Şimdi Ara

BAKIRKÖYDE GÜZEL NARGİLE YAPAN MEKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakırköyde nargile yapan mekan çok var ama önemli olan tadı lezzeti közlerin servisi sıklığı ve kalitesi vs.. vs..
    Varmı burda sürekli içen bi yer tavsiye edebilecek kimse?

• sürekli içmem ama cafeler sokağında kumru var orayı biraz güzel

genelde sultanahmetten aşağı doğru inerken deniz manzaralı marmara cafe var oraya giderim veya çorlulu ali paşaya ikisnin nargilesi iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 20 Mart 2011; 2:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

sürekli içmem ama cafeler sokağında kumru var orayı biraz güzel

genelde sultanahmetten aşağı doğru inerken deniz manzaralı marmara cafe var oraya giderim veya çorlulu ali paşaya ikisnin nargilesi iyidir

Kumruyu biliyorum ama hiç gitmedim..
    Ama o dediğin sultanahmetten aşağı inerken deniz manzaralı yer dediğin mekan ilgimi daha fazla çekti nette aradım beyoğlunda filan buldum bi iki marmara cafe ama o dediğin yer tam nerde kalıyo nette linki filan varmı öyle deniz manzaralı yerleri çok seviyorum hele işin içnde nargile varsa tadına doyum olmaz
  • adam b.köyde demiş cafe de keyf de iyi nargile ama köz olayı sıkıntılı çok müşteri oluo garsonlara köz demek zorunda kalıosun
  • hocam google da tam bunu yaz '' marmara cafe '' sonra sağda haritada kırmızı balon içinde B şıkkı olan yer...

bu arada deniz manzaralı ama deniz kıyısında değil haberiniz olsun,

birde bakırköyde denizci kızlar var sahilde orasıda iyi diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 20 Mart 2011; 2:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

adam b.köyde demiş cafe de keyf de iyi nargile ama köz olayı sıkıntılı çok müşteri oluo garsonlara köz demek zorunda kalıosun

Cafe de keyf gibi özenti bi mekana zaten gitmem zamanında güzeldi ama şimdi tam özenti deyim yerindeyse p.ç tiplerin ve kendini gösterme peşinde olan tiplerin takıldığı bi mekan oldu ben gittiğim yerde rahat olmak isterim öyle kendimi kasım kasım kasan tiplerin olduğu yerlerde rahat olamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

adam b.köyde demiş cafe de keyf de iyi nargile ama köz olayı sıkıntılı çok müşteri oluo garsonlara köz demek zorunda kalıosun

Cafe de keyf gibi özenti bi mekana zaten gitmem zamanında güzeldi ama şimdi tam özenti deyim yerindeyse p.ç tiplerin ve kendini gösterme peşinde olan tiplerin takıldığı bi mekan oldu ben gittiğim yerde rahat olmak isterim öyle kendimi kasım kasım kasan tiplerin olduğu yerlerde rahat olamam

hocam bu yoruma tamamen katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam google da tam bunu yaz '' marmara cafe '' sonra sağda haritada kırmızı balon içinde B şıkkı olan yer...

evet sahıl serıdınde pahalı bı yer ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

hocam google da tam bunu yaz '' marmara cafe '' sonra sağda haritada kırmızı balon içinde B şıkkı olan yer...

evet biraz tuzlu... ama çok sakin bir yer müzikler filan Türk sanat müziği...güzel bi havası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Dediğin yere baktımda fazla bilgi yok bide tam yerini kestiremedim bi tarf edebilirmisin nerden yakın gideriz yürüyerek filan bi gitmek istiyorum merak ettim
    Denizci kızları biliyorum ama o sahil boyundaki kafelere fazla takılmadım belki bigün denizci kızları görmek için uğrayabilirim

•  BAKIRKÖYDE GÜZEL NARGİLE YAPAN MEKAN

hocam Sultanahmed tramway durağından indikten sonra dikilitaşın ordan sola dön yokuşu in yine sahile doğru 1-2 sokak in orda görürsün veya kime sorsan söyler...
  • quote:

BAKIRKÖYDE GÜZEL NARGİLE YAPAN MEKAN

hocam Sultanahmed tramway durağından indikten sonra dikilitaşın ordan sola dön yokuşu in yine sahile doğru 1-2 sokak in orda görürsün veya kime sorsan söyler...

Eyvallah emin ol gideceğim
  • Keyf ozenti mekani.
    Kumrunun sahibi serserinin teki :)
    Denizcikizlar cok pahali.

En iyisi melantis.
  • akıl hastanesinde güzel nargile yapıyolarmış...

valla ben gidecem,delirdim,senide çağırırım yanıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Keyf ozenti mekani.
    Kumrunun sahibi serserinin teki :)
    Denizcikizlar cok pahali.

En iyisi melantis.

Keyfe zaten gitmem
    Kumruya gitmedim ama sahibi serseriyse bile nargilesi güzelse denenebilir
    Denizcikızların nargilesi olsun olsun 15 olsun çünkü fazlısını kimse vermez oda güzelse verilir yani tophanedede o civar fiyatı
    Melantisede çok takılırım bi iki kerede içtim ama pek bi tat alamadım herkes nargileyi güzel yapamıyo o tok tadı alamıyosun çoğu yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Arkadaşım sana bakırköy de önerebileceğim sadece bir yer var o da 5 yıldır her gece gittiğim incirli dikilitaştaki teria cafe tartışmasız en iyi nargileyi yapan kafe bakırköydeki. Yanında ki chuckle ve onun yanında ki cafe de keyff gerçekten nargile ve ortam bakımından iğrenç yerler. Chuckle zaten sürekli boş, nargilesi kötü, alkollü mekan ne olduğu belli değil. Keyff ise ortam yapmaya gelen çıplak kızlar ve bu kızlarla iletişim kurmaya çalışan heriflerin mekanı. Haftada bir kaç kez gelirsen ne demek istediğimi anlarsın. Buraya sana sayfalarca yazarım ama gerek yok. Sahil tarafındaki kafelerin nargilesi güzeldir fakat köz çok büyük sıkıntı yaratır. Teria' nın gelen giden müşterisi bellidir. Nargile içmeye, sohbete etmeye gelirler. Nargileyi ara sıra bizi çıldırtsa da nargile üstadı muzaffer abi yapar. Köz yakmasını,kırmasını, dağıtmasını da hayatımda gördüğüm en çalışkan insan olan kenan yapar. Herif derbi maçlarda bile tıka basa mekana tek başına aksatmadan köz dağıtıyor. Diğer mekanlar da 3 4 tane köz yakmasını bile bilmeyen uyuşuk kişiler çalışıyor. Teria' nın bir üstü istanbul da çorlulu ali paşa medresesidir. Onun da bir üstü evde al fakher tütünüyle yaptığın nargiledir.

Zaten o binanın altındaki kafeler zincirinde(!) nargile kafeye benzeyen tek yer teria cafe.. Diğerleri farklı konseptte bi cadde+ biraz daha oturaklı mekana benziyo diğer ikisine zaten girmem ama teria cafe cafe de keyffin ilk haline benziyo nargile kafe halinde kalmış öyle lükse kaçmak için çaba harcamayan insanı kasmayan bi mekana benziyo bi uğrayalım bakalım dediğin kadar varmıymış
    Çorlulunun nargilesi beni sarhoş ediyo inşallah teriada anasonsuz nargile vardır

• teria tam olarak nerde kalıo
  • Teria, bakirkoy meydana giderken solda kaliyo.

E-5 cikarken ise sag tarafta.

2 nargile 1 kuruyemis ve 2 caya 55 lira hesap odedim denizcikizlarda. Ayrica nargilesi berbatti icemedim. Melantise 2 yil boyunca her gun gittik herhalde alistigimdan oyle geliyo
  • Eline közü alan cebine beş on tane sipsi atan nargile ustası sanıyo kendini mesela incirli caddesinde terianın aşağısında meydana yakın ligos kafe var kafe gerçekten şık ve rahat bi mekan evimede çok yakın bi kere orda nargile içme gafletinde bulundum közleri bi görseniz resmen simsiyah olmuş sönmüş közler adama söylüyorum bu közler ölmüş başka yokmu diye közler böyle olur diyo adama ilk defa nargile içmiyorum bu közlerle bu nargile içilmez diyorum başka yok herkes içiyo daha şikayet gelmedi diyo zaten nargileyi içemedim o şekilde geri gönderdim kalktım inşallah o güne mahsustur o durum bi daha gideceğim bakalım bu sefer umut varmı
  • Zeytindalı na sakın gitme.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.