Bildirim
Göz rengi değiştirilebilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Benim gözlerim görüyor ya, gerisi önemli değil. -
göz renginin değiştirilmesi bugünkü tıpbi teknoloji ile mumkun değil ama ılerıde ne olur bılınmez -
DNA ile alakalı olduğu için DNAdaki göz rengini veren genler bulunursa yapılabilir. -
Soruyla çok alakası olmasa da, ela gözlerde kendiliğinden kısmi bi değişim olabiliyor. Özellikle kahverengi-yeşil ela gözlerde bazen psikolojiye göre bazen üstünüze giydiğiniz giyisiye göre kahverengi veya yeşil iris tabaka belirgin olarak büyüyor. -
birde yaşlanınca renk degişiyor.
ama göz rengi bence asla degiştirilemez. -
konuyla alakasız ama hani mavi ve yeşil renkten sayılıyoda kahverengi neden renkten sayılmıyor çok kıl oluyorum -
tüm hücrelerdeki dnaların degişmesi lazım aynı anda göze zarar vermeden. eger ışınlanma icat edilir bu konuda uzun bir yol katedersek bence olur. aynı anda gözdeki iris hücreleri dışarı ışınlanır yerine istedigimiz iris hüvreleri gelir -
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
birde yaşlanınca renk degişiyor.
ama göz rengi bence asla degiştirilemez.
yaşlılıkta renk değişimi değil de kataratın etkisi olabilir sanırım . -
_fisico_ arkadaşımızın dediği gibi, bazı durumlarda göz rengi ruhsal duruma göre değişebiliyor. Mesela sinirlenince... Ama tabi kömür gözlü birisi de sinirlenince masmavi gözlere sahip olamaz. Olsa olsa ela gözlü biri kahverengi veya yeşil tonuna kayabilir herhalde. Sinirlenince göz rengi değişen çok az kişi var ama tabi bilinçli olarak yapabilene rastlanmamıştır diye düşünüyorum. Bir de ela gözlülerin ışık durumuna bağlı olarak göz renginin değişmesi var ki bunu yetenekten sayamayız herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X