Şimdi Ara

Göz rengim koyulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gözlerim 1 yıl öncesine kadar elaydı.s Sonra gözlerim bozuldu astigmat demişti doktor uzağı çok iyi göremiyordum. Sadece bilgisayar karşısında gözlük kullanıyorum dışarda kullanmıyorum. Gözlerim bozulduktan sona göz rengim de kahverengiye dönmeye başladı. Acaba bunun gözlük kullanmamamla bir ilgisi var mıdır ? Yada nedeni nedir ? Veya hastalık olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullandığım bir ilaç yüzünden bir süreliğine siyah beyaz gördüm her şeyi belki ilaçtandır
  • Benim gözlerim yeşil, dünyayı yeşil görüyorum.

• .
     Göz rengim koyulaştı

• Up

• Yaş kaç? Yaş ilerledikçe göz rengi koyulaşır, eğer ergenlik çağındaysan gayet normal.

Ayrıca, eskiden giydiğin bazı kıyafetler, göz renginin yansımasında etkilidir. Zaten renk olayı da böyle oluyor. Sana yansıyan şey gördüğün renk oluyor. Yeşil bir t-shirt giydiğinde, gözlerin elaya yakın olabilir, bu sadece yanılsama olayı. Belki 1 sene önce giyim tarzın daha renkliyken, şimdi koyu giyiyor da olabilirsin.

Göz bozulması değil de, göz bebeklerinin aşırı büyümesi de gözünü koyuymuş gibi gösterir. Benim gözümde ela, benim gözümde bozuk, kendim aynaya baktığımda eğer güneşe çıkmamışsam o gün, hep koyu ela gibi hatta orta açık kahverengi gibi gözüküyor. Bunun sebebi göz bebeklerimin evdeyken, eğer pencereler vs. açık değilse(ışığa maruz kalmadıysa) kocaman olması; bu da irisin çemberini dar gösteriyor. Belki de bu yüzdendir, yani direkt olarak gözünün bozuk olması gözünün rengini değiştirmez, sadece sen öyle sanarsın.

Olmadı doktora git, bir sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Yaş kaç? Yaş ilerledikçe göz rengi koyulaşır, eğer ergenlik çağındaysan gayet normal.

Ayrıca, eskiden giydiğin bazı kıyafetler, göz renginin yansımasında etkilidir. Zaten renk olayı da böyle oluyor. Sana yansıyan şey gördüğün renk oluyor. Yeşil bir t-shirt giydiğinde, gözlerin elaya yakın olabilir, bu sadece yanılsama olayı. Belki 1 sene önce giyim tarzın daha renkliyken, şimdi koyu giyiyor da olabilirsin.

Göz bozulması değil de, göz bebeklerinin aşırı büyümesi de gözünü koyuymuş gibi gösterir. Benim gözümde ela, benim gözümde bozuk, kendim aynaya baktığımda eğer güneşe çıkmamışsam o gün, hep koyu ela gibi hatta orta açık kahverengi gibi gözüküyor. Bunun sebebi göz bebeklerimin evdeyken, eğer pencereler vs. açık değilse(ışığa maruz kalmadıysa) kocaman olması; bu da irisin çemberini dar gösteriyor. Belki de bu yüzdendir, yani direkt olarak gözünün bozuk olması gözünün rengini değiştirmez, sadece sen öyle sanarsın.

Yaşım 17.Evet son 1 senedir hep siyah giyiniyorum dediğiniz gibi.Yazınız için çok teşekkür ederim ayrıca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Rengi Değitirme
    17 yıl önce açıldı
    Göz kenarı morluk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Yaş kaç? Yaş ilerledikçe göz rengi koyulaşır, eğer ergenlik çağındaysan gayet normal.

Sen yetkili bir abiye benziyon bende de renk körlüğü var hacı neden böyle nasıl kurtulabilirim bundan aslında kahverengi dediğiniz renk yok ben göremiyorum siyah diyorum ona.Bazı renklerde de böyle.

• Pollos kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, dert etmeyin böyle şeyleri. Sağlıklıysa gözleriniz gerisi bahane. İnsan kafaya takabiliyor ama çözülmüyor malesef kafaya takarak.
  • Buralarda bir söz vardır. NO SS NO GÜVEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.