Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.489
Cevap
596
Favori
2.277.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .koter. kullanıcısına yanıt

    Miyop yok gibi bir şey hocam siz astigmat için almanız lazım bence

  • Sağ - 2.50 - 0.75. Sol - 2.25 - 1.75 Nikon 1.56 as ecc blue tekcam 650 TL fiyat aldım.sizce nasıl fiyat?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

    Reçetedeki uzak yakın değerlere göre minimum kaç indeksli cam uygun olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyuka917 -- 16 Ekim 2021; 1:5:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Zenni Optical sitesinden alışveriş yapıp memnun kalan var mı acaba? Cam ve kaplama kaliteleri nasıl? Bir kaç optikçi gezdim PD değeri alan optikçiye rastlamadım henüz. Daha önceki gözlüklerimde de hiç ölçüm almamışlardı. Yıllardır hiçbir şey değişmemiş. Yurtdışından, internetten satın aldığımız sitede PD değerinize kadar istiyorlar ve camlarınızı ona göre yapıyorlar. Güzel çerçeve ve çerçeve eklentileri, aksesuarları mevcut. Fakat kargo ücreti sabit 10 dolar, bir de devlet yüzde 20 vergi alıyor. Firma ABD firması fakat fabrikası Çin'de üretimi de orada yapıyorlar. Türkiye'den sipariş verdiğinizde Çin'den geliyor diye biliyorum.

  • balabanraca kullanıcısına yanıt

    Merhaba, arkadaşlar alıntıladığım mesajımdan ortalama iki yıl geçtikten sonra gözlük çerçevesi değişimine gitmek istedim.

    Yeni çerçevemde Hoya Hilux 1.6 Single Vision denilen mavi kaplamalı bir cam tercih ettim.


    Bana göre bir önceki çerçevemde kullandığım Seiko AZ 1.67 SRC bi-asiferik camlar biraz daha kaliteli diyebilirim.

    Mavi kaplamalı camlar ile fotoğraf çekilmeyi unutun ! diye bir yorum okumuştum. Çok doğru bir yorum olduğunu Hoya Hilux 1.6 mavi kaplamalı camlar ile tanışınca öğrendim. Mavi kaplamalı camlar fotoğraf çekilmek için gözlüğünüzü çıkarmayı tercih ettiriyor. Seiko camlar ile bu durumu hiç yaşamamıştım.


    Önümüzdeki süreçte ikincil gözlük çerçevem ve güneş gözlüğüme taktıracağım camları Seiko dan tercih edeceğim gibi duruyor. 2 yıl kadar Seiko AZ 1.67 SRC bi-asiferik camları kullandım. Gerçekten çok memnun kaldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 4 Kasım 2021; 1:0:25 >




  • Arkadaşlar merhaba, ben ilk defa hoya marka cam gözlük satın aldım.

    toplamda 1700TL ödeme yaptım.

    acaba fiyat normalmi merak ettim. gözlük camı numarasının resmini ekledim.

    GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!
  • Ali ekspressde fiyatlar çok ucuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizdeki gözlükçüler yamyam olmuş ,selcon 1,67 indesli cami 1,74 diye kakalamaya çalıştılar ,selconunun 1,74 indesli cam yapmadigini biliyordum ,gözlük camına 1500 TL istediler aliekspresten 420 artı 40 tl gümruk artı birde gözlük çerçevesine toplam 480 TL ye aldım ücretsiz sevkiyat gemi ile dediler uçakla geldi 6 günde elime ulastirdilar kalite süper miyop - 8 cam gözlükçüler hepsi yamyam aliekxprese bakmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alışveriş yapanların çoğunluğu Amerikan vatandaşlar adam 20 dolara cam artı çerçeve alıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erg41 E kullanıcısına yanıt

    Hangi saticidan aldiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Ali ekxpres Handoer ,mesaj atın yardımcı oluyorlar,Türkçe çeviri yapılıyor çok rahat iletişim kuruyorlar ,bir sürü şirket var müşteri yorumlarına da bakın ,paranız güvende 60 gün Aliekxpress güvencesinde ,sen okey verince ödemeyi yaptır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Camlar çok ince GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, oğlum 2.5 yaşında. 2 yaşında ileri astiğmatı olduğunu öğrendik. Bir gözü 3.5 bir gözü 4 derece. Gelişme döneminde olduğundan doktorumuz bu 6 aylık sürecin bizim için çok önemli olduğunu söyledi. Biz de onun konforu açısından kaliteli bir cam olsun istedik. Yüzde 60 incelme ile optikçi hoya için 2650, atasun essilor a 1000, seiko ya 1300 civarı bir fiyat verdi. Atasun seiko ve hoya nın eşdeğer kalitede olduğunu söyledi. Optikçi çok mu fahiş fiyat vermiş. Hiç bilmediğimiz bir sektör bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gözlerimde problem yok. Ama monitöre sürekli bakıyorum işim gereği. O yüzden mavi ışık engelleyici bir cam almak için gözlükçüye gittim. Bana hem mavi ışık hem de göz için en iyi cam diye aşağıdaki şeyi verdi. 1100 tl falan ödedim.


    Fakat gözlük camı karşıdan bakınca mavi ışık değil de kırmızı ışık yansıtıyor gibi gözüküyor. Bu cam hakkında bilginiz var mı?


    GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!
  • deniizzz D kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Gözlük dereceniz yüksek olduğu için düşük olanlara oranla fiyatın yüksek çıkması maalesef normal. Birkaç yere sorarak fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Arkadaşlar bu Atasun indirimi ne zaman oluyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, yakın zamanda gözlük değiştirme ihtimalim var. 7 miyop ve 1er astigmat var. En son camları 3 sene önce zeiss almıştım. Baya bir incelttirme yapıyorum. Yakın zamanda cam fiyat teklifi almış olanlar sizce bu camlar ne kadar tutar? önceden fiyatlara dair bilgi olmayınca malum kazık yemek ihtimali yüksek olabiliyor. Sizlere sorayım dedim öncesinde.

  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Progresif gözlük kullanıyorum. Derecelerim değiştiği için değiştiriyorum Şuan kullandığım camlar Essilor Comfort Yine bu camı almak için güzlükçüye gittim fakat gözlükçü iyi pazarlamacı çıktı. Kendi almak istediğimi değil de onun satmak şstediğini aldım galiba. Bieaz daha fala vererek Kodam Atlas cam aldım. Daha sipariş geçilmemişken değiştirme şansım var nette yaptığım araştırmalarda bir bilgiye ulaşamadım. Kodak Atlas, Essilor Comfort'tan iyi midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni gözlük kullanmaya başladım 0.75 astigmat (uzak yazıyor reçetede) olduğu söylendi (gerçek değerler bir tık fazla olabilir sanırım 1) ancak görmeyle ilgili doğrudan bir sorunum yok. Bilgisayar başından çalıştığım için doktor en azından bilgisayar başında takmanın yardımcı olacağını söyledi. Ben de mavi ışık filtresi denilen filtreyle bir cam aldım.


    Sorum şu olacak, sadece bilgisayar başında gözlük takmak zararlı mı? Takınca midem bulanıyor kaldı ki 2. gün daha, sanırım normal. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? :) En aktif konu burası diye, buraya yazdım. Kusura bakmayın

  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.