Şimdi Ara

Gözlük Çerçevesi Ve Cam Seçimi Fiyatlar ve Zincir Mağazalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlık altında gözlük lens göze dair lazer ameliyatları hakkında sorular sorabilirsiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Armani marka bir çerçeve aldım sol 1.75 sağ 0.25 Hawk marka cam. Çerçeve ile beraber 540tl ye geldi biraz acele oldu kazıklandım mı acaba? :(

• Normal fiyat eğer orijinal Armaniyse emporio armanımi exchange armanimi

• Yaşım 22 gözlerim 3.75 miyop. Şu ana kadar hep klasik ucuz antirefle 1.56 indisli csmlar kullandım. Daha kaliteli camlara geçsem kayda değer bir fark görür müyüm ne tarz cam önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayda değer fark görüş kalitesi artar daha net ve berrak temizlemesi kolay ışık hassasiyeti daha yüksek HD görüntü gibi etkenler olur gözünün numarasının artışı veya inişi ile alkalı bir durum olmaz yaşam kaliteniz artar.

• Hocam 2 numara miyopta cam inceltilmesi gerekli mi? Essilor prevencia nasıl bir cam sizce?

• O cam belli hastalıklara göre yapılıyor 2 numarada inceltmeye gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OptikOptisyen O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, aslında şöyle gözlük biraz uzun süre kaldığında burnumu rahatsız ediyor. Camı değiştirsem faydası olur mu acaba diye düşünmüştüm. Çerçevem Tommy Hilfiger kemik modellerden, sanırım biraz ağırmış.
    Bir de hocam cevap yazarken sağ üstte işlem yazan yerden cevapla'yı seçerseniz, cevap yazdığınızdan haberimiz olur.

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Çerçeveden dolayı titanyum çerçeve veya daha hafif kemik bir model alırsanız daha iyi olur.

• OptikOptisyen O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

• Lense ğeçmek istiyorum göz sol 3.75 sağ 3.25 falan doktoruma danışmam yeterli mi ?

• g70g G kullanıcısına yanıt
    Yeterli ama lensi çok sık kullanmayın gözlüğünüzüde takın eve geldiğiniz zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.