Bildirim
GÖZ GÖRE GÖRE GİTTİLER !! (+20)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gidenler turistti sanırım -
ne bu ya o sular nerden geliyor.? -
sanırım orası Hindistan...onlar sanırım ölmüşlerdir yazık olmuş bile bile canlarını tehlikeye atmışlar neden ama?
ayrıca bir video için 1 dakika bekledim birdaha o siteden video izlemem kolay kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 20 Temmuz 2011; 23:46:53 > -
Niye böyle olmuş şimdi burda anlamadım ben :S su geliyo kaçamıyolar sonrada umarım olmamıştır ama ölüyolar .s
Jamesx yukarda reklamı geç ibaresi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 20 Temmuz 2011; 23:46:02 > -
Barajdan falan bırakıyor olabilirler suyu,ölmüşlerdir Allahdan rahmet falan falan da .... Acunnun sitesi yada video ne saçma arkadaş ya olay 1 dk sonra olaydan sonrası da sağı solu çekme izlemedim valla gerisini -
Oha çok fena lan, onların o anki psikolojilerini düşünemiyorum. -
Başta millet kaçarken birileri "durun durun" der gibi işaret ediyor.. -
böyle bişey olabilirmi ya :S izlerken boğazım düğümlendiquote:
Orijinalden alıntı: FrontLiner
Başta millet kaçarken birileri "durun durun" der gibi işaret ediyor.. -
sona kalan dona kalır olmuş
-
insan mal olmasın ... diyeceksin -
Başlığı görür görmez "acaba dün haberlerde izlediğim video mu" dedim, oymuş.
3'ünün ceseti bulunmuş, ikisi halâ kayıp dendi haberde. Çok yazık olmuş... -
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Niye böyle olmuş şimdi burda anlamadım ben :S su geliyo kaçamıyolar sonrada umarım olmamıştır ama ölüyolar .s
Jamesx yukarda reklamı geç ibaresi var
Hindistan.Haberlerde nedenini artan muson yağmurları olarak açıkladılar.Aniden sel gelmiş. -
Mal mı bunlar napıyolarsa orda -
-
akıntı hafifken mal mal bakınıp duracaklarına geçselerdi durum böyle olmayacaktı sonlara doğru bakın akıntı nasılda şiddetleniyor -
inanamıyorum ya kanım dondu sabah sabah, çok kötü bi manzara -
sanki baraj kapaklarını açıyorlar da su yükseliyor gibi geldi -
Kıyıdan ip mip bişeyler atsalarmış ya. -
hiç kimse tv izlemiyor anlaşılan
bunlar piknikçi,bir anda sular yükseliyor bunlarda kurumuş derenin ordan geçerken sular yükselince kalıyorlar
Benzer içerikler
- bu adamı rüyanızda gördünüz mü
- yeşil sabun saça faydaları
- koltuk yıkama isim önerileri
- aile hekimi hastaneye sevk askerlik
- technopat forum
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X