Şimdi Ara

gprs hızlarını bilenler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cep tel.i notebook.uma bağladım ve telsim ile gprs bağlantısı kurdum fakat 3kb gibi bi hız verdi.. hiç bişi yapılmıyor bunlada msn bile anca açıldı.. fakat telsim bulundugum yerde çok az çekiyordu.. bunla ilgisi var mıdır? verdiği hız normal midir? 3kb yani çok komik bu kadar reklamı bunun için mi yapıyorlar..

turkcell ve avea.nın hızları ne kadar acaba ? KB cinsinden yazarsınız çok sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..

(kendi sitelerinde hızlarını bulamadım, anca reklam yağmışlar çok hızlı falan diye)

• GPRS'in bağlantı hızı nedir?

Normal şartlarda GPRS teknolojisi ile 171.2 kilobit/saniye hızla internet bağlantısı sağlayabilirsiniz. Fakat bu hız GSM operatörlerinin alt yapısına ve doğa koşullarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.Şu anda GPRS ile 56 K hızına ulaşabilmeniz mümkündür.

Kaynak:http://abonelik.tnn.net/gprs_faq.asp
  • normal şartlarda gprs hızları değişkendir benim arkadaşım bluetooth yoluyla 416 kbps den bağlanıyor
  • bende telsim kullanıyorum ve 6kb/sn bağlantıyı geçemedim.Ancak gördümkadarıyla EDGE destekleyen baz istasyonları ile şebekeye bağlandığında arkadağın dediği gibi 100kb/sn ulaşılabiliyor.Anlıcan anca mail atılabilyor.Hep beraber 3G/UMTS yi bekliyoruz.
  • telsimde 4K'dan fazla görmedim. ama sınırsız seçeneği var.(62YTL)
  • iyi çekmemesi de etkiliyordur tabi ya..3 kb için yapılcak iş değil yani..daha açık iyi bi şekilde deneyebileceğin bi yere git orda dene bi bence
  • http://www.telsim.com.tr/yardim/servisler/gprs.php

burda bu şekilkde yazıo mesela

GPRS Nedir?
    GPRS (General Packet Radio Service- Genel Paket Radyo Servisi); cep telefonundan internete çok hızlı ve çok ucuz bağlantı teknolojisidir. GPRS’le, hiçbir ücret ödemeden sürekli internete bağlı kalabilir ve yalnızca veri alışverişi için ücret ödersiniz. GPRS’le internetteki tüm sitelere girebilir, alışverişten bankacılık işlemlerine, e-posta’dan chat’e kadar internette her şeyi yapabilirsiniz. WAP hizmeti sağlayan tüm sitelere, şirketinizdeki bilgisayar ağına da bağlanabilirsiniz. Üstelik, saniyede 25 Kb (Kilobit = Data hacmini ölçmek için kullanılan birim) hızla, yani günümüz WAP teknolojisinden 3 kat daha hızlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben telsim gprs i uzun süre kullandım. o zamanlar aylık sınırsız 5 milyon +kvd di. tmsf el koyunca 50 milyon + kdv yaptı .. tabi herkes bıraktı.. şimdi sistem çok rahatlamıştır sanıyorum 4-5 kb/sn stabil olabilir ama daha fazlasını pek sanmıyorum. edge de olsa 100 kb/sn kesinlikle inanmıyorum... 100 kb/sn 1 mbit internet demek umarım bunu biliyorsunuzdur.
    quote:

Orjinalden alıntı: macig

bende telsim kullanıyorum ve 6kb/sn bağlantıyı geçemedim.Ancak gördümkadarıyla EDGE destekleyen baz istasyonları ile şebekeye bağlandığında arkadağın dediği gibi 100kb/sn ulaşılabiliyor.Anlıcan anca mail atılabilyor.Hep beraber 3G/UMTS yi bekliyoruz.
  • edge ile 50 kb civarı oluomuşduyduğuma göre
  • oldukça yavaş ve maliyeti fazla hiç tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.