Şimdi Ara

Gözlük-Fotoğraf-Ehliyet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay sonra ehliyet kursuna yazılcam dün vesikalık çektirdim normalde gözlüklüyüm fotoğrafı gözlüksüz çekilmiştim. Ehliyette göz kontrolü falan yapıldığında gözlüksüz okuyamam ehliyete gözlüklü diye geçer ama fotoğrafta gözlüklü olmam gerekiyor mu?

Edit: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 15 Şubat 2011; 19:29:56 >

• no
  • Hocam son durum nedir. Bir bilgi bulabildin mi bu konu da. Aynı sorun bende de var.
  • takipteyim.yazin ayni sorun bnde de olacak
    bu arada ehliyette gozluk gerekmemesi icin max kac numara olmali? miyop+astigmat
  • evet.eğer sağlık raporunu gözlüklü diye alırsan gözlüklü resim gerekir.ama rica edeipte gözlük veya lens diye yazdırırsan gözlüklü resim gerekmez
  • numarası falan yok. belli mesafeden harfleri okutuyorlar. okuyabilirseniz sorun yok.

gözlüksüz fotoda olsa gözlüklü fotoda olsa farketmez. ehliyette "kullanılan aksesuar = gözlük" diye belirttikleri sürece sıkıntı yaşamazsınız. benim ehliyetteki fotoda gözlük yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

numarası falan yok. belli mesafeden harfleri okutuyorlar. okuyabilirseniz sorun yok.

gözlüksüz fotoda olsa gözlüklü fotoda olsa farketmez. ehliyette "kullanılan aksesuar = gözlük" diye belirttikleri sürece sıkıntı yaşamazsınız. benim ehliyetteki fotoda gözlük yok.

sen numara yok diyon da hani onun bi.alt siniri.vardir?

yok mudur?
  • gözlüksüz gidersin.
    Adamın okuttuklarını okuyorum diyorsan isterse 5 numara gözün olsun. Farkeder mi? Adam açıp senin çeterene bakmıyor. Gözlük kullanmıyorum dersin olur biter. tabi gözün görebileceği belli numaralar var orası da ayrı.

astiğmatta 0.50 görüşe etki eder. ama astiğmat yok sadece miyop veya hipermetropsanız 1 numaraya kadar görüş sağlayabilirsiniz. kimisi 1.5 da da sürecek şekilde görebilir. önemli olan astiğmat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.