Bildirim
Gözüm hep yükseklerde mutlu olamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hastalık düzeyinde değil ama benim de biraz böyle isteklerim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmelliyetçi olabilirsin, bi şeyin 4/4'lük olması yetmez her zaman en iyisi, mükemmel olmak zorunda. Kişiliğin bu şekilde oluşmuş, iyi bi şey olarak görünür ama başa bela durumlardan birisidir. Çünkü hep daha iyisi olsun diye hem zaman kaybedersin hem de memnuniyetsizliğin artar. Psikolojik bi rahatsızlıktır hatta bu. Bu durumu aşmak için destek alabilirsin bence -
mrb nur hanım. benimde problemlerim var. özelden konuşalım isterseniz bebek. -
Psikoğa ve psikiyatr gitmeye korkuyorum ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ilaç kullananlar hiç memnun değil forumlarda okuyorum ve eminim banada kesin ilaç verecektir -
İlaç kullanmanızı ben de tavsiye etmiyorum zaten, bence bi gidin derim duygu yönetme durumlarınıza yardımcı olarakta aşılabilir bu durumlar. İlaç kullanmak istemediğinizi belirtin derim. -
katılıyorum nur hanım. özelden konusalım bunu. -
Bu huyunla yaşamayı öğrenmelisin evlat, Psikolog dahil kimse sana yardımcı olamaz. Psikiyatrilik bir durum yok ortada zaten görünüşe göre...
Ben de hep en iyisini isterim, çabalarım... Turbo da böyle bak mesela
Yenilgiyi kabullenmeyi öğrenmelisin... Yenilmemek için disiplini, iradeyi öğrenmelisin... -
evet doğru olabilir dediğiniz ama bazen kontrolden çıkıyorum kafaya cok takıyorum buda rahatsızlık veriyor çevremdekilere kötü davranışlarda bulunabiliyorum hayırlısı bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: LOCOO
evet doğru olabilir dediğiniz ama bazen kontrolden çıkıyorum kafaya cok takıyorum buda rahatsızlık veriyor çevremdekilere kötü davranışlarda bulunabiliyorum hayırlısı bakalım
sanırım başak burcusunuz, mükemmelliyetçilik ve her zaman en iyisinin olması isteği içerisinde oluruz... -
Ben de öyleyim sanırım,hedefim CEO olmak :(
Biliyorum başaramıyorsunuz ama az delikanlı olmaya çalışın.
akrep burcuyum -
furkan hanım bunu özelden konuşalım isterseniz. -
Ölümü görüp sıtmaya razı olman gerekiyor
quote:
Gözüm hep yükseklerde herşeyin en iyisini istiyorum. Beni azı tatmin etmiyor çogunu istiyorum bunu sadece para anlamında düşünmeyin hobilerimde iş hayatımda okul hayatımda sosyal ortamlarımda mutlu olamıyorum yoksa bu hastalık mı acaba benim gibi olan var mı
Size minnettarım. Konu dışında bi umut konunuzu gördüm. Yazdıklarınız tamda ben. Kendi dert ortağımla karşılaştığım için şuan bi tebessüm ettim
Kızın en güzeli
Arabanın en fiyakalı
Gezmenin mekanlarda oturmanın en alası ve şekili
Yani böyle mükemmel istiyorum bende herşeyi aza kanaat edemiyorum mutlu olamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam tersi beklentilerim minimum seviyededir. Ufak bir olay bile beni keyiflendirebilir. -
aynen napcaz reis -
quote:
aynen napcaz reis
Yav sorma ben sigarayı bırakalı 11 ay oldu hala bazen dürtüklüyor herşeyi koyver yeniden başla eski hayatına dön sigara müzik. Karıdan kızdan zaten umudum yok ailemin durumuda o kadar iyi değil derste çalışmıyorum.
Böyle içimi döktükçe kendimi öldüresim var.
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
furkan hanım bunu özelden konuşalım isterseniz.
Elbette madam, neden olmasın!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X