Şimdi Ara

Göz kararması bayılma hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir var ilk başlarda araştırmıştım . genellikle uzun süre oturmaktan dolayı geçicidir diyip gçetim ama 1 yılı geçti hala var. yani başımı yastığa koymam yeterli 2 saniye sonra kalksam bayılma hissi geliyor göz kararıyor vs.kalbimde delik var ondan herhadle ama anne babama söylemek istemiyorum kendim hastaneye gideceğim. 19 yaşıma geldim şimdiye kadar hiç tek başıma hastaneye gitmedim zaten hastaneye son 3 yılda iki kere gittim heerhalde onlarda da dişime dolgu yaptırmıştım. hangi bölüme gitmeliyim. ve de tc kimliği almam yeterli mi? birde 18 yaşını geçtikten sorna sigorta karşılamıyormuş bir şey lazımmış fakat bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

• aclıktandır
  • demir eksikliğindendir.
  • Tansiyonun düşüyor herkeste var bu. Kalp doktoruna sormuştum Yavaş kalkmaya özen goster.

Edit: Benimde kalbimde ritim bozukluğu vardi. Kalbinde sorun olduğunu yeni okudum. Doktora git ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 22 Ağustos 2016; 19:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    pozitie07 P kullanıcısına yanıt
    demir eksikliği var bende yani bence.

üç kere bayıldım bu yaşıma kadar onlarda hep ilkokuldayken.

bazen çok kötü oluyorum ama yani direk bir yere oturuyorum hemen.10-20 saniye sürüyor.

hastaneden hangi bölüme gitmeliyim ?
  • Kardiyolojiye gideceksin. Herkeste bazen olur ama sık sık olmaz.

• su siteye baktimhttp://nedenolur.net/goz-kararmasi-neden-olur/ dahiliyeye gorunun diyor cok sık oluyorsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yutkunurken takılma hissi .
    13 yıl önce açıldı
    Aşırı yorgunluk ve halsizlik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bazı dönemler oluyor bazen olmuyor

Kalkıyorum mesela; bazen o kadar çok oluyor ki göremiyorum simsiyah oluyor, şakaklarıma çok baskı oluyor ve bilincim kapanıyor gibi oluyor. 5 saniye sonra geçiyor bu

Ciddi bir şey olmasa gerek

• Bende de var yavaş kalsam da ani kalksam da oturmayıp eğildikten sonra kalksam da oluyor. Pek önemsenecek birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

uzun süredir var ilk başlarda araştırmıştım . genellikle uzun süre oturmaktan dolayı geçicidir diyip gçetim ama 1 yılı geçti hala var. yani başımı yastığa koymam yeterli 2 saniye sonra kalksam bayılma hissi geliyor göz kararıyor vs.kalbimde delik var ondan herhadle ama anne babama söylemek istemiyorum kendim hastaneye gideceğim. 19 yaşıma geldim şimdiye kadar hiç tek başıma hastaneye gitmedim zaten hastaneye son 3 yılda iki kere gittim heerhalde onlarda da dişime dolgu yaptırmıştım. hangi bölüme gitmeliyim. ve de tc kimliği almam yeterli mi? birde 18 yaşını geçtikten sorna sigorta karşılamıyormuş bir şey lazımmış fakat bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Türlü sebeplerden ola bilir hocam. Sıcaktan, ani acıdan, açlıktan ve ya başka bir iç hastalıktan. Benim iki kez başıma geldi. Birincisi lisede maç yaparken ayağımı burktum, öyle ciddi bir burkulma değildi, pek acıtmadı ama sinire denk geldi diye bir anda gözlerim kararmaya ve soğuk ter akmaya başladı. Bayılmaktan zar zor yırttım. İkincisi geçen yaz metroda olmuştu. Trenin havalandırması arıza yapmıştı galiba içerisi fena sıcaktı. Aynı şey oldu, soğuk ter ve göz kararması. İlk istasyonda dışarı attım kendimi. Su alıp içtim geçti.
    Eğer sende sürekli oluyorsa ciddi bir nedeni ola bilir. Ailene anlat ve doktora git sonra pişman olursun yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.