Şimdi Ara

Gözlüklü olanlarla dalga geçilmesi cidden beni üzüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınıf ortamında olsun başka yerde olsun millet üşenmeden karşsındaki gözlüklü 4 göz felan diyor.Cidden içim sızlıyo çocukta duyuyo ama cevap veremiyo ya orası daha kötü

Ben gözlük kullanmıyorum ama takanlarla dalga geçmiyorum sizinde aynı şekilde millete saygı göstermenizi rica ediyorum.

• Sınıf ortamında millet birbirine 4 göz diye hitap edip birbirine gülüyorsa ortam en fazla 5. sınıf gibi geldi bana.
  • ilkokullu musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu ilkokullar basmış. Bu ne yha! Açılan şu konulara bak! Siyaset konusunu kaparlar ama!!

• max 15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offret

Sınıf ortamında millet birbirine 4 göz diye hitap edip birbirine gülüyorsa ortam en fazla 5. sınıf gibi geldi bana.

he 5.sınıf laf soktun uza şimdi

İşin neden o kısmını ele alıyorsun burdaki ana fikir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 17 Ağustos 2014; 17:18:38 >
  • OPTIK AHAHSHSGSGGGAAAA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maks 12

Hakkını verelim ama duyarlı çocuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

quote:

Sınıf ortamında millet birbirine 4 göz diye hitap edip birbirine gülüyorsa ortam en fazla 5. sınıf gibi geldi bana.

Sen öyle hitap edersen tabi millet seni kale almaz laflarına dikkat et.Ayrıca şu yazdıklarını bir düşün insanlar gözlüklü olanlara "dört göz" diye sesleniyor diyorsun.Bu ortamın büyük ihtimalle lise veya üstü bir seviye olmadığı belli.Şimdi söyle madem 5. sınıf lafına bu kadar alındın , kaçıncı sınıfa gidiyorsun ?

• gözlükten ateizme bağladı adam...

mindblown.gif
  • quote:

quote:

quote:

Sen öyle hitap edersen tabi millet seni kale almaz laflarına dikkat et.Ayrıca şu yazdıklarını bir düşün insanlar gözlüklü olanlara "dört göz" diye sesleniyor diyorsun.Bu ortamın büyük ihtimalle lise veya üstü bir seviye olmadığı belli.Şimdi söyle madem 5. sınıf lafına bu kadar alındın , kaçıncı sınıfa gidiyorsun ?

Ortamımda kimse birbirini 4 göz demiyor

misal anlamında demiştim

Egonu tatmin ediceksen evet 5 e gidiyorum kardeş

• 15 bile degildir su an 2 numara miyop gozluklerimle yaziyorum bunu LeL

• hep sınıftan biri olur zaten
  • quote:

Sizin daha kendinize saygınız yok bana ilkokullu diyosunuz neyse

Gözlüklülerle dalga geçilmeyeceğini anlatmayı çalışmıştım ama asıl ilkokullu olanlar sizlersiniz çoğunlukla ateisttir zaten bunları yazanlar.

İyi forumlar

Ee adamlar haklı ama şimdi lisede üniversitede filan öyle dalga geçene gulerler yani ilkokullu oldugun belli su yaşımda kimsenin gozluklulerle dalga geçtiğine şahit olmadım.

• Dostum o cevaplarla ateist olanlar ne alaka? Gözlüklü olanlarla dalga geçmeyiz biz üniversitede daha bir hoş geliyorlar gözüme

Not: Müslümanım, helal olsun bu kafayla devam et
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ortamımda kimse birbirini 4 göz demiyor

misal anlamında demiştim

Egonu tatmin ediceksen evet 5 e gidiyorum kardeş

Egom tatmin oldu teşekkürler.Kaç gündür diyordum hıyarın birisi çıksa da böyle saçma bir konu açsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

gözlükten ateizme bağladı adam...

mindblown.gif

2 kişi bloklu mesaj atanlardan onlarada not olarak ateist düşmüşüm o yüzden yanlış anlaşılmasın
  • @elsaatiii
  • Adım Deniz ilkokulda bana okyanus göl vs derlerdi 1 defasında ağlamıştım beni ağlatanı 12.sınıfta gördüm o cüce gibi kalmıştı bende onu ağlatmıştım tabi lafla değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Forumu ilkokullar basmış. Bu ne yha! Açılan şu konulara bak! Siyaset konusunu kaparlar ama!!

Sende ergenlikten pek çıkamamışsın gibi. "yha" nedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.