Şimdi Ara

Gözüm bozuk (yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözüm 1.75 filan gözlük takıyorum arkadaşlar 1.0 ın üzerinde olanlar polis akademisine giremez diyor çizdireyim diyorum ameliyat olursan hiç almazlar diyorlar yahu bu gözlüğü kendimi bildim bileli takıyorum gözüm düzeleciğine git gide ilerliyor ilk başta 1 di 1.75 oldu simdi neden git gide ilerliyor düzeleceği yerde

• Ergenlikte boyla birlikte artıyomuş 15 myaşınadyım şuan boyum 1.82 göz numaram 2 falan ama gözlüksüz görebiliyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım peki bilen varmı çizdirince sağlıklı halinemi döner yoksa büyümesimi durur
  • boyum hala uzuyor ama doktorun dediğine göre gözüm anneminki gibiymiş(46 yaşında gözlük takmıyor) bide miyop dan hipermetrop a geçerken göz bir dönemde sağlıklı bir şekil alacaktır
  • benim gozum astigmatmis ki bu olaylar yasanirken 0.25, 0.50 ydi gozum hatirladigim kadariyla yada yetmis bese elli olabilir doktora gittim iste gozum sulaniyor diye o da dedi astigmatlik varmis kendiliginden gecmis inanamadim yanisi su benim kuzendecgozluk takiyodu taktikca daha beter oldu herkesde boyle takma birak kendiliginden duzelebilir bir gozluksuz dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basbugturkes

anladım peki bilen varmı çizdirince sağlıklı halinemi döner yoksa büyümesimi durur

çizdirme numara artışı durduktan sonra oluyomuş bende ufak ufak başladım şuan 4 numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.