Türkçe konuştuğumuza ge pe re se diye okunur.Yok ingilizce başka biri ile konuşuyorsanız sonuncu şık.
bende mp3 yada nokia n70 nasıl okunuyor merak ediyorum. em pi üç mü yoksa em pi three ya da me pe üç olarak mı? en 70 mi, ne 70 mi yoksa en seventy falan mı? çevremde her türlüsünü gördüm ondan soruyorum
Ci - Pi - Ar - Es +Cİ - Pİ - ES başka bir teknolojidir karıştırma GPS küresel konumlandırma sisteminin türkçesi
quote:Orjinalden alıntı: BrightDaggers bende mp3 yada nokia n70 nasıl okunuyor merak ediyorum. em pi üç mü yoksa em pi three ya da me pe üç olarak mı? en 70 mi, ne 70 mi yoksa en seventy falan mı? çevremde her türlüsünü gördüm ondan soruyorum doğrusu me-pe-üç yada em-pi-three dir yani saçma yarsıı türkçe yarısı ing okunması ama öteki türlü söyleyince garip bakıolar insana
quote:Orjinalden alıntı: erdenar doğrusu em pi üç ve en yetmiş olacak kaynak_? yarısı ing yarısı türkçe olur mu hiç ya şeye benzio bu ''SelamünHellO''
peki gigabayt nasıl okunuyor ? Mesut Çevik direk yazıldığı gibi okuyor ama ben cigabayt olarak okuyorum
quote:Orjinalden alıntı: The_İllusionist peki gigabayt nasıl okunuyor ? Mesut Çevik direk yazıldığı gibi okuyor ama ben cigabayt olarak okuyorum doğru teleffuz ediyor