Şimdi Ara

GÖZLÜK ALMALI MIYIM?CİDDİ KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gözlerim ren:kli ve 4 derece bozuk.Anlım açık.Gözlük almalı mıyım?Çalışkan öğrenci kılığına girerim diye korkuyorum.Saçlarımı kaldırdığımda anlım bayağı bir açılıyor.Gözlükle birde Sizce almalı mıyım.Bu gözlüklerden:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JensenAckles -- 5 Ekim 2013; 2:25:17 >

• Alnı açık olanlara iyi gidiyor ama Fotoğraf koyman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 5 Ekim 2013; 2:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Alnı açık olanlara iyi gidiyor ama Fotoğraf koyman lazım

Hocam buraya fotoğraf koymayı göze alamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Alnı açık olanlara iyi gidiyor ama Fotoğraf koyman lazım

Hocam buraya fotoğraf koymayı göze alamam

Mantıklı
    Bence güzel olur

• quote:

gözlerim ren:kli ve 4 derece bozuk.Anlım açık.Gözlük almalı mıyım?Çalışkan öğrenci kılığına girerim diye korkuyorum.Saçlarımı kaldırdığımda anlım bayağı bir açılıyor.Gözlükle birde Sizce almalı mıyım.Bu gözlüklerden:

Sana yemin ediyorum beni tarif ettin saçları mı yukarı kaldırıyorum siyah çerçeveli gözlük takıyorum anlımda geniş şahsen bana çok entel tipli diyen oldu okulda sayısal bölümü okuyorsun dimi sen diyen oldu bir şey olmaz panpa yakışıyorsa tak

• 4 derece az bir rakam değil
  • alnım benim de küçük sayılmaz ama şunu diyeyim, direkt lens al gitsin kemik çerçeve kullandım ben de ama gözlük çekilmiyor emin ol. hele ilk kez başlayacaksan zor alışırsın.

birde sizi bilmem ama şu sıralar her tarafta kemik gözlük olması ister istemez karşıdaki insanlar sizi belirli bir kefeye koyuyor, ben şahsen rahatsız olmaya başlamıştım, karar sizin tabi, illa gözlük takacaksan normale göre daha iyi olduğu aşikar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Sizce bu alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim lens takan arkadaşım var.6 ay boyunca aldığı lensi takamadı.Başkasına taktırdı 6 ay boyunca.Benim de gözüm korktu açıkçası
  • bu gözlükleri neden oval yapmazlar ki? yani çerçeve kısmını? hep düze yandan bakınca gözlük takan birine gözünden baya uzakta duruyor
  • quote:

Benim lens takan arkadaşım var.6 ay boyunca aldığı lensi takamadı.Başkasına taktırdı 6 ay boyunca.Benim de gözüm korktu açıkçası

daha 2 gün geçirdim lensle benim gözlerde hassaastır hatta biraz da paniğimdir ama ben bile tek seferde aştım bunu, yani herşey kafanda bitiyor, alışıyorsun yani, yapanlar doğaüstü güce sahip olan insanlar değilki onlar da bizler gibi. karar senin, gözlük zor olduğu için diyorum yoksa o çerçeve yakışır yakışmasına ama hayatı pencereden görmek zorunda olmak zordur emin olabilirsin. ha bir de başkasına taktıran adam kendi başına daha kolay takar emin ol, başkası senin gözüne birşey sokmaya çalışırsa nasıl hissedersin bir düşün, bana ilk doktor takacaktı yarım saat uğraştı adam, ama kendi kendime 5 dk sürmedi.

birde şöyle bir olay var, insan ilk seferde kendini gözlükle daha çekici bulabilir ancak doğru değil ne yazıkki. son karar senin nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.

• Suan aynı gözlükleri kullanıyorum basta çercevesiz kullandıysan değisik gelicektir ama cok rahat tavsiye ederim yakısıp yakısmdıgına takılma
  • 4 ile gözlüksüz lenssiz nasıl gördün bugüne kadar
  • sözkonusu sağlıksa gerisini koyver gitsin hocam

tabi sana o haliyle gidecek bir gözlük de kesin bulursun
  • Çalışkan öğrenci değil, çok okuyan moduna girersin. Gerçi sınıf arkadaşımın da 9 numara gözlüğü vardı lâkin çalışkan da değildi, okuyan da değildi.. Ben de kitap okumazdım ama monitör okurdum. Gözleri bilgisayar başında bozdum heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

4 ile gözlüksüz lenssiz nasıl gördün bugüne kadar

Numara uzaklıkla alakalı, bulanıklık ise astigmat ile alakalı. Benim gözlük numaram 1.25 biri 1.50 diğeri. Hatta gözlüğü ilk taktığımda 0.75 ve 1.25 idi. Lâkin tahtayı yine de göremezdim. Tanıdıklarımdan 3.5, 4.5 numara gözlük takan var, ama ikimiz de gözlüksüzken o daha iyi görürdü. Astigmat ne kadar yüksekse o kadar bulanık görüyorsun. Hatta bir şey yazıp yazmadığını bile göremiyorsun; boş görüyorsun. Uzaklık meselesi değil.

quote:

Blur from astigmatic lens at different distances.

http://en.wikipedia.org/wiki/Astigmatism

• 4 numara göz bozukluğu ile gözlük kullanmadan nasıl yaşadın onu anlamadım. benim gözler iki numara gözlük takmadan iki metre sonrasını seçemiyorum.

• 4 numara bozuk gözlerlemi dolaşıyosun

yok çalışkan öğrenci kılığına girerim , yok şöyle böyle gözükürüm falan hiç takma , çevrendeki insanlara nasıl görünürsen görün 1 ay sonra artık normal görünüşün olur o.

gözlük takmakta , çalışkan etiketinin alakası yok , halk arası bir sözden başka birşey değil.
  • @Haplo

açıklama için sağol ama senelerdir astigmat var bende.2,5 numaraya kadar yükseldi yani biliyorum
  • Takma 5 sene sonra 6 numara olunca takarsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.