Şimdi Ara

GÖZLERİNİZİ KAPATIN VE SADECE DİNLEYİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adam yapmış ya arkadaki ritim yetiyor

bir mehteri dinlerken böyle tad alıyorum birde böyle işi bilipte şarkıyı hazırlayanların parçalarını
  • Jay Sean'ı çok severim,hatta benden başka hayranı olduğunu da bilmiyordum..Stolen şarkısı da güzel,Eyes On You,Dance With You mükemmel.

Edit:Chance On You bunu unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 19 Ağustos 2008; 20:58:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Jay Sean'ı çok severim,hatta benden başka hayranı olduğunu da bilmiyordum..Stolen şarkısı da güzel,Eyes On You,Dance With You mükemmel.

Evt haklısın yazdıklarında süper fakat ''ride it'' çok başka bir şarkı bana göre.
  • linki kaybetmemek için msj atayımda eve gidince indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Jay Sean'ı çok severim,hatta benden başka hayranı olduğunu da bilmiyordum..Stolen şarkısı da güzel,Eyes On You,Dance With You mükemmel.

Evt haklısın yazdıklarında süper fakat ''ride it'' çok başka bir şarkı bana göre.

birde şu var

chamillionaire ridin dirty

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksim rıddım club de bunu açıp sesi bi köklüyorlar,bardaki şişeler sallanıyor,zaten mekan süper,sırf RnB tarzı.
  • Oha süpermiş la başka güzel şarkıları var mı önersenize
  • Ben pek beğenmedim.
  • Ryan Leslie - Rescue U bulabilirseniz dinleyin.

Bu sarkilarin yayinlandigi bi forum var. Sarkilar daha demo asamasindayken albüme girmeden o sitede tek tek yayinlaniyor hep. Ama link vermek yasak galiba burda veremiyorum
  • link yok :AS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.