Şimdi Ara

Göz numaram sürekli artıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendimi bildim bileli gözlük takıyorum 6 yaşıma kadar gözümde kayma olduğu için takmışım. 10 yaşından beride miyop yüzünden gözlük takıyorum. Miyop ilk başladığında 0.5'tu şu an 2.0 oldu. Gitgide de artıyor. Miyopun gözlük taktıkça düşmesi gerekmiyor mu ? İlla çizdirmem mi lazım yani ? Ne yapmalıyım bana bir yol gösterin lütfen.



  • Artar kardeşim çözümü yok ben gözlük kullanmaya başladığımda 0.75 idi. şimdi 3.75 :)
  • 9 yıldır gözlük kullanıyorum ve numaramda sadece küçük değişiklikler oldu. Üst yorumdaki arkadaş güzel sallamış. Ayrıca gözlüğüm gözümden sadece yatınca çıkıyor.
  • doktorunu değiştir büyük ihtimalle tam gözüne uygun gözlük numarası vermediginden dolayı artıyodur benimde 5 senedir cok ufak degismeler oldu 0.25 düstü indi felan bunun gibi
  • 9 yaşında başladım 0.50 idi. Şuan 2.00
    1.00 astigmat var birde sanırım.
  • Benim biri miyop 4.5 derece, diğeri miyop 4.5 + 1 astigmat. Çizdirmem için 20 yaşına girmem lazım ve daha 5 senem var. Kesin şişe dibini göreceğiz. Moralim bozuldu.

    Not: Hiçbir kontrolde numarasının düştüğünü görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şanssız Herif -- 16 Haziran 2013; 19:22:06 >
  • Benim düştü ne hikmetse. 2,75'e 2,50 gözlük kullanıyorum, son ölçümde 2.00 2.25 çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bilgisiz 2012 üyelerine inanma göz numaran asla düşmez ve artabilir.Düşmesi için tek çare çizdirmek.Gözlük takmak sadece anlık görmeyi iyileştirir.
  • Göz numaraları genelde herkes de artar.Bunu durdurmanın bir yolu yok.Yaş ilerledikçe durur , hatta ilerleyen yaşlarında miyop sorunu düzelenler bile var.
    Ayrıca lazer için 2 yıl numaranın sabit kalması isteniyor.
  • Astigmat olmuşum ben de. Doktora tarih okuduğumu da söyledim. Çok kitap okumaktan ve çok bilgisayar kullanmaktan dolayı olabilir dedi. İnternetten baktım öyle bir şey yokmuş. Doktor da salladı galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.