Şimdi Ara

gözlük takintimi nasil yenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yildir takiyorum ama hala alisamadim.aslinda duzgun goruyorum ama surekli cikarip takma takintim olustu.astigmatim yuksek oldugu icin cikarinca da agri yapiyor.gozlukluyken kendim degilmisim gibi oluyor.sanki duzgun dusunemiyor gibiyim.gozlugu cikarinca yaptigim aktivitelerden sanki daha fazla keyif alacakmisim gibi oluyor.biliyorum bunu kendi beynim uyduruyor ama cikarip takmaktan vazgecemiyorum.boyle yapinca goz numaram ilerler mi ondan da korkuyorum.normal lenste kullanamiyormusum astigmatim 3 numara oldugu icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 19 Nisan 2020; 17:38:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 7 yıldır var gözlük sadece universite hazirlanirken bir de üniv 3 te dersler zordu baya o ara çalışırken arttı numaram hep.Bilimsel yanını bilmiyorum ama ben takıp biseler okudukca o yıl numaram artıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anime girls with glasses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 19 Nisan 2020; 18:20:8 >
  • belli bi yasa kadar artiyormus sanirsam.doktor seninki degismez artik gibi birsey soylemisti.

• ben de gözlük kullanıyorum. sen takıntı yapmışın.. iyi yanı da var, gözlerini dışarıdan gelebilecek yabancı cisimlere karşı koruyor vs işte..
  • darker kullanıcısına yanıt
    olmuyor hocam elim surekli gozlugume gidiyor.gozlukluyken sanki saglikli dusunemiyor gibiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.