Şimdi Ara

Gözlerim 30 Saniye Karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde koltukta oturuyordum sonra ayağa kalktım mutfağa gitmek için kalktım ve gözlerim birden karardı 30 saniye boyunca hiçbirşey göremedim ellerim felan uyuştu başım patlıcak gibi oldu evde kimse yoktu panik yapmadan tekrar oturup rahatlamaya çalıştım baktım halen göremiyorum kör oldum sandım ama sonradan hafif hafif kendime gelmeye başladım çok korktum acaba ciddi birşeymidir doktora gitmem gerekirse hangi bölüme gitmem gerekir iyi günler.

• büyük ihtimalle yorgunluktan ve uykusuzluktandır.ani hareketler beyin sıvısını sarsıp baş dönmesine yol açıyor diger belirtiside göz kararması v.b., ilerleyen günlerdede aynı şey olursa hastaneye gitmende yarar var.
  • düşük tansiyondan da olabilir.ben eskiden nerdeyse her ayağa kalktığımda gözüm kararırdı.ama hiç 30sn kadar sürmedi
  • Bizim aile biraz panik bu konularda nüroloji bölümüne gidicez yarın dogru bölümmü yoksa dahiliye mi gitmemiz gerekiyor?
  • Tansiyonun düşmüş diyecektim fakat 30 saniye sürmez genelde bikaç saniye sürüyor kararma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veryfast -- 8 Haziran 2010; 15:31:47 >
  • Şimdi doktorun yanından geldim kalpten şüphelendiler kan testi istedi yarın sonrasını bilmiyorum inşallah ciddi birşeyim yoktur.
  • bende de oluyor bu durum aynen kalpten şüphelenmişlerdi ama temiz çıktı kalp ritim bozukluğu varmış birazcık sadece.. ani kalkmalarda beyine kan gitmeyince böyle oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzlerken 500 kere düştüm
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

Şimdi doktorun yanından geldim kalpten şüphelendiler kan testi istedi yarın sonrasını bilmiyorum inşallah ciddi birşeyim yoktur.

Bir ara bende de olmuştu sanırım 30 saniyeden falanda fazlaydı tansiyon düşüklüğünden olmuştu sanırım. Soğuk alerjim var denize gitmiştim güneş, tuzlu su; üçü birleşince benim şalter atmıştı herhalde. Anlayacağın kontrole git ama bir daha olmazsa paniğe gerek yok.
  • hiçbirşeyin yok bende 6 senedir var nerdeyse, oturduğun yerden ani kalkarken olur birde havalar sıcaksa dahada etkisini gösterir. Eğer çok kararırsa yere çömel çünkü dengeni kaybedebiliyosun bazen
  • Dolaşım Bozuklukları - Kalp Ritim Bozuklukarı - Demir Eksikligi - Tansiyon -
  • Kalp veya Nörolojiyle ilgili bir sorun olabilir.
  • Sonuç ne oldu arkadaşım? Bende aynı sorunu yaşamıştım vücüdün halsiz kalmasıyla ilgilidir büyük ihtimalle.
  • Ben kanverirken olmuşdu kan şekeri ve tansiyonla alakalı olailir.
  • Aynı olay bende de var.Sık sık oluyor aniden ayağa kalkınca.Biraz hoşuma da gidiyor uyuşturduğu için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Aynı olay bende de var.Sık sık oluyor aniden ayağa kalkınca.Biraz hoşuma da gidiyor uyuşturduğu için..

günde en az 3 defa yaşıyorum aynı olayı ya 5-10 saniye kadar sanki kendimde değilmişim gibi oluyo acaba şuanda düştümmü yerdemiyim diyorum içimden sonra düzeliyorum nedir anlamadım
  • banada aynısı oluyor hemde sayısız neden oluyor ben sadece şunu anladım yataktan otururken yada yatarken birdem kalkınca oluyor birden kalkmamaya dikkat edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.