Şimdi Ara

Gözde zikzaklı parıldama ve bulanık görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Gözlerimde orta kısımda küçük bir parıldama, o bölgeyi net olarak görememe olarak başlayıp büyüyerek hilal şeklini alan parıldayan zikzaklı bir bölge oluşuyor. Daha sonra gittikçe büyüyerek sol taraftan kaybolup gidiyor.

Daha önce bu durum için göz doktoruna gittim gözünde herhangi bir problem yok, nörolojik olabilir dedi. Nöroloji doktoruna gidecektim ama araya Korona durumları girince kaldı sonra unuttum gitti.

Dün ise bu durum tekrar meydana geldi sonra yine kendiliğinden geçti fakat sonra o parıldama başlayacağı andaki gibi bir parıldama dünden beri gözümden gitmedi. Çok sinir bozucu bir durum. Hafta sonu olduğu için doktora gidemiyorum. Auralı migren belirtisi deniliyor fakat hala geçmemiş olması beni telaşlandırıyor. Bilgisi olan veya göz doktoru olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göz doktoru değilim. Ben de benzer şikayetler sebebiyle göz doktoruma gidip retina kontrolü yaptırdım bir şey çıkmadı. Sonra zamanla geçti. Eğer retina muayenesi ( gözün arkasındaki tabaka) olduysan endişe edecek bir durum yoktur. Tansiyon veya migren sebebiyle oluyordur büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma ilk olarak retina dekolmanı geldi ama göz doktoruna gitmişsiniz. Tavsiyem eğer tek işi gözlük camı yazmak olan bir doktora gittiyseniz bir de üniversite hastanesinde retina bölümüne görünmeniz olacaktır.

• bremisch B kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesinde göz doktoruna gitmiştim iki farklı cihazda gözümü inceledi herhangi bir problem yok dedi. Migren olabilir çünkü babamda, kardeşimde ve halamda da var ama onlarda sadece baş ağrısı oluyor. Pazartesiye kadar umarım önemli bir durum olmaz çünkü haftasonu gidebileceğim göz doktoru yok. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt

Acil bir durum olursa üniversite hastanesi aciline gidin göz servisine kons atarlar

Dediğiniz gibi migrene bağlı olabilir ve umarım öyle bir durumdur

• Tavsiyeniz için teşekkür ederim. İnşallah öyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karanlıkta gölge görme.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.