorum ise şu; Bu cihaza farklı bir harita yükleyebilir miyiz?
    Google maps veya yandex gibi, arama yerine gideceğim yeri yazıp aratıp,sonuca göre yönlendirme yapacak bir harita yüklenebilir mi?
    (örnek: Karga bar yazıp, çıkan sonuçlara göre yönlendirme olacak)

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    Bu mesaja eklenen görseller:





  • loomy L kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz şekil de arama yapa bilen bir yazılım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aracımda takılı olan navix 9644 icin navigasyon kartı ihtiyacim vardir veya kart icindeki yazilimi nasil temin edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flotte F kullanıcısına yanıt
    kayıt gerekiyor. alırken imei ayarlatsaydın keşke.
  • Arkadaşlar merhaba.. sorularımdan da anlıycanız gibi bu navigasyon zımbırtısından hiiç anlamıorm ama öğrenmeye açığım :D

    1) bu navigasyon güncelleme işlemleri için ne gerekli fiziksel olarak nasıl bi kablo yada aparat neyse.. bildiğimiz mini yada micro usb kablosumu.. yoksa kart okuyucu gibi bi zımbırtı mı var nedir olay

    2)Güncelleme işi ile ilgili duyduğum tek şey ' yaw bi güncellemeye 250 lira istediler' oldu.. bu fahiş fiyat niye.. yani yapacağımız epi topu 10dk lık bi işlem değilmi.. firma mı para istiyo nasıl oluyo ben mi yanlış anladım.. piyasada ne gibi fiyatlar var..

    3)kaç farklı navigasyon çeşidi var.. her biri için güncelleme şekli alakasız yollar mı.. yoksa standart bi yol haritası mı var

    4)ben bilgisayarcıyım dükkanım var.. ve böyle bişi varsa neden ekmek yemeyim diye düşündüm.. yani cama bi kağıt asmakta fayda var mı..

    şimdilk bu kadar teşekkür ederim..




  • merhabalar.rd9110n ile gelen bir igo my way yazılımım var.aynı teypten bi tane daha aldım ama gelen yazılım tuhaf bişey igo my way programını diğerine kopyalayıp kullanabilimiyim?
  • 2016 MODEL FİESTA TRENDX aracıma cyclone navigasyon takılı,
    1.)lastik basınç sensörü ayarı varmı sıfırlamam gerekiyor
    2) geri görüş kamerasındaki hizalama çizgileri yok oldu çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  • garmin en iyisi diyorlar kullanan varmı doğrumu yardımcı olurmusunuz.
  • Arkadaşlar pistlerde tur süreleri ile o-100 ve 100-200 hızlanma sürelerini doğru ölçebilmek için telefonla kullanabileceğim GPS modülü arıyorum. Aslında bu iş için üretilmiş olan "PerformanceBox" diye bir ürün var fakat fiyatı pahalı (550$) civarı. Öğrendiğim kadarıyla bu cihaz içerisinde 10Hz lik modül kullanılıyor.

    Yine araştırırken Qstarzın bu iş için üretilmiş blutooth ile haberleşebilen modellerine denk geldim. Benim için öne çıkan iki model var.

    BT-Q1000eX:http://racing.qstarz.com/Products/BT-Q1000eX.html (180€)

    BT-Q818XT:http://racing.qstarz.com/Products/BT-Q818XT.html (80€)

    Bu işlerden anlayanlardan öğrenmek istediklerim qstarzın bu iki ürünü arasında neden bu kadar fiyat farkı var. 80€ luk ürün benim istediklerimi karşılar mı? Ayrıca daha uyguna aynı işi yapan ürünler var mı?

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 14 Kasım 2016; 1:11:50 >




  • Merhaba arkadaşlar.Fiat dobloda kullanılacak,7inch av,in girişli (geri vites kamerası için) bir navigasyon arıyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • merhabalar,

    bana soksk navigasyon proğramı içindeki tüm adreslerin. koordinat listesi varmı, yani :listede, il, ilçe, mah, sokak kapı no, koordinat.

    şeklinde tüm liste.

    navigasyon cihazı içinden yada başka kaynaktan konya ili tüm binalarının koordinatları gerekli.

    arıyorum ama bulamıyorum

    teşekürler.
  • Bisikletli kuryelik yapacağımda,
    İkinci el navigasyon alıp,Navigasyonu araç şarjında değilde ev pirizinde şarj etmek istiyorum.
    Bu mümkün mü acaba?
    Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Herkese selamlar yeni uye oldum.bende navitech vr 532 primo portatif navigasyon var.sorunum arac icinde sicak havalarda ekran donuyor ve dönüyor rota takılı kalıyor dokunmatik istem dısı hareketler yapiyor.aldigimdan beri ayni sorun var en son güncellemeleri yapıyorum düzelmiyor.yani arac icinde sogukta sorun yok sicakta yapiyor batarya tarafi cok sicak oluyor devamlı sarzda duruyor.yardimci olacak kimse varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoshoow E kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Cihazınız dahil bir çok Navitech cihazı kullandım. Hiç birinin ısınma ile ilgili sorun yaşattığına şahit olmadım. Aracımın konsol havalandırma çıkışında bağlı; dolayısıyla sürekli kışın sıcak hava akımı altında, yazın da güneşte. Hiç donmadı.
    Sürekli şarj adaptörü takılı olması bir miktar ısınmaya neden olur ama çok olmaması lazım.
    İki sebep geliyor aklıma; birincisi atermik araç camları nedeniyle gps uydularına bağlanmak ve bağlı kalmak için cihaz ekstra güç harcayabilir. Cihazın konumunu değiştirin. Diğeri olası batarya problemi; dilerim değildir. O zaman mecburen servis.

    Geçmiş olsun.
  • rd841ON cihazim gps girdigimde tepki vermiyor ve acilmiyor.ne yapmam gerekir sizce? guncelleme nasil yapiliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranha galileo cihazım var. buna uygun 2016 yada 2017 haritalı yazılım varmıdır
  • Merhabalar, 2009 model opel meriva aldım yeni, arabada navigasyon var ancak güncel değil, navigasyonun sd kartını inceledim, naviextra ya ulaştım ancak hangi model bulamadım, siteye üye dahi olamadım bu nedenle çünkü öncelikle ürünün modelini girmemi istiyor. Ben bu navigasyonu nasıl güncelllerim?
  • Merhaba navitech sx- c141 cihaz var arabamda.gps uydu bulamiyor.kac tane yazılım denediysemde olmadı.gps etkinleştirilir um yinede bulamıyor.acil yardim.ayri bir yazılım var mı gps uydu icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar arabanin multimedia teybinde igo yuklu. Bir adres tanimlayip GIT desikten sonra harita cikiyor ve biraz sonra karanlok bir ekranda sadece yaptigim hiz ve sapmam gereken kavsagin adi gorunuyor haritayi goremiyorum. Ekranin herhangi bir yerine dokundugumda harita geliyor ama tekrar kayboluyor ve bahsettigim ekran geliyor. Ben sadece haritadan bakarak gitmek istiyorum. Bir ayari mi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.